Heel vriendelijk. Ook al bracht ik iets terug.
Beste Els, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je nog eens terug te mogen zien. Met Vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Ook nu weer prima service.
Beste Clementine, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel nog eens te mogen begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snelle levering, ik had nog een mailtje gestuurd dat ik een fout huisnummer opgegeven had, kreeg al heel snel een reactie dat het gewijzigd zou worden. Top.
Beste Emmy, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Voor ons altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snelle levering! !
Beste Antoinet, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de afhandeling van jouw bestelling in onze webshop. We wensen je veel draagplezier met jouw aankoop. We hopen je snel nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Ook leuke winkel!
Beste Marjan, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Voor ons altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze collectie, onze service en onze winkels. We hopen je snel nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Alles goed geregeld met de terug gave
Beste Nelly, Dank je wel voor je positieve beoordeling. We hopen je nog eens terug te mogen zien in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Goed product en snelle levering
Beste Jose, Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en onze service. We hopen je nog eens te mogen begroeten in onze webshop, of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Ik heb een aantal keren via de website besteld. Mooie artikel in de goede maten. De laatste keer viel een colbert veel te ruim, dus naar de winkel om te ruilen. Aangenaam verrast door de mooie zaak, bijzondere collectie en vriendelijke medewerker. Retour werd snel en zorgvuldig verwerkt.
Beste Toos, Wat een mooie beoordeling hebben we van jou gekregen, dank je wel daarvoor! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop, service, collectie en uiteraard onze collega's. We hopen je nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels, of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud
Leuk spul
Beste Karin, Dank je wel voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je ons aanbod leuk vindt. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Groetjes Team Bij Juud.
Altijd leuk om even binnen te stappen en rond te kijken. Ook als ik niks koop, gezellig een praatje. Goede adviezen en als je maat er niet bij zit zoeken de dames actief bij de andere filialen. Ik koop er graag. Tegenwoordig ook via de webshop. Fijn zo’n winkel bij ons in het dorp! Gr. Peggy
Beste Peggy, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze winkels, onze collega's en onze collectie. Daar doen we het voor! We hopen je snel nog eens te mogen begroeten in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Fijn dat je ook per filiaal te zien krijgt of het artikel daar nog in voorraad is
Beste Joke, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop. Hopelijk mogen we je snel nog eens begroeten. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Super snelle levering. Mooi verpakt! Dank Juud!!
Beste Tineke, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel nog eens te mogen zien in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
mooie kleding. veel keus. Helaas iets besteld wat v slechte kwaliteit was en daarom retour gestuurd. in deze situatie vind ik het wel zuur om retour kosten te betalen.
Beste It's Me, Dank je wel voor je reactie. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden met de kwaliteit van het artikel dat je bij ons besteld hebt. Misschien kun je ons even mailen, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. [email protected] Met vriendelijke groet, Team bij Juud.
Heel attent, het bloesje was leuk verpakt en heel attent met een kaartje er bij, het voelde als het ontvangen van een kadootje
Beste Marleen, Dank je wel voor je mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel draagplezier met je aankoop, en hopen je nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Reageren snel en vriendelijk op mail.
Beste Yvonne, Dank je wel voor je positieve reactie, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je nog eens terugkomt in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Fijne webshop, snelle levering, goede service. Bij retour snel geld terug
Beste Karin, Dank je wel voor je positieve reactie, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. We hopen je nog eens te mogen begroeten in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Prima, zeer vriendelijk te woord gestaan.
Beste Regina, Dank je wel voor je mooie positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Fijne dag gewenst. Groetjes Team bij Juud.
Mooie kleding, snelle en goede service!
Beste Nadine, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden met onze collectie en onze service. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Fijne dag gewenst. Groetjes Team bij Juud.
Goede en zeer snelle service, mooi product van een uitstekende kwaliteit.
Beste Katinka, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en onze service. Dank je wel voor je positieve reactie. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Fijne dag gewenst. Groetjes Team bij Juud.
Mooie webshop en zeer mooie en brede collectie
Beste Janny, Dank je wel voor je positieve reactie en mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen dat onze webshop en onze collecties in de smaak vallen. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Kom altijd in de winkel in Oirschot, nu online besteld omdat mijn maat er niet was. De blouse was er de volgende dag en ook nog mooi ingepakt.
Beste Ursula, Dank je wel voor je mooie reactie. Altijd fijn om te horen dat onze winkels en onze webshop in de smaak vallen. We wensen je veel draagplezier met je aankoop, en hopen je snel weer eens te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, Team bij Juud.
Goede en snelle service!
Beste Manon, Dank je wel voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Beste Jose, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent. We hopen je snel nog eens een keertje terug te zien in een van onze winkels of op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team bij Juud.
Pakketje kwam laat dmv mailcontact steeds netjes op de hoogte gehouden!
Beste Helen, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat ondanks de vertraging in de levering van je pakketje we je toch op de hoogte hebben kunnen houden. We wensen je veel draagplezier en hopen je nog eens terug te mogen zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Beste Ilma, Dank je wel voor je positieve beoordeling en mooie reactie. Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.