Vriendelijk

Heel vriendelijk. Ook al bracht ik iets terug.

Ook nu weer prima service.

Snelle levering, ik had nog een mailtje gestuurd dat ik een fout huisnummer opgegeven had, kreeg al heel snel een reactie dat het gewijzigd zou worden. Top.

Alles mooi ingepakt, snelle levering!

Snelle levering! !

Snelle levering, netjes verpakt, mooie kleding!

Ook leuke winkel!

Goed geregeld

Alles goed geregeld met de terug gave

Goed product en snelle levering

Mooie winkel en zeer goed personeel

Ik heb een aantal keren via de website besteld. Mooie artikel in de goede maten. De laatste keer viel een colbert veel te ruim, dus naar de winkel om te ruilen. Aangenaam verrast door de mooie zaak, bijzondere collectie en vriendelijke medewerker. Retour werd snel en zorgvuldig verwerkt.

Leuk spul

Leuke modezaak met aandacht voor de klant!

Altijd leuk om even binnen te stappen en rond te kijken. Ook als ik niks koop, gezellig een praatje. Goede adviezen en als je maat er niet bij zit zoeken de dames actief bij de andere filialen. Ik koop er graag. Tegenwoordig ook via de webshop. Fijn zo’n winkel bij ons in het dorp! Gr. Peggy

Kwaliteit

Fijn dat je ook per filiaal te zien krijgt of het artikel daar nog in voorraad is

Super snelle levering. Mooi verpakt! Dank Juud!!

mooie kleding

mooie kleding. veel keus. Helaas iets besteld wat v slechte kwaliteit was en daarom retour gestuurd. in deze situatie vind ik het wel zuur om retour kosten te betalen.

Correct, snel en heel attent!

Heel attent, het bloesje was leuk verpakt en heel attent met een kaartje er bij, het voelde als het ontvangen van een kadootje

Goede service!

Reageren snel en vriendelijk op mail.

Fijne webshop, snelle levering, goede service. Bij retour snel geld terug

Prima.

Prima, zeer vriendelijk te woord gestaan.

Super!!

Mooie kleding, snelle en goede service!

In één woord geweldig

Goede en zeer snelle service, mooi product van een uitstekende kwaliteit.

Snelle en goede service

Mooie webshop en zeer mooie en brede collectie

snelle service

Kom altijd in de winkel in Oirschot, nu online besteld omdat mijn maat er niet was. De blouse was er de volgende dag en ook nog mooi ingepakt.

Goede en snelle service

Goede en snelle service!

zeer tevreden

Dienstverlenend

Pakketje kwam laat dmv mailcontact steeds netjes op de hoogte gehouden!

Snelle levering en leuke berichten bij de bestelling.

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot