Snel en mooi verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt.

Kan ik niet goed beoordelen omdat ik online besteld heb vanwege de lockdown maar dat is prima verlopen ,ik heb mijn pakketje in de winkel afgehaald en dat stond keurig klaar

Een goede dienstverlening en erg blij mee als ervaring voor herhaling vatbaar! Tot gauw! Met vriendelijke groet, Sarina van der Woude.

Goed product, super snelle levering

Gehoord van een collega en meteen besteld. Leuke betaalbare kleding.

Prima geregeld

Thuis bestelt volgende dag opgehaald. Stond klaar Dus perfect

Heel goed.

Vriendelijk geholpen.

Leuke mode, snelle levering!

Fijne webshop met leuke mode! Snel geleverd en zag er top uit! Aanrader!

Snel en netjes was de bestelling! Het personeel erg vriendelijk!!

Superfijn

Fijn geholpen en goed geslaagd!

Altijd zeer behulpzaam ondanks de nare Corona

Kom graag in Vught voel me zeer welkom

Heel leuk verpakt en ik had het heel snel in huis

Top!!!

Super goed.

Aardige trui, maar prikt ontzettend!

Jammer dat dit niet vermeld is. Snelle levering.

Top site

Zeer tevreden.

Via de webshop had ik een jurk besteld. Deze kon ik de dag erna ophalen in de winkel in Oirschot. Daar werd ik ontzettend vriendelijk geholpen en kreeg ik hele goede adviezen.

Super klantvriendelijk en meedenkend.

Hele aardige verkoopsters die echt met je meedenken en eerlijk zijn. Fijne ervaring; ik zou er zeker weer naar toe gaan om mooie kleding te kopen. Nog bedankt!

Heel efficient en prettig!!

Snelle en eenvoudige webshop. Heerlijk om even te shoppen bij Juud online. Dankjewel

Goede ervaring

Alles goed verlopen

Overzichtelijke website, vlotte en keurige levering

Via Studio Anneloes ben ik doorverwezen naar o.a. deze site, en naar tevredenheid.

Altijd prima service!

Nooit klachten gehad, altijd toppie

Online besteld en in de winkel retourneren

Ik had een blouse besteld, de volgende dag werd hij al geleverd. Snel dus. Helaas paste de blouse me niet. Ik ben de blouse in de winkel in Oirschot gaan retourneren. Ik werd vriendelijk ontvangen en het bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort, Prima service.

Goed en snel

St Odulphusstraat 10