Snel geleverd en netjes verpakt.
Beste Diane, Wat een mooie beoordeling, dank je wel. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je snel nog eens terug te mogen zien in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Kan ik niet goed beoordelen omdat ik online besteld heb vanwege de lockdown maar dat is prima verlopen ,ik heb mijn pakketje in de winkel afgehaald en dat stond keurig klaar
Beste Lidy, Dank je wel voor je positieve reactie. We zien je graag nog eens terug in onze webshop of eventueel in een van onze winkels. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. Groetjes Team Bij Juud.
Een goede dienstverlening en erg blij mee als ervaring voor herhaling vatbaar! Tot gauw! Met vriendelijke groet, Sarina van der Woude.
Beste Sarina, Dank je wel voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je blij bent met onze dienstverlening en we zien je heel graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze winkels. Veel draagplezier en tot gauw. Groetjes Team Bij Juud.
Beste Lian, Dank je wel voor je positieve reactie, Wat fijn om te horen dat je ons beoordeeld met een zeer goed! We wensen je heel veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens te mogen zien in onze webshop of in een van onze winkels. Groetjes Team Bij Juud.
Gehoord van een collega en meteen besteld. Leuke betaalbare kleding.
Beste Anita, Dank je wel voor je positieve reactie. Wat leuk om te horen dat je via een collega bij ons terecht bent gekomen. En wat fijn dat dit goed bevallen is. Wij wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop of in een van onze winkels. Groetjes Team Bij Juud.
Thuis bestelt volgende dag opgehaald. Stond klaar Dus perfect
Beste Marianne, Dank je wel voor je positieve reactie. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je snel nog eens terug te zien in onze webshop of in een van onze winkels. groetjes Team bij Juud.
Vriendelijk geholpen.
Beste Hetty, Dank je wel voor je positieve reactie. Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je snel nog eens te mogen verwelkomen in een van onze winkels of in onze webshop. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. Groetjes Team bij Juud.
Fijne webshop met leuke mode! Snel geleverd en zag er top uit! Aanrader!
Beste Angela, Dank je wel voor je positieve reactie. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en de kleding die wij verkopen! Daar doen we het voor. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels of in onze webshop. Groetjes Team bij Juud.
Snel en netjes was de bestelling! Het personeel erg vriendelijk!!
Beste Antoinet, Dank je wel voor je positieve reactie. Altijd fijn om te lezen dat onze collega's je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over je bestelling. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens te mogen zien in een van onze winkels of in onze webshop. Groetjes Team Bij Juud.
Fijn geholpen en goed geslaagd!
Beste Anne, Wat fijn om te lezen dat onze collega's je goed hebben kunnen helpen en dat je geslaagd bent. Dank je wel voor je positieve beoordeling. We wensen je veel draagplezier en hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels of in onze webshop. Groetjes Team bij Juud.
Kom graag in Vught voel me zeer welkom
Beste Katinka, Wat fijn om te lezen dat je graag bij onze collega's in Vught komt en dat ze je goed kunnen helpen. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. We verwelkomen je graag nog eens in ons filiaal in Vught of eventueel in een van onze andere winkels of webshop. Dank je wel voor je positieve beoordeling. Groetjes Team bij Juud.
Heel leuk verpakt en ik had het heel snel in huis
Beste Juul, Wat fijn om te lezen dat je tevreden ben met onze service. We wensen je heel veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop, of in een van onze winkels. Dank je wel voor je positieve beoordeling. Groetjes Team Bij Juud.
Beste Heidi, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze winkels. Groetjes Team bij Juud.
Super goed.
Beste Leo en Mirjam, Dank je voor je beoordeling; altijd leuk om te horen dat onze service goed bevallen is. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels of in onze webshop. Groetjes Team Bij Juud.
Jammer dat dit niet vermeld is. Snelle levering.
Beste Mireille, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. We doen ons best om bij alle artikelen op de webshop de materialen te vermelden, in deze trui zit wol, en dat kan wel een beetje kriebelen. Ik hoop dat, ondanks de kriebels, je de trui wel mooi vindt. Wel fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering. We hopen je toch nog eens te mogen zien in onze webshop of anders in een van onze winkels waar we je graag willen helpen. Groetjes Team Bij Juud.
Zeer tevreden.
Beste Mieke, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met ons. We wensen je veel draagplezier met je aankoop, en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop of in een van onze winkels. Groetjes Team Bij Juud.
Via de webshop had ik een jurk besteld. Deze kon ik de dag erna ophalen in de winkel in Oirschot. Daar werd ik ontzettend vriendelijk geholpen en kreeg ik hele goede adviezen.
Beste Hester, Dank je wel voor je positieve reactie. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We doen onze uiterste best om onze klanten tevreden te houden en dan is jouw reactie super fijn om te lezen. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te mogen zien in een van onze winkels of in onze webshop. groetjes Team Bij Juud.
Beste Monique, Dank je wel voor je mooie positieve beoordeling. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens te mogen verwelkomen in een van onze filialen of onze webshop. Groetjes Team Bij Juud.
Hele aardige verkoopsters die echt met je meedenken en eerlijk zijn. Fijne ervaring; ik zou er zeker weer naar toe gaan om mooie kleding te kopen. Nog bedankt!
Beste Lidy, Dank je wel voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega's. We hopen dat je aankoop naar tevredenheid is en wensen je veel draagplezier. Hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop of in een van onze winkels. Groetjes, Team Bij Juud
Snelle en eenvoudige webshop. Heerlijk om even te shoppen bij Juud online. Dankjewel
Hoi Mariëtte, Wat fijn om te horen dat onze webshop goed is bevallen, erg fijn om te horen! We zien je graag nog een keer terug op onze webshop of in één van onze winkels. Groetjes, Team Bij Juud
Alles goed verlopen
Hallo Wilma, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! We zien je graag een keer terug op onze webshop of in één van onze winkels als deze weer open zijn. Groeten, Team Bij Juud
Via Studio Anneloes ben ik doorverwezen naar o.a. deze site, en naar tevredenheid.
Hallo Inge, Fijn om te horen dat onze site naar tevredenheid is bevallen. Graag zien we je een keer terug op onze webshop, of natuurlijk in één van onze winkels als deze weer open zijn! Groetjes, Manon Team Bij Juud
Nooit klachten gehad, altijd toppie
Ik had een blouse besteld, de volgende dag werd hij al geleverd. Snel dus. Helaas paste de blouse me niet. Ik ben de blouse in de winkel in Oirschot gaan retourneren. Ik werd vriendelijk ontvangen en het bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort, Prima service.