Uitstekende service

duidelijke webshop Snelle leveringen

Goed,snel

Jammer dat er standaard niet al een retour brief/label bij zit.

Niet gekregen wat ik heb besteld

Helaas verkeerde broek gekregen, maar prima opgelost.

Prima bevallen. Netjes op tijd bezorgd. Gr José

Product was er niet meer

Eerst naar winkel gegaan Op advies besteld via webshop omdat artikel in ander filiaal was Bestelling gedaan en betaald Later gebeld dat het artikel er ineens niet meer was

Top helemaal tevreden

Ben zeer tevreden

Vriendelijk, snel, en heel belangrijk leuke kleding! Kortom een service die je graag wil en zorgt dat je terug komt.

Snelle correcte levering

Diverse kledingstukken besteld in het weekend en ik had alles netjes op woensdag in huis. Keurig ingepakt.

Prima normaal haal ik het in de winkel op

Door Corona nu laten versturen, ik wil wel meedoen aan het punten systeem, waardoor ik straks korting kan krijgen. Dus optie zag ik niet bij het bestellen. Dus hoop dat het alsnog wordt toegevoegd aan mijn account

Snelle verzending, goede service

Prima!!

Prima ervaring ,pakje is keurig verpakt geleverd

Fijne website, mooie producten Alleen levertijd klopte deze x niet, ik verwachtte het pakketje zaterdag en nu komt het pas dinsdagmiddag

Snelle levering, netjes ingepakt

fijne winkel met leuke betaalbare kleding

pas iets online gekocht volgende dag al in huis

snelle levering..toppy

Professioneel

Leuk geholpen.

Keurig geregeld

Snel en goed producten komen goed overeen met foto

Goed verpakt en snel verstuurd......Aleen postnl was niet zo vlot.

Snelle service. Netjes verpakt

Goed alles ervaren

Was al klant in de winkel, maar zag iets moois op website en zag nog maar 1 op voorraad. Dus besteld. Snelle levering mooi verpakt. top.

Prettig geholpen

Aardig ontvangst en behulpzaam

Je wordt altijd vriendelijk geholpen wn geadviseerd

Super service

Super snel bezorgd

Snelle levering in mooie verpakking. Helaas retour vanwege de maat, maar ook dit snel afgewikkeld.

Super goed

Fijn als je om extra hulp vraagt dat ook krijgt! Voor sommige mensen is het moeilijk dat tijdens de openingstijden te doen ivm werken! Ook dan krijg je antwoord….. top!!!! Dank je wel!

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot