Helemaal prima!

Phonebooth zoals omschreven, installatie vlekkeloos verlopen. Tevreden klanten :-)

Levering ging goed alleen hoe het geleverd werd niet, we moesten zelf schroef gaten maken, want het paste namelijk niet, maar verder ziet de tafel er goed uit.

Good experience

The product I ordered (desk) had the lowest price by outlet kantoor meubels. The delivery took a couple weeks. The personnel was helpful and responsive.

Goede service!

Besteld via de website, snelle, vlotte levering. Kortom gewoon goed, zoals het hoort!

Goede kwaliteit en levering

De website zal er goed en overtuigend uit. Op basis daarvan maakte ik mijn keuze. Wat Ik geleverd kreeg was overeenkomstig deze foto en beschrijving. Levering duurde enkele weken ivm mijn schema. Maar zonder schade of defecten. Erg tevreden en zou volgende keer weer bestellen.

Correcte en stipte levering. Ook 100% tevreden over de geleverde akoestische cabine. Duidelijke uitleg om ze in elkaar te steken en met een prachtig resultaat.

Makkelijk bestellen en geleverd volgens afspraak

Eenvoudig via de website de bestelling kunnen plaatsen. Communicatie via de mail is duidelijk en helder. Geleverd op afgesproken tijd. Kortom gewoon prima.

Zeer goed!

Hoge prijs kwaliteit verhouding en hele fijne service.

Wij zijn zeer tevreden.

Heel tevreden over materiaal en service!

Prima bureaus, ondersteuning beperkt

7 zit-sta bureaus besteld. Prima product maar bij de installatie had er meer advies gegeven kunnen worden. Gekozen voor een bureau met een app maar die werkt niet. Ondanks een vraag geen advies over hoe de app werkend te krijgen.

Ontzettend blij met onze nieuwe bureaus.

Een tijd terug heb ik prachtige zit-/sta bureaus besteld bij Outlet Kantoormeubels. Het bestellen ging soepel, het contact met de bezorgservice was duidelijk en vlot en de medewerkers van de (web)winkel zijn goed te bereiken en ontzettend aardig. Daarnaast zijn de bureaus van zeer goede kwaliteit, ik ben er blij mee!

Service gericht bedrijf!

Positief

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Fijne communicatie en dachten goed mee!

Hele snelle service, makkelijke communicatie en we zijn erg blij met de geleverde producten. Het was allemaal in no-time geregeld :)

Goede service en snel geregeld

Ik heb mijn bestelling geplaatst en deze is snel opgepakt. Joan heeft mij zeer goed geholpen en waar ik even twijfelde over de keuze heeft hij mij prima geadviseerd. Levering is volgens plan verlopen en alles was netjes en professioneel geïnstalleerd. Kortom super bedrijf, echt een aanrader!!

Bedrijf dat kort op de bal speelt en de juiste info bezorgd.

Vergadertafel en 8 mooie vergaderstoelen. Geleverd binnen de 6 werkdagen. Naverkoop service, Top. Zeer tevreden van Outletkantoormeubels.nl

Erg goede winkel vanwege de persoonlijke adviezen en levering van kwaliteitsproduct

Ik was op zoek naar een bureaustoel voor mijn thuiswerkplek en maakte een winkelafspraak bij Outlet Kantoormeubels. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik persoonlijk advies over de verschillende stoelen en over de juiste zithouding. Ondanks het grote assortiment was de keuze voor mij snel gemaakt en de bureaustoel werd keurig volgens afspraak bij mij thuis afgeleverd. Ik had ervoor gekozen de stoel zelf te monteren en dat was goed te doen aangezien er instructies bij zaten. De stoel is van hoge kwaliteit en helemaal verstelbaar. Ik werk veel thuis en zit daarbij lange periodes op de stoel maar heb nog geen klachten ondervonden!

Bureaustoel voor mijn thuiswerkplek

Prachtige meubels

Joan en zijn team hebben prachtige meubels geleverd voor onze nieuwe stek. De meubels komen met duidelijke instructies, waardoor montage goed te doen is. Toen de vergaderstoelen wat vertraging hadden in de levering zijn er tijdelijk leenstoelen geplaatst. Dank voor de prettige samenwerking!

Goed advies en goed meegedacht in onze situatie

Persoonlijk advies voor nu en voor de toekomst.

Heuningstraat 29

4051 CA Ochten

Over Outlet Kantoormeubels BV

Bij Outlet Kantoormeubels specialiseren we ons in tweedehands kantoormeubilair en betaalbaar nieuw meubilair. Wij maken graag een leuke combinatie voor jou, zodat jij voor een leuke prijs je kantoorinrichting kunt aanpassen.