Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en producten in goede staat. Er wordt vaak gewaardeerd dat gebruikte consoles tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Het klantencontact wordt als over het algemeen behulpzaam gezien, hoewel er incidenten met retourneren of defecten zijn gemeld. In het geheel blijft de feedback positief en vertrouwenwekkend.
Console zoals omschreven in de shop Snelle verzending niks te klagen
11 June 2026
Hendrikjan
Sliedrecht
De Xbox was heel snel in huis, en verkeerde in zeer goede staat! Ik speel er nu met veel plezier op, geen enkel verschil met nieuwkoop!
23 May 2026
Gerben
Maarssen
Xbox is snel na bestelling geleverd en was keurig verpakt. En product werkt ook gewoon
18 May 2026
Joop
Elsloo
Ik laat veel spelletjes polijsten, kost weinig en is een garantie voor probleemloos spelen. Dat kan er bij die prijsjes voor gebruikte games best af!
30 April 2026
Rob
Stomphorst
series s refurbished gemocht maar stick drift helaas in de controller, alle vorige aankopen nooit problemeb gehad topzaak
29 April 2026
samuel
duivendrecht
Ben al jaren fanatieke gamer, since de super nintendo, Eigenlijk leuk dat je nu een xbox one bijvoorbeeld kan kopen en goedkoop kan gamen, want het maakt helemaal niets uit. Super. Mark
17 April 2026
Mark Schervan
Houten
Goede webshop zeker een aanrader
25 March 2026
Rodi
Wilnis
Goede xbox goede prijs goede staat duurde niet lang
18 March 2026
Oscar
Utrecht
Op tijd geleverd en netjes en goed verpakt. Alles zag er perfect uit en werkt zoals het moet! Ben er zeer tevreden nee!
24 February 2026
Harry
Den Helder
As good as new. Fast shipping.
21 February 2026
….
19 January 2026
Vitalii Bohdanovych Poliachek
HOORN NH
Uitstekende service! Snel, legit, vriendelijk, goede prijzen, alles was helemaal tip top! 2 maal besteld, maar waarschijnlijk keer ik nog vaker terug!
18 January 2026
Jeroen
Amsterdam
Ik heb een Xbox elite 2 controller besteld, maar hij had voordat ik hem had gebruikt al 2 knoppen die niet werkten. Het terugsturen duurde ook heel lang omdat er geen reactie kwam van Goohoo. Ik heb na 2 weken nog steeds mijn geld niet terug, dus ik zou niet aanraden om technische producten te kopen op deze website.
13 January 2026
Nout Mosselman
Arkel
Beste Nout,
Onze excuses voor het lange wachten. Wij hadden erg veel retourzendingen te verwerken, waardoor het iets langer duurde dan je van ons gewend bent. Wel hebben wij ons aan de beloofde verwerkingstijd van 3 tot 5 werkdagen gehouden, en inmiddels je geld teruggestort. Wij wensen je nog een fijne dag!
Gamepad already starts showing stick drift
12 January 2026
Stefan
Amsterdam
Dear Stefan,
Have you tried to contact our customer service? They would love to solve this issue for you.
Ik koop nooit consoles nieuw, Goohoo geeft mij altijd de beste deals voor tweedehands en ik maak mij nooit zorgen wanneer ik weer eens hier bestel. Alles word altijd geleverd in goede staat en heb dus nooit hun garantie hoeven te gebruiken! Goohoo support is ook top! Ik blijf vaste klant. Goed bezig!!
2 January 2026
Erik
Assen
Super makkelijk geleverd en afhandeling en goeie service
28 December 2025
Peter Willems
Almelo
I puschased a refurbished Xbox and the service was quick and have no problem with the console
2 December 2025
Alois
Den Haag
17 November 2025
Humam Angak
Waalwijk
Een refurbished Xbox series S gekocht. Werd snel geleverd en echt zo goed als nieuw.
29 October 2025
Laurence Cremers
Enschede
Goede uitleg,snelle levering, tevreden klant...ga zo door
27 October 2025
O.o van der Puil
GOES
Xbox series x besteld, moest WiFi uitgebouwd worden. Snel ontvangen en ziet er netjes uit, Xbox werkt perfect
24 October 2025
Marcel
Venray
Ben snel en goed geholpen en een goede prijs
20 October 2025
Kimberley
Roermond
leuke gebruikte consoles en games voor leuke prijzen.
15 October 2025
R.
Linschoten
Wat een stelletje sjoemelaars. Ik krijg een slecht verpakte Xbox series x vol beschadigingen. De zegel ontbreekt en het wordt verkocht als refurbished zo goed als nieuw. Slecht bereikbaar. Ik ga nooit meer bij ze bestellen.
8 October 2025
Hajjir