Top kwaliteit vlees

Levering kwam mooie tijd binnen. Was goed te volgen via track and trace. Entrecote dit weekend lekker op de bbq gemaakt en was top kwaliteit

Alles ging top vanaf de bestelling tot het ophalen .

Goede kwaliteit en snelle levering

Vlees is top van smaak en kwaliteit. Wordt snel en gekoeld afgeleverd. Ik bestel vaak de ribeye, entrecote en shortribs. Altijd goed.

goede service

Eten was top en de bestelling kwam op de afgesproken dag

levering ontoereikend

Beste, De levering ging gebeuren op dond 30 april tussen 17u en 22 u (volgens gekregen mail). Ik ben opgebleven tot 23 u. De volgende dag zie ik een mail waarin staat dat op 23:21 aangebeld werd. Dit is niet tussen de aangegeven leveringsuren. Nu, dit kan wel eens gebeuren maar dan nog klopt dit volgens mij niet want wij horen de bel heel duidelijk bij aanbellen. Dus op vrijdag hebben we bbq gedaan zonder het bestelde vlees waarnaar we zo uitkeken. Hopelijk is het vlees dat nu maandag geleverd zal worden nog vers en niet ingevroren want het moet nog versneden worden. daarvoor moet het ontdooien enterug invriezen kan dan niet meer.

Mooi ma

Lekker heur

Goed verpakt :-)

Na mailcontact zouden jullie mij een giftcard opsturen, helaas niets meer vernomen.

Online 2 giftcards besteld. Door overstappen op een nieuw systeem kreeg ik geen orderbevestiging en geen pdf. De volgende dag meerdere keren gebeld of de bestelling wel was doorgekomen. Die middag de giftcards ontvangen. Denk dat jullie zaak goed loopt omdat jullie het erg druk hebben. Communicatie en beloftes laten hierdoor wat te wensen over. Vandaar 3 sterren.

Altijd dezelfde goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en overeenkomt met de beschrijving op de website.Vaak ook zeer aantrekkelijke aanbiedingen!!Leveringen zijn op tijd volgens afspraak en heel deugdelijk verpakt voor zowel verse- als diepvriesprodukten en via een betrouwbaar vervoerder bezorgd.

Er ging iets mis met mijn bestelling, na goed contact is alles snel en goed opgelost. Het zijn hele eerlijke en goede mensen.

Top vlees en snelle service

Snelle levering en vlees is van topkwaliteit. Vooral de rib eye en ossenhaas liggen bij mij altijd in de pan

Prima vlees voor een schappelijke prijs.

Ik heb drie keer diverse stukken vlees besteld bij the Meat Boys. Iedere keer werd ik aangenaam verrast door de prijs en kwaliteit. Gisteren nog heerlijke gehaktballen gemaakt van hun Black Angus rundergehakt. Lekker, smaakvol vlees.

Komen afspraken na en Kwaliteit die betaalaar is is

goede service en producten

Goed vlees, goede service, nog geen problemen meegemaakt na 3 bestellingen.

Goed en duidelijk.

Alles was goed en duidelijk op de website. Alles kwam koud en bevroren bezorgd. Enige wat fijn zou zijn is als je er een briefje bij krijgt waar op zou staan hoelang je alles in mag vriezen nadat het bezorgd is zegmaar.

Goeie kwaliteit vlees en mooie prijs

Goed geleverd

Was keurig verpakt en zeer koud geleverd.

Great quality and fast delivery

Consistent quality for a good price

Vlees kwaliteit goed, levering goed, prima dus!

Zeer snelle levering.

Laat in de avond besteld en al de volgende dag in de avond bezorgd, echt super.

Goed vlees snelle levering

Kon iets niet vinden. Er werd snel en goed gereageerd op mijn mail vragen. En kon daarna simpel mijn ossenhaas 350gram bestellen. Levering via trunk netjes in de avond uren. Met goede bezorging updates

Erg goed vlees !

Het grote minpunt was de manier van leveren ….. Chauffeur was onderweg , app gevolgd ……was binnen 2 minuten van locatie…..nooit gekomen…. Dag erna zelfde situatie , uiteindelijk werd ik door een vriend gebeld , die 1 km verderop woont dat er een bezorger rond liep met mijn pakket…… 15 minuten later kwam de bezorger met peuk in zijn waffel het vlees brengen…. Een 0 voor hygiene

Perfect!

Besteld bij de Meat boys, volgende dag al geleverd zoals afgesproken. Alles wat ik besteld had was “gekoeld” ingepakt zoals het hoort. Perfecte service!

TOP vlees

Super goed vlees, absolute aanrader!

Goed vlees snelle levering

Heerlijk vlees van goede kwaliteit!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam