Laden reviews...
741 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten melden snelle verzending, goede verpakking en duidelijke track-and-trace informatie. De service wordt vaak vriendelijk en behulpzaam genoemd. Over het algemeen zien klanten The Meat Boys als betrouwbaar en prijsbewust.
Donderdag 6 augustus vlees besteld voor een BBQ op 9 augustus. Het is nu 10 augustus en nog steeds niets binnen. Op de website staat voor 11:00 am besteld dezelfde avond geleverd. (2de keer al) .... Misschien verwacht ik te veel. Zal het volgende keer een paar dagen eerder bestellen. Vlees is kwalitatief wel altijd goed.
Ronald
Nijeveen
De eerste levering werd niet bezorgd en ingevoren door Trunkrs. De bestelling zou ingevoren worden en bevroren geleverd worden. De tweede dag kwam het al ontdooid aan. Ook al ligt de fout bij Trunkrs, The Meat Boys kwam met een keurige oplossing. Laatst weer de Braziliaanse ribeye besteld, mooi stuk vlees van goede kwaliteit. Top!
Peter
Veldhoven
Super aan bieding. Vlug en netjes bezorgd. Goede kwaliteit
Dorien
Gorinchem
Diepvries en vers vlees apart verpakt en in goede conditie. Zeker aanbeveling waard
Chris
Klaaswaal
Heb nu al meerdere keren bij de meatboys besteld en heb nooit problemen gehad. Vlees was altijd goed en levering op tijd. Goede prijzen voor goed vlees, een echte aanrader!
oscar
ROTTERDAM
Heerlijk vlees voor op de barbecue
Jeroen
Nieuw Lekkerland
Helemaal top! Goed kwaliteit vlees en producten
Patrick
Remunj
Bought 9 kilo of ribeye. 3 packs of 3 kg. Two packs had lots of parts that needed to be cleaned, as if I was cleaning up sukadelap. I remember having a similar experience in my previous order, so it seems I won't be ordering from them again.
Beveelt niet aan
Metin
Eindhoven
Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding..
Gert-jan
Brabant
Voor het eerst besteld, 2,8kilo ribeye. Gister op de bbq gelegd, hij was heerlijk! Bezorging ook top geregeld
Wendy
Maasdam
Al vaker besteld bij Meatboys Altijd goed ingepakt en snelle levering
rob
Leende
Goed vlees en goede prijs
Fred
Eersel
Netjes bezorgt voor de deur.
Max
HEEMSKERK
Nadat eerst de bezorging een vorige keer niet kwam., heb ik deze week verse Argentijnse ossenhaas besteld.Die kwam helaas in bevroren toestand.Nu kon ik ze niet in stukken snijden en dan invriezen.Jeel vervelend.
Maarten
Den Haag
zag er goed uit
Martin
Woerden
Voor het eerst hier besteld, grasgevoerd topvlees en toplevering keurig gekoeld verpakt. Avondlevering welke je met track& trace kan volgen. Hier ga ik zeker weer bestellen!
Hans
Den Haag
heel flexibel, leveren topkwaliteit en stipt op tijd
paul
Noordwijkerhout
Topservice en topkwaliteit halal vlees
Yassine
B
Snelle levering, heerlijk vlees
Erik
Goor
Heerlijk vlees , alles volgens afspraak
Hester
JULIANADORP
Ik bestel hier al jaren, sinds de pop up stores in de Corona periode. Wat het hier speciaal maakt is dat grote en ingesneden stukken vlees kan kopen die nooit ingevroren zijn geweest. Hierdoor kan je dus naar eigen smaak porties zelf snijden en zo in delen invriezen. Daarnaast heeft het vlees wat ik bestel uit Zuid Amerika, een goed leven gehad en op een natuurlijke wijze gehouden. De kwaliteit is hierdoor geweldig goed. Mocht er toch iets mis zijn gegaan bij een bestelling, dan wordt het op een zeer professionele wijze opgelost. Ik geef zelden reviews, maar voor jarenlang goede ervaringen kon ik het niet laten.
ermias
Capelle aan den IJssel
Ik ben heel erg tevreden over The meat boys. Duidelijke afspraken over de levering van het vlees. Levering was ook precies op tijd.
Ron
Wijchen
Vlees van hele hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs!
Ties
Rotterdam
Mijn eerste ervaring met the Meat Boys is zeer prettig. Het geleverde vlees was top en de levering en verpakking goed geregeld. Een volgende bestelling is voor mij zeker een reële optie. Gr. Sjoerd
Sjoerd
Bunschoten-Spakenburg
Tot nu toe prima vlees. Netjes op tijd bezorgt en tevens vriendelijke bezorger.
6 August 2026
Lucienne