top service

Het vlees is zoals altijd super. Maar ook het contact met het bedrijf loopt hartstikke goed. Altijd snel en correct antwoord.

Super goed vlees

Het vlees was echt super goed en de bezorging ook heel snel en zeer netjes

Het vlees is uitstekend.

Naast het vlees zou ik gratis chorizo krijgen en nog iets, maar dit heb ik niet gekregen.

Top vlees top zaak

Ik bestel al jaren hier en nog nooit ellende gehad Vlees is van top kwaliteit en de bezorging ook Tot gauw weer

Ideale leveranciers voor de carnivoor

De meat boys hebben mij geholpen het carnivoor dieet te blijven volhouden met uitstekend grasgevoerd rundvlees.. supermarkten en slagers in de buurt kunnen dat niet leveren.. ook de prijs kwaliteit verhouding is veel beter

Heel goed!

Snel en netjes afgeleverd en een heerlijk stukje vlees!

Overbodig duur

Vlees thermometer besteld voor €100,- Kwamen 10 euro verzendkosten bij. Was inderdaad een grote doos. De thermometer zelf was echter zo klein dat het ook via de brievenbus had gekund. Overigens werd het pakket op het laatste moment niet op de beloofde dag bezorgd. Een avond voor niets thuis gebleven.

Goede service Er was iets niet op voorraad keurig een mail en tot een oplossing gekomen Verder goede kwaliteit ik bestel hier graag

Top kwaliteit en snel in huis

Snelle levering, zeer goed verpakt, mooie producten.

service goed en lekker vlees

Na mail contact te hebben gehad meet deze toppers kreeg ik een mooi stuk vlees toegestuurd en had dit de zelfde dag nog in huis. Ook voor bbq-wedstrijden echt top en voor mooie prijzen. Ik bestel hier zeker weer

snel en uitstekend vlees!

Snelle service, altijd precies wat je besteld hebt en heerlijk vlees. Goede levering ook, als je diepvries koopt komt het ook diepgevroren binnen.

Snelle en goede levering. Top kwaliteit vlees

Weer mooi vlees

Zoals gebruikelijk weer mooi vlees besteld en geleverd voor herfst/winter bbq

Prima aanbieding , snel afgeleverd en een goed stuk vlees

Geweldig zoals altijd

Bestelling gaat makkelijk Communicatie over de levering van de bestelling is top verpakking is ook goed geregeld ik bestel graag en altijd zonder zorgen bij ze

bestellen gaat snel, bezorgen de volgende dag. Wordt op tijd ingeseind wanneer bezorger voor de deur staat. Vaker bij the Meatboys besteld, altijd mooi stukjes vlees

Gewoon goed

Meerdere malen al besteld bij deze gasten, altijd "gewoon " goed. Bezorging op tijd, als er iets is wordt het zonder mokken opgelost!

Snelle levering en prima kwaliteit !

Snelle levering en prima kwaliteit !

Goed vlees, prima levering

Vlees van zeer goede kwaliteit. Netjes geleverd. Zeer tevreden.

Super service en snelle levering van top kwaliteit vlees

Binnen 1 dag geleverd en verrekening van betaling omdat het gewicht van t vlees wat lager was dan besteld.

Top kwaliteit!

Erg mooi vlees van topkwaliteit. Ziet er allemaal erg netjes uit, goed verpakt en snel geleverd. Ik ben fan!

lekken

top en top levering

Great quality meat and very good delivery

It's the second time I order with The Meat Boys and i really appreciate the quality of everything ordered. I always check the weight, and it matches with my request. Goed bezig !!

Teleurstellingesteld

Vlees is veel te blauw,julie reclame geeft aan dat er een lekkere rand vet aan zit ,maar niet dus ,een enorme tegenvaller

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam