Van ramp naar oplossing
Eerste keer besteld bij de Vlees Jongens, De bezorging was een grote verschrikking. 80% van de bestelling (10KG) was slecht, had een grauwgrijze/groene kleur, plakte en had een nare geur. We konden onze ogen niet geloven. De ingevroren artikelen waar zelfs (deels) ontdooid. Foutje bij Trunkrs misschien?
Contact opgenomen met Yannick en deze begreep het ook niet en was erg geschrokken van de klacht, daar dit amper tot niet voorkomt. Hetzelfde gelde voor de medewerker aan de telefoon. die melde dat het wel eens zou kunnen gebeuren, maar dat dit natuurlijk niet bedoeling is.
Ze hebben de bestelling in zijn geheel, (dus ook de vleesstukken en andere artikelen die nog goed waren), vergoed met een complete herhaling van de bestelling. Maar dit keer verzonden via een andere leverancier. Alles was dit keer in perfecte staat ontvangen zoals het hoort, mooi rood stuk vlees zonder gare geurtjes of kleurtjes!
Yannick melde daarbij ook nog dat ze een stornering doen van de Bavette die niet meer voorradig was, maar ook dat ik ondanks dat, toch een vervangend stuk vlees zou ontvangen...
Na een flinke domper en een verpest etentje waren wij alsnog super blij met de manier van aanpak en barmhartige oplossing. Wat een gulheid. De service bij dit bedrijf is uitmuntend en ze gaan door het vuur om je een tevreden klant te maken!
Alleen nog in afwachting van de stornering, maar heb hier ook alle vertrouwen in dat deze afspraak geëerd wordt. In afwachting hierop 4 sterren. 5 sterren bij positieve afronding conform afspraak!