Slechte communicatie indien het fout gaat

Mijn eerste bestelling ging goed, tweede ivm sneeuw een heel stuk minder, begrijpelijk maar communiceer dan ook… Zondags besteld en 8 dagen later geleverd is niet fijn. Reden als ik heb je geprobeerd te bellen maar had blijkbaar een verkeerd nummer is onzin, want toen je wel het goede nummer had werd er ook niet gebeld, wel gezegd dat het woensdag geleverd zou worden, maar ook dit is niet gelukt en ook hier weer niet over gebeld of zo…. Jammer… ook als het niet goed gaat moet je de klant voorop zetten, hopelijk een keer moment, het vlees is daarentegen top !!

Goed ingepakt, komen afspraken na en laten weten dat levering vertraagd werd. Alle begrip voor.

Helemaal top

Wegens het slechte weer/ gladheid in overleg een ander afleverdatum afgesproken , werd netjes afgeleverd op afgesproken dag en het vlees is heerlijk / uitstekend . Bedankt Meat - Boys.

Goede producten, goede levereing

Makkelijk online bestelbaar , producten zijn top, levering is ook prima

zeer tevreden

bestel nu ruim een jaar bij The Meat Boys en ben erg tevreden over hun klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en de kwaliteit van het geleverde vlees. Ik vind de carnivoor box zowel met als zonder gehakt er makkelijk en heerlijk. zeker voor herhaling .

Prachtig vlees en een super levering! Top ik zal hier zeker vaker bestellen

Vlees

Vlees

Kwaliteit top en service top

Heel Nederland wit van de sneeuw en code oranje, dus uitstel levering. Werd persoonlijk gebeld voor de afstemming levering. Waar heb je dat nog. Dank mannen. Top geregeld

Eenvoudig te bestellen en topkwaliteit!

Idem als titel

Mooi vlees!

Fantastisch vlees, goede service en altijd op tijd

Goed vlees, veel variatie en het wordt ook goed afgeleverd. Altijd precies zoals afgesproken. Hou je van een mooie grote ossenhaas op de BBQ, hier is je adres!

Altijd goed

Prima levering weer

eenvoudig bestellen en snel leveren !!

meerdere malen bestelling geplaatst en altijd snelle levering !!

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees

Blij met halal vlees van deze kwaliteit

simpelweg de beste

altijd op tijd en in perfectie zoals overeengekomen

Geweldig vlees!!

Meerdere keren bij The Meat Boys besteld en nooit teleurgesteld. Geweldige kwaliteit vlees, perfect verpakt en keurig op tijd bezorgd en dat allemaal voor een scherpe prijs.

Goede communicatie en perfect product

Werd correct geïnformeerd over wijzigingen in de bestelling en levering. Helemaal goed. En het vlees is perfect!

Highly recommend!

Absolutely love The Meat Boys! Outstanding customer service - friendly and genuinely helpful. The selection is fantastic with top-quality products, and you can tell they really care about what they offer. This store is a gem, and I’ll definitely keep coming back.

Altijd goed verzorgd en netjes op tijd

Heel goed vlees en ruime keus

Grote lappen vlees. Ik voel me weer in Brasil.

Vroeger barbecueëuwden we elk weekend toen ik in Brazilië woonde – dat echte gezellige sfeertje met de grill aan. Helaas lukt dat niet meer zo vaak, maar gelukkig blijven de grote lappen entrecote, bavette en filet mignon van Meat Boys fantastisch. Perfect om te portioneren en in te vriezen, zodat ik elke dag een flinke portie hoogwaardige proteïne kan eten. Daar zit je echt goed mee! De bezorging is altijd keurig geregeld en de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon top. Bedankt, Meat Boys! Jullie trouwe klant, Engin

Lekker vlees en goede service

Bestellen al jaren vlees hier. Goed vlees nette prijs. Was alleen wat mis gegaan laatst met een bestelling door een ongeluk. Maar dit is ook gelijk op een hele nette manier opgelost. Bedankt Daarvoor!!

Heerlijk vlees mooie kwaliteit!

Kwaliteit! Ossenhaas zo zacht vol van smaak!

Heerlijk vlees!!!

Heerlijk exclusief vlees voor leuke prijzen. Bezorging was ook helemaal top.

Altijd weer topvlees

Kwalitatief goed vlees, top bezorging en gemakkelijk contact leggen als er wel vragen zijn ! Ik bestel hier altijd

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam