Goede producten en zeer snelle levering. Ook de service is prima. Vaak mooie aanbiedingen.

Fantastische prijs-kwaliteitverhouding!

Alleen maar lof! Goede aanbiedingen, snelle bezorging. Grasgevoerd vlees for the win!

Snel geleverd, fantastisch vlees en goede klantenservice

Ik bestel eens in de paar maanden altijd bij The Meat Boys mooi grasgevoerd vlees. De levering is altijd snel, nu zelfs dezelfde dag nog. Sneller kan niet. De laatste keer had ik een kortingscode die net 2 dagen was verlopen. Op mijn vraag of de code verlengd kon worden voor mij kwam snel een antwoord. De korting werd later verrekend. Superservice!

Topvlees

Snel en netjes op afgesproken tijd geleverd. Super goede kwaliteit!

Dit wordt een korte review. Alles he le maal top. Ossenhaas, top, ribeye, top en de hamburgers ook geweldig. Wij komen zeker terug.

Top vlees.

Goede kwaliteit vlees! Goede prijs !

Goed vlees goede kwaliteit snelle levering

Plezierig

Heerlijk vlees

Toch wel wat sceptisch maar dat bleek totaal niet nodig. Kwaliteit van het vlees is geweldig, echt genoten.

Van het weekend tijdens de bbq al onze vrienden weer blij verrast met super kwaliteit vlees!

Prima afhandeling

Alles volgens afspraak, ook nog eens heel snel, goed verpakt en met goede communicatie van bezorger

Verrassend goed !

Eerste bestelling gedaan. Volgende dag al geleverd. Dikke Ribeye grasgevoerd uit Brazilië. Heerlijk stukje vlees voor een verdomd goede aanbieding. Bestel hier zeker nog een keer.

Service is geweldig. Op tijd volgens afspraak. Kwaliteit is geweldig. Heel proffesioneel verpakt.

Al 2 jaar lang een goede service.

Wij gebruiken de service van The Meat Boys is wanneer we onze klanten of vaste opdrachtgevers willen verrassen en/of bedanken door het hele land. En tot nu toe krijgen we alleen maar positieve reacties. Mannen bedankt.

Prima vlees!

Al meerdere malen besteld en tot nu toe heerlijk vlees gekregen. En snel geleverd voor 11uur 's ochtends besteld 's avonds in huis.

Snel en goed

Op advies van onze lokale BBQ store ben ik bij The Meatboys gaan bestellen. Top brisket, mooi verpakt en heerlijke worstjes en hamburger als bonus. Aanrader!

Wederom verrassend goed!

De ossenhaas met korting die ik wilde bestellen, was in no time uitverkocht. Ik kreeg als alsnog een ossenhaas naar keuze mét korting. Prima service

Goede ervaringen

Snel leveren van hoge kwaliteit vlees.

Kansloos

Eerst voor ruim 50 euro een ribeye afgehaald, kwaliteit was niet geweldig, maar ok. Een dag later voor 70 euro een andere bestelling geplaatst voor de BBQ om 2 dagen later op te halen, netjes een bevestiging gehad dat ik het kon afhalen. Kom ik naar de winkel om op te halen zeggen ze doodleuk dat ze het niet meer hebben. 1,5 uur voor joker in de auto is niet mijn favoriete bezigheid. En een BBQ zonder vlees is ook een treurige aangelegenheid. Ik mag aannemen dat als je verstuurt dat het klaarligt je het niet aan iemand anders verkoopt. Kon wel kijken voor iets anders, maar werd wel gelijk gemeld dat ik moest bijbetalen als het iets duurder zou worden. Kijk gerust eerst hoe je je klant tevreden kunt houden want dit is wel heel kansloos.

Top producten

Geweldig vlees, snelle en correcte levering.

Goeie partij

Kwalitatief vlees, snel geleverd en keurig verpakt. Prettige customer service

Lekker vlees snelle levering

Goed vlees en na bestelling snel in huis. De prijs van het vlees lijkt gunstig maar valt tegen, mits je grote stukken wilt. Door de bevroren levering lekker lang houdbaar.

Excellent quality meat

❤️❤️❤️

Snelle levering, ! Heerlijk vlees!

Genoten van de Ossenhaas, van The Meat Boys, bij onze vrienden thuis, dus daarna meteen zelf ook wat ossenhaas besteld, was nog in de aanbieding ook! Snelle levering, kortom, voor herhaling vatbaar, om weer wat te gaan bestellen bij jullie! Groetjes Monique

Ik had de spareribs besteld en levering was snel en kwaliteit van het vlees is erg goed.

Altijd tevreden.

Bestel hier regelmatig en de kwaliteit is altijd goed. Ook bij problemen met de levering wordt er snel geschakeld en een oplossing gezocht. Daar ben ik ook erg blij mee. Aan mij een tevreden klant en kan het zeker aanbevelen om hier je vlees te halen.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam