Super kwaliteit en service

Heerlijk vlees keurig verpakt en volgens afspraak geleverd en als er een keer iets fout gaat wordt dit snel en keurig opgelost.

Goed vlees

Gisteravond met ons gezin(6 personen) genoten van heerlijke ribeye.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service

Goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service

altijd goed!

wederom snel en netjes geleverd voor een goede prijs wat wil je nog meer :)

Gecorrigeerd foutje en wederom verkeerd afgeleverd

Mijn bestelling is op het verkeerde huisnummer afgeleverd en tijdens het openen bleek er een (deels) verkeerde inhoud in de doos te zitten. Dit is na een mail gecorrigeerd en het juiste is nageleverd. De nalevering is wel goed gegaan.

Lekker worstjes

Ik heb bestel vlees en worstjes. Ik vond het lekker en alles was op tijd bezorgd.

Top service, super vlees

In mijn pakket was 1x de iberico ribfingers vergeten. Omdat ik ze toch graag wilde hebben, zonder problemen nageleverd. Dat is top service! Zeer aan te raden!!

zeer lekker en goede kwaliteit

het enige jammere is dzt telkens ik iets bestel de dag erna het product afgeprijsd staat

uitstekend

Voor het eerst een bestelling geplaatst en de rib eye was uitstekend . Ook veel aandacht besteed aan de verpakking en het vervoer. Het enige puntje van kritiek is dat er als welkom kado een burger en worstjes bij geleverd zou worden maar dat is helaas niet gebeurt.

Altijd goed!

Sinds de fysieke winkel er is zijn de prijzen wat hoger en dat is begrijpelijk. Toch bestel ik hier nog regelmatig omdat de kwaliteit erg goed is.

Snelle levering, heerlijk vlees

Het vlees werd snel geleverd en ik ben bij alle stappen goed geinformeerd. En dan het vlees (ribeye uit Brazilie in mijn geval), want daar gaat het toch om, dat was heerlijk! Ik hanteer altijd de reverse searing methode met dikke plakken (4 cm). Dus eerst uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen, peperen en zouten, dan op 100 graden in de oven tot een kerntemperatuur laten komen van 48 graden, 3 min laten rusten, dan loeiheet bakken in ghee 45 sec op elke kant en tot slot 5 min laten rusten alvorens op te dienen. Heerlijk mals, mooie structuur en veel smaak, daar waren alle gasten het over eens.

heelgoed

snel en direkt

Top kwaliteit voor scherpe prijzen!

Heb nu een paar keer vlees besteld en heb al vele online slagers geprobeerd, maar als het om grassgevoerd gaat, hebben zij de beste deals, goeie logistiek en super mals vlees. Nooit een ondergewicht, altijd er een beetje er boven. Ik heb mijn slager gevonden!

Goed vlees en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwaliteitsvlees snel geleverd

Heerlijk vlees dat goed verpakt, snel werd geleverd.

Valeu

Fantastisch om betaalbare grote stukken braziliaanse/argentijnse vlees te kunnen kopen. Thuis portioneer ik ze naar diet en het is altijd feest.

Top keuze aan goed vlees.

Heerlijk en eerlijk vlees. Mooie aanbiedingen en altijd goed en snel geleverd.

Perfect vlees voor je bbq sessies!

Heerlijk vlees voor mooie bbq sessies op je kamado! Voor zowel low en slow als hot en fast is er op hoge kwaliteit wat wils te vinden. Vlees ook erg mals en sappig, erg tevreden!

Geen top kwaliteit

Lekker maar niet super.

Toppers!!

Super service. Ook als je vragen hebt krijg je antwoord en eventuele oplossing. Heerlijk vlees. Goede levering. Wij zijn er blij mee. Geen supermarkt vlees meer. Vers bestellen en in porties snijden kunnen we weer een maand door.

Goede prijzen, snel geleverd. De Argentijnse ossenhaas is mijn absolute favoriet. Ga zo door Tjeerd en collega's!

Gewoon goed.

Goede prijs gewoon goed op tijd en vlug geleverd. Prima

Gruwelijk vlees boys

Geen troep, vlees was heerlijk man

Great

Very good quality meat and delivered in a convenient way.

Brisket besteld, mooie kwaliteit, goede mailing correspondentie wanneer eea gereed was voor afhalen/bezorgen

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam