Heerlijke Ribeye

Bestelling lag klaar en thuis mooie stukken van gesneden en twee op de BBQ via reverse sear klaar gemaakt. Even laten rusten en daarna trancheren.. Gewoon heerlijk met een beetje Chimi churri, mals en heel smakelijk.

Keurig bedrijf

1 stuk vlees van mijn bestelling was niet in orde. Krijg direct een vervangend stuk opgestuurd. Keurig opgelost. De rest is van uitstekende kwaliteit.

Perfecte service van het team

Prijs/Kwaliteit meer dan uitstekend!

We hadden onze twijfel ivm de lage prijs van de ribeye. Maar niks anders dan lof. Een stuk van 1,9 kilo low and slow gedaan op de Bastard. Met zijn zessen…. Meer dan zat zou je denken….maar schoon op. Gelukkig twee stukken besteld vanwege de prijs die gok durfde ik wel te nemen. Dus in de vriezer nog zo een stuk. Zeer netjes verpakt en goed bezorgd. Wel een anders gehad met deze vervoerder maar nu ok!

Fijne aanbiedingen, goede kwaliteit

Fijne aanbiedingen, goede kwaliteit vlees en snelle levering

Top vlees voor een goede prijs.

Buiten gewoon goed!

Topservice van The Meat Boys! Mijn bestelling van 3 april zou op 4 april geleverd worden via Trunks, maar kwam helaas niet aan. Na contact op 7 april reageerden ze direct en stuurden zonder gedoe dezelfde ochtend een nieuwe bestelling op — die had ik diezelfde avond nog in huis. Super geregeld! Een paar dagen later kwam alsnog de originele levering binnen. Toen ik dit meldde, kreeg ik meteen een nette reactie: bedankt voor je eerlijkheid en het extra pakket mocht ik gewoon houden. Echt uitzonderlijke service, dit maak je niet vaak mee. Aanrader! Thnx The Meatboys en vooral Yannick

Goede aanbiedingen en uitstekende service

Regelmatig ontvang ik mooie aanbiedingen. Als ik iets bestel krijg ik het gekoeld en vers binnen een dag thuisbezorgd. Super!

Wederom top kwaliteit

Altijd top bezorging en goede kwaliteit vlees.

Prima vlees en prima service!

Het bestelde vlees werd snel geleverd en is van prima kwaliteit. Een vraag/opmerking richting de klantenservice werd snel, vriendelijk en adequaat opgepakt.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Leuk persoonlijk contact

Doen wat ze beloven en meer

Levering is altijd stipt en product is perfect. De financiele afhandeling is bewonderenswaardig; product was iets lichter dan besteld en er volgde automatisch een creditnote. Ik had een bonuscode niet goed gebruikt maar werd alanog verrrekend Chapeau

Mooi vlees voor hele leuke prijzen!

Goed assortiment, duidelijke informatie en tips. Service ook prima, snelle levering via gekoelde wagens, een feestje voor de echte carnivoor!

Alles goed geregeld en prima kwaliteit

Paasbestelling goed geregeld

ik heb voor Pasen een bestelling voor de paasbbq gedaan en alles was perfect geregeld ondanks de drukte. Helaas kreeg ik Rib eye ipv Ossenhaas geleverd. Maar dit is direct na melding opgelost door de Ossenhaas te leveren en de Rib eye mocht ik houden. Compliment voor de goede service!

Vlees met Karakter

Alsof iemand mijn barbecue een upgrade gaf zonder het me te vertellen. Alles wat uit de doos kwam had iets eigens — volle smaken, perfecte structuur en duidelijk met zorg geselecteerd. Dit is geen bestelling, dit is vlees met persoonlijkheid. The Meat Boys weten exact wat ze doen!

zeer teleurstellend

via add op instagram eens een keer hier het vlees besteld, na makkelijke levering, gekoeld thuis de doos geopend. De geur van het vlees was anders dan anders en rook niet geheel vers, het vlees zag er niet uit als een ribeye met zga geen vet marmering, en viel slap uit elkaar. Na bakken smaakte het vlees niet lekker en bevestigde mijn indruk dat het niet vers geleverd was. Die avond veel last van mijn buik gehad…Meer als 2 kg braziliaanse “ribeye” weg kunnen gooien. Dat lijkt me niet de bedoeling boys…

Top vlees

Op tijd geleverd, en het vlees is fantastisch!!

Prima vlees en snel bezorgd

Vlees van goede kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

The Meat boys doen wat ze beloven, mooie kwaliteit vlees voor een nette prijs en precies geleverd volgens plan binnen 24u. Terugkomende klant!

Top producten, top service

Snelle levering, mooi assortiment producten, van liefhebbers voor liefhebbers

Heerlijk vlees

Zowel het vers en het diepvries vlees zeer tevreden over.

snel en goed

Snelle en tijdige levering, vlees goed van kwaliteit en smaakvol.

Goed vlees en goede service

Goed kwaliteits vlees en goed service. Fijn dat je de bestelling kan afhalen in hun winkel.

Mijn bestelling van 2 Ossenhazen werd niet bij mij geleverd door Trunckers. Op een halve kilometer zit een camping/kamp. Daar werd het neer gegooid en gestolen.Levens groot meatboys op de doos. Volgende gebeld met Meatboys/Yannick. Binnen 24 uur toch mijn paas vlees ontvangen. GEWELDIGE SERVICE. VAN trunckers niets gehoord.Schandalig

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam