Super; snelle levering

Snelle en gekoelde levering, goede communicatie

Uitstekend!

The Meatboys boden een uitstekende ervaring met topkwaliteit en een geweldige smaak

Gewoon altijd goed !

Fijne gasten met een goede formule , mocht er onverhoopt iets niet goed gaan wordt het adequaat naar tevredenheid opgelost Meerdere online vlees leveranciers geprobeerd maar ik ga voor de mannen van TMB

Keurig afgeleverd, vlees ziet er prima uit

Ben benieuwd hoe het smaakt.

geweldig;dig

snelle levering, goede producten

Fantastische service

Ja wat kun je zeggen, uitstekende service ze staan achter hun producten en de levering hebben ze goed op de rit. heel fijn zaken doen.

Goede prijzen, prima service

Netjes op tijd geleverd en een mooie aanbieding!

vlees uitstekend, wilde zalm uitgedroogd met veel ijskristallen in de zak en wit/grijzig van kleur

- prima vlees, snel en efficiënt geleverd - de wilde zalm is wit/grijzig van kleur en de plastic zak volg met ijskristallen, ziet er in het echt absoluut niet appetijtelijk uit, als dat op de foto had gestaan had ik het niet gekocht!

Zelfde dag levering, perfect!

Hele goede service!

Hoop volgende x meer vlees , minder vet

Vond de vers het prima , maar voor entreco heel veel vet

mooi vlees

Mooi groot grasgevoerd stuk vlees.. alleen jammer dat trunkrs het door latere levering had ingevroren en het portioneren niet meer ging

Zeer tevreden met mijn aankoop

Vlees was zalig

Gewoon zoals het hoort, snelle levering zoals gevraagd en goed produkt

Prima hoor

Was al iets te veel ontdooid Wel goede verpakking waarschijnlijk te lang onderweg geweest

Super vlees, heerlijk gegeten ervan

Heerlijk

Voor herhaling vatbaar

Precies wat je wilt. Topvlees, snel in huis. Heerlijk

erg tevreden:uistekende levering.

Top vlees

Echt top! Snelle levering, goede kwaliteit vlees. Hmaburgers waren niet op voorraad en toen is er extra rib eye toegevoegd. :-)

Probleem naar wens opgelost.

Zeer positief

Snelle levering en de producten zien er goed uit

Perfect kan niet beter

Perfect vlees en super personeel

Mooi vlees!!!

Ziet er goed uit en keurig verpakt

Goede levering en zijn tevreden met de bestelling

Goede levering en zijn tevreden met de bestelling

even moeilijk in bestellen cadeaubonnen, maar wel gelukt

Was voor sinterklaas en kerstmis. De ontvangers zijn er blij mee.

Probleem super opgelost!

Ten tijde van de bezorging beweerde Trunkers dat wij niet thuis waren of een kantoor locatie die gesloten was in de avond. Echter zaten wij gewoon thuis op de bank braaf te wachten op onze bestelling. Direct na de mail support van Trunkers benaderd. Zijn weigerden om te draaien en vervolgens werden wij voor een dag later gepland. Volgende dat 2230 kwam de bezorger een volledig kapotte doos en open vries zak brengen met gesmolten koelelementen en vlees met een temperatuur van 13 graden. Dit gemeld bij de Meatboys en zij stuurden per direct keurig een nieuwe bestelling via Chillbill. 1000 punten voor de meatboys! Helaas kan ik geen 10 sterren geven. Fouten zijn menselijk, de oplossing is belangrijk

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam