Netjes alles optijd bezorgd, een Apple dat ze binnen 20 min voor je deur staan is geweldig en allecas nog goed bevroren

Goede kwaliteit en goede service

De ossenhaas en Zalm en worstjes zijn echt heerlijk! Ik ha vaste klant worden hier, zeker weten.

Perfect vlees

Super goed vlees en vriendelijk personeel

Logistiek ging t mis, klantcontact snel en goed, fair hersteld! Vlees nog id vriezer!

Mijn bestelling werd geleverd door Trunkrs en kwam onverwachts later (en toen helaas onvolledig). Wat jammer was omdat het vlees voor dat afgelopen weekend gepland stond. The Meatboys reageerden echter snel, persoonlijk en boden een passende compensatie. Dat geeft vertrouwen om na een smakelijke ervaring met het vlees bij volgende bestelling opnieuw te durven kiezen voor The Meatboys.

Same day delivery!

Bought different beef cuts, was hoping for next day delivery if possible and it was delivered same day, later that evenlng! Just fantastic!

Perfecte afhandeling en heerlijk vlees

Zoals de titel zegt perfecte afhandeling en oplossing niet gekregen kortingscode , en dan is het ook nog hele goede kwaliteit vlees voor een schappelijke prijs.

Super snelle levering en perfect verpakt

Bestelling geplaatst en in de avond geleverd. netjes verpakt in porties en stickers op bijna alles. Hetgeen wat er tot nu toe gegeten hebben was heerlijk mals! Top ga zo door!

heerlijk vlees en goede service!

de entrecote is geweldig en zelfs hun zalm heeft heerlijke smaak en textuur. toen ik een opmerking plaatste over het geleverde gewicht van ons stuk is dat zeer snel afgewikkeld en zijn we netjes tegemoet gekomen, heel aardig dus!

Iedere keer weer top kwaliteit!!

Nu al vier keer vlees besteld en iedere keer, of het nu vers of ingevroren is, is het topkwaliteit!!!!

Heel goed!

De vervoerder was mijn pakket kwijtgeraakt, echter hebben de jongens van The Meat Boys het direct goed opgelost. En het belangrijkste, het vlees is super van smaak en kwaliteit.

Prijs-kwaliteit geweldig, service uitstekend!

Al 7 keer besteld. Door hier groter in te slaan heb ik op een voordelige manier veel beter vlees dan supermarkten bieden. Service van de heren is ook geweldig (bestelling raakte zoek bij pakketdienst, losten ze meteen op).

Super service

Alles netjes gekoeld aangeleverd op de juiste dag en tijd.

voortreffelijk

Snelle levering. Goed verpakt. Heerlijk vlees. Mooie reclames Ik ben Fan.

Volgende dag bezorgd en top stukje vlees

Snel geleverd en goede prijs/kwaleit.

Donderdagavond 5 kilo ribeye besteld en vrijdagavond geleverd in een mooie doos en goed gekoeld. Stukken van 4cm gesneden en zaterdag wat gemaakt, het vlees is lekker mals.

Geweldig!

Alles is perfect verlopen van bestelling tot levering. Het bestellen is eenvoudig en de levering heel erg snel. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden en bij ontvangst was ik echt verbaasd over de manier / kwaliteit waarop alles was verpakt. De ribeye die ik had besteld was supervers. Ik heb de helft ingevroren en de andere helft is diezelfde dag nog bereid. Een fantastisch stuk vlees, perfect van smaak! Ik verheug me op de andere helft én de gratis worstjes en hamburger! Mijn complimenten, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Bovendien vind ik de prijs/kwaliteit verhouding prima!

Top vlees, top service!

Vorige week vrijdagochtend voor de eerste keer besteld. Om half zeven was het al binnen. Het vlees is waanzinnig lekker en het vet rond de ribeye was zo bijzonder. Dat heb ik nog nooit geproefd. Als je van vlees houdt, dan moet je hier zijn.

Topsite!

Ik bestel er al jaren prime meat. Altijd heel tevreden. Echte aanrader!

Ruime keus en prima aanbiedingen

Ruime keuze prima aanbieden. Fijne snelle bezorging Eerst vlees geproefd en dat was zeer goed.

Geweldige kwaliteit en super service

Het vlees smaakt verrukkelijk goed gepositioneerd aangeleverd helemaal top

Altijd goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

Heb toevallig een negatieve ervaring gehad waarbij het vlees niet goed was. Geen enkele discussie en super snelle reactie en ik kon het vlees omruilen in de winkel. Dit is nog eens echte service !

Vriendelijke, goede service.

Top opgelost jongens!

Had 10kg gekoeld vlees besteld bij The Meat Boys, wat wegens het niet op tijd kunnen leveren, door/bij de bezorgdienst Trunkrs (dit niet als bezorg optie kiezen!) in de vriezer is gelegd. Dit was niet de schuld van TMB, maar ook niet waar ik voor had betaald. Heb de jongens een paar keer aan de lijn gehad en ze hebben mij een nieuw pakket gestuurd. Super netjes afgehandeld in een situatie die voor hun ook minstens net zo rot was. Klantenservice 10/10!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam