Great as usual…
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.426 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews benadrukken herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de betrouwbaarheid van de levering. Klanten melden snelle verzending, goede verpakking en duidelijke track-and-trace informatie. De service wordt vaak vriendelijk en behulpzaam genoemd. Over het algemeen zien klanten The Meat Boys als betrouwbaar en prijsbewust.
amazing products and service
Giuseppe
Den Haag
Prijs kwaliteit is top.
Hans
Dordrecht
Weer overheerlijke ossenhaas besteld en de dag erna al bezorgd. Het hele gezin heeft er weer van gesmuld! Top!
Frank
Krimpen aan den IJssel
Absoluut geweldig vlees en een ruim assortiment. Wat vooral fijn is de vers,nooit ingevroren, producten . Dit geeft je de mogelijkheid om iets zelf te portioneren. Daarbij de supersnelle en betrouwbare levering. Dus de de 5 sterren meer dan waard!
Bernard
Valkenswaard
Fijn bedrijf, producten super
Jan
De Wijk
Super prijs kwaliteit verhouding. Ik kan het iedereen aanraden.
Engin
Rotterdam
Ik ben fan van de Runderhaas, kan er kilo,s van op. Hahahaha! Deze zijn heerlijk, zo ook het rundvlees is zalig. Altijd netjes vermeld of het ingevroren of vers is. Heel goed gekoeld verpakt en thuis afgeleverd. Ik ben een tevreden klant hoor.
Gerda
Capelle aan den IJssel
Sommige dingen hoef je na al die tijd eigenlijk niet meer uit te leggen. Als vaste klant weet ik ondertussen wat ik van The Meat Boys mag verwachten: topkwaliteit, lekkere producten en een bestelling waar je telkens weer naar uitkijkt. Ook deze keer was het weer helemaal raak. Geen reden om van leverancier te veranderen dus — jullie blijven hier gewoon stevig op nummer één staan. Op naar de volgende bestelling!
Jelle
België
Top vlees , top service .
16 September 2026
elias
Culemborg
15 September 2026
Frank
Hapert
Goede kwaliteit heel makkelijk aan je deur geleverd
Darby
Amsterdam
Elke keer weer diep onder de indruk!!!
Gertjan
Axel
Jongens van Meat Boys hebben mij gebeld en probleem uitgelegd. Het feit dat ze zelf belden was voor mij belangrijk. De zending is opnieuw gestuurd en alles perfect geregeld! Voor een uitstekend stuk vlees en service zijn de Meat Boys zeker een aanrader!
H.J.
Austerlitz
De website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. De bezorging was top geregeld, en het vlees was heerlijk. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
Erwin
Emmen
Goede kwaliteit. Mooi vlees. Alvast in huis voor een belangrijk etentje.
Teckelmoeder.
Breda
Mooie en smakelijke spaanse ham besteld. Fijn dat je de leverdag zelf kan aangeven. Netjes geleverd.
13 September 2026
Harm
Houten
Great quality and service!
12 September 2026
Claudio
Amstelveen
In de ochtend besteld en ‘s avonds al in huis. Top kwaliteit A5 met prachtige marmering voor ook nog eens een goede prijs. Ik kom hier zeker terug!
12 September 2026
Pim
Almere Poort
Goed vlees en mooie aanbiedingen voor de carnivoren onder ons ;-)
Hans
Leeuwarden
Het regelen van de bestelling, de opties voor levering en de leverdag liepen allen voorspoedig. Vlees was netjes ingepakt, koel gehouden en ready voor verwerking/consumptie. Gelijk al kunnen genieten van de Ribeye en Picanha en je merkt gwn dat het kwaliteitsvlees is Kom graag terug voor een volgende bestelling!
Nick
Rotterdam
Mijn man werd 60 en daarvoor wilden we een speciaal diner doen met de naaste famillie. We hebben Wagyu A5 besteld en dat werd keurig geleverd (prima bezorging ook) in een koelzak met icepacks. Het vlees was per stuk verpakt, zag er fantastisch uit en smaakte zalig. Prachtig qua vetverdeling, precies wat we wilden. Mooie porties ook en het diner was een succes. Helemaal niets op aan te merken, we bestellen hier zeker weer!
Janet
Emmen
Voor degenen die goed kwaliteit vlees appreciëren vergezeld met top service is prijs geen issue.
Harman
Curacao
Goede prijs-kwaliteit en netjes thuis bezorgd!
Angie
Schoorl
Ervaring is dat u best wel prijzig bent Ik koop eigenlijk alleen aanbiedingen omdat het budget het niet toelaat Ik ben van de BBQ maar houd ook van lekkere biefstuk en ossenhaas die ik liever uit de pan bereid In het verleden ook wel bestellingen bij U gedaan en daar zeer van genoten U hebt wel het beste van het beste M Vr Gr André van Emmerik
André
Wateringen
Het vlees wert bezorgd in de avond dit verliep soepel ik was erg blij toen ik de box openden heerlijk vlees voor een eerlijke prijs
Adriaan
Woerden