Mooi vlees!

Op tijd geleverd! En gekoeld ingepakt met icepack! Prima !

Goed en keurig geholpen

De bezorging was zoals afgesproken vlees was goed dus eigenlijk niks over te klagen.

Erg goed

Alles mooi verpakt, erg lekker vlees.

Prima !!

Na een belletje dat de levering op vrijdag gedaan kon worden kon ik kiezen of iets anders nemen of een latere datum. Werd goed meegedacht, gekozen voor een latere dag... levering was helemaal in orde, zelfs een extraatje erbij ter compensatie voor het iets langer wachten. top service !!!

Een aanrader

Perfecte levering van kwalitatief prima producten voor een goede prijs en altijd leuke aanbiedingen.

Superb

Jestem bardzo zadowolony z usługi , produktów i cen.

Zoals altijd super vlees

Vlees is altijd super. Maar deze keer ga ik ook garnalen proberen. Ze zien er prachtig uit, nog niet gegeten maar als ze net zo goed smaken als ze eruit zien, dan moet dat goed komen!

Topkwaliteit vlees en superservice bij foutje!

Premiumvlees van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Na een verkeerde bestelling direct persoonlijk contact en binnen 24 uur opgelost. Uitstekende service!

snel

snel, zeer goed en direkte levering

geweldig vlees voor een goede prijs

Leveringen perfect op tijd en eventuele naleveringen ook.

Sindsdien geen andere slager meer nodig!

Sinds ik vorig jaar voor het eerst bij TheMeatBoys besteld heb, koop ik nergens anders meer mijn vlees. Ik was meteen verkocht. De kwaliteit is top, het vlees is vers, mooi gesneden en altijd perfect verpakt. Wat me echt opviel is hun service: ze denken mee over verzending, timing en de bereiding. Dat persoonlijke contact maakt het verschil. Daarbij zijn de prijzen eerlijk voor wat je krijgt. Of het nu gaat om een brisket voor de kamado of een mooi stuk ossenhaas, ik ben nog nooit teleurgesteld. Een aanrader voor elke vleesliefhebber.

Prima website, goede kwaliteit vlees

Dik tevreden. En als er wat is krijg je een snelle en goede service.

Gewoon super

Super aanbiedingen en snel geleverd!

Subliem!!!

Heb al een aantal malen besteld nog nooit problemen gehad en alles is van suprieure kwaliteit echt de MAXX!!! ....Drie DIKKE duimen...

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ik heb nu een paar keer besteld en telkens was alles zoals verwacht. Ik ben enthousiast!

Mooi vlees,mijn eerste ervaring met Meat Boys is goed bevallen.

Eerlijk en heerlijk vlees met een goede service

Regelmatig bestellen wij bij The Meat Boys heerlijk vlees! Service is altijd correct en ze zijn duidelijk in de afspraken. Contact wordt meestal dezelfde dag beantwoord. Wij blijven bestellen!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Al diverse malen een bestelling geplaatst en tot nu toe is alles perfect gegaan, ga zo door!

Heerlijk vlees van grasgevoerde runderen!

Goede communicatie, snelle levering ( wel afhankelijke van vervoerder) en het belangrijkste, heerlijk vlees!

Zeer snel geleverd

Goede kwaliteit

Vlees is heerlijk ! En levering was top !

Super vlees!

Spareribs waren super en zat veel vlees aan! Ook de ossenhaas was heerlijk mooi vlees!

Kwaliteit vlees is geweldig

Voor de 2e keer besteld (de ossenhaas) en boterzacht! Wij bestellen hier zeker nog een keer. Half sterretje eraf omdat ze 1 ossenhaas waren vergeten in te pakken, maar dit was snel netjes opgelost.

Zeer goed vlees

Ik ben een liefhebber van ossenhaas. Ik heb tot nu toe wagyu a5 en Argentijnse grasgevoerd zowel vers als bevroren ossenhaas besteld en heb er zeer van genoten zeer mals vlees. Echt een aanrader

Goedvlees en goede service

Goed vlees en goede no-nonsense service. Wel wat duurder. Ruim assortiment.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam