Heerlijk vlees

Heerlijk goed vlees en een goede bezorgservice

Top geleverd en verpakt

Keurig verpakt en super goede levering vlgs afspraak

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden

Zeer gebruiksvriendelijke website, met mooie recepten!

Een bestelling voor Kerstavond gedaan, ging moeiteloos en bezorging keurig geregeld.

geen reactie op vragen

te weinig diamanthaas besteld. mijn fout uiteraard. moest weer voor 50 euro min. bestellen. gevraagd of ze wilden meedenken. verzendkosten uiteraard voor mijn rekening. geen reactie. tot 2 x toe geprobeerd, daarna maar voor euro 50,- besteld zodat ik t voor de feestdagen ontvang. wel krijg ik 3 x per dag mail/reclame. beetje jammer dit.

Super; snelle levering

Snelle en gekoelde levering, goede communicatie

Uitstekend!

The Meatboys boden een uitstekende ervaring met topkwaliteit en een geweldige smaak

Gewoon altijd goed !

Fijne gasten met een goede formule , mocht er onverhoopt iets niet goed gaan wordt het adequaat naar tevredenheid opgelost Meerdere online vlees leveranciers geprobeerd maar ik ga voor de mannen van TMB

Keurig afgeleverd, vlees ziet er prima uit

Ben benieuwd hoe het smaakt.

geweldig;dig

snelle levering, goede producten

Fantastische service

Ja wat kun je zeggen, uitstekende service ze staan achter hun producten en de levering hebben ze goed op de rit. heel fijn zaken doen.

Goede prijzen, prima service

Netjes op tijd geleverd en een mooie aanbieding!

The Meatboys staan voor hun geleverde kwaliteit, top bedrijf

- Vlees top kwaliteit en snel en efficiënt geleverd - Contact gehad met The Meatboys en het probleem is snel, netjes en goed opgelost! Hulde, ze staan voor hun geleverde kwaliteit en ik blijf ook zeker klant.

Zelfde dag levering, perfect!

Hele goede service!

Hoop volgende x meer vlees , minder vet

Vond de vers het prima , maar voor entreco heel veel vet

mooi vlees

Mooi groot grasgevoerd stuk vlees.. alleen jammer dat trunkrs het door latere levering had ingevroren en het portioneren niet meer ging

Zeer tevreden met mijn aankoop

Vlees was zalig

Gewoon zoals het hoort, snelle levering zoals gevraagd en goed produkt

Prima hoor

Was al iets te veel ontdooid Wel goede verpakking waarschijnlijk te lang onderweg geweest

Super vlees, heerlijk gegeten ervan

Heerlijk

Voor herhaling vatbaar

Precies wat je wilt. Topvlees, snel in huis. Heerlijk

erg tevreden:uistekende levering.

Top vlees

Echt top! Snelle levering, goede kwaliteit vlees. Hmaburgers waren niet op voorraad en toen is er extra rib eye toegevoegd. :-)

Probleem naar wens opgelost.

Zeer positief

Snelle levering en de producten zien er goed uit

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam