Dit was onze eerste minder goede ossehaas

Voor het eerst hadden we een ossehaas van 2.00 kg besteld (Braziliaans), dat gaan we dus niet meer doen. Deze is aanzienlijk taaier dan wat we van Meat Boys gewoon zijn. Natuurlijk beseffen we dat ieder die anders is. :).

Het waren top lamsracks

Goede snelle service en geweldig vlees!!

Wat een vlees. Elke keer weer verbaas ik me weer hoe kwalitatief goed het vlees is wat de boys verkopen. Prijs is natuurlijk redelijk hoog maar is het meer dan waard!

Lekker vlees, goede prijs, vlotte levering

Lekker vlees, goede prijs, vlotte levering

Mooi vlees!!

Mooie ossehaas, alleen jammer van vinkje diepgevroren …… beter aangeven op website?

Helemaal top.

Prachtig vlees en keurig gekoeld geleverd.

Altijd een keurige levering

Altijd een keurige levering

Goeie snelle service

Tot nu toe top!!

Great food - disappointing delivery

Hi Guys , maybe it is just me . I ordered on a Friday ( after 11 ) and therefore did not expect same day delivery. But i did expect next day ( Saturday delivery) Delivery was on Monday. Maybe it is somewhere on your website , but it really was not clear at checkout . For the rest , great service

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mooie aanbieding, snel geleverd. Kwaliteit was erg goed.

Goed vlees

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, winkel goed bereikbaar ook qua openingstijden. Bij problemen adequate oplossing Wel wat aan de dure kant

uitstekend

Uitstekend,mocht iets niet kloppen,1 telefoontje en alles word naar tevredenheid opgelost.

Smakelijk en goed vlees.

Kwaliteitsvlees mals en vol van smaak, zeer goed te bereiden.

Opgelost

Bij mijn bestelling zaten niet de juiste producten. Na overleg is dit netjes opgelost

Mooi verpakt, koud en goed hanteerbaar

Eerst wat moeite met bestellen, website liep paar keer vast maar uiteindelijk goed gekomen en verder prima verhaal! Aardige bezorger, auto kapot en toch nog gekomen om 22.15, dat is karakter! Spullen keurig verpakt en nog helemaal bevroren dus ga zeker vaker bestellen!

Argentijnse Graangevoerde Ribeye

Mals en heelijk van smaak.

Is gewoon makkelijk en super goed vlees

elke bestelling is top, snel geleverd en vlees is top. dat weet ik als bottelier als geen ander.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

X

Snelle bezorging en Heerlijk vlees voor een voordelige prijs

S’avonds besteld, volgende avond binnen gekregen. Top service en heerlijk vlees

Just good

Pricey. Good enough. The Chorizos are awesome. The tenderloin ok. I will try anothe cuts couldnt try this time cos they were sold out. Delivery service is great.

Gewoon toppie

Van The Meat Boys, daarvan kan gezegd worden zij doen wat zij beloven. Keurig verzorgd en in ons geval was de levering in eerste instantie niet compleet, dit werd zondermeer op buitengewoon juiste wijze, en snel gecorrigeerd. Zeker aan te bevelen, in bevroren toestand aangeleverd terwijl wij toch in het meest noordelijkse puntje van Nederland wonen.

Prima producten, mooi verpakt en tijdige levering

Makkelijk bestellen. Prima geïnformeerd, tijdige levering, goede producten geleverd in mooie verpakking en gekoeld.

goede kwaliteit en snelle service

Mooie aanbiedingen en een ruim assortiment met kwaliteitsproducten.. fijn om mooie deals te scoren!

Snelle service en goede kwaliteit prijs verhouding

Louter en alleen positieve ervaringen. Ook in de winkel heel goede service

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam