Ruime keus en prima aanbiedingen

Ruime keuze prima aanbieden. Fijne snelle bezorging Eerst vlees geproefd en dat was zeer goed.

Geweldige kwaliteit en super service

Het vlees smaakt verrukkelijk goed gepositioneerd aangeleverd helemaal top

Altijd goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

Heb toevallig een negatieve ervaring gehad waarbij het vlees niet goed was. Geen enkele discussie en super snelle reactie en ik kon het vlees omruilen in de winkel. Dit is nog eens echte service !

Vriendelijke, goede service.

Top opgelost jongens!

Had 10kg gekoeld vlees besteld bij The Meat Boys, wat wegens het niet op tijd kunnen leveren, door/bij de bezorgdienst Trunkrs (dit niet als bezorg optie kiezen!) in de vriezer is gelegd. Dit was niet de schuld van TMB, maar ook niet waar ik voor had betaald. Heb de jongens een paar keer aan de lijn gehad en ze hebben mij een nieuw pakket gestuurd. Super netjes afgehandeld in een situatie die voor hun ook minstens net zo rot was. Klantenservice 10/10!

Mijn eerste bestellingen waren helemaal top. Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Levering was goed verpakt, snel en nauwkeurig. 5 sterren.

Snel een goede prijs kwaliteit!

Lekker vlees

Uitstekende kwaliteit

Voor de eerste keer bij jullie besteld, zeer hoge kwaliteit van het vlees! En zeer vlotte en goede levering!

Great service

Great service, great meat

Altijd geweldig

Super goed vlees, goede service en snelle levering. Many thankssss

Prima service, heerlijk vlees!!

Zelf iets verkeerd gedaan bij het bestellen, via whatsapp snel opgelost en een heerlijke ribeye op gegeten van het weekend!

Helemaal geweldig, heerlijk vlees, snelle levering en nette prijs

Klasse vlees, groot assortiment, nette prijs, snelle levering

fantastisch

fantastisch vlees, kan niets tegenop!

Great quality meat for great prices!!!

Since going carnivore I’m so happy that I found the meat Boys as they have amazing quality meats at great prices. I love that you can buy large amounts that you can cut down to size and freeze yourself. Where else can you get a good quality grass fed steak that works out at €4 a piece?? Even the frozen meats are vacuum packed and don’t take up too much space in the freezer like other companies. Super happy and highly recommend.

Mooie stukken vlees voor een goede prijs! Ook ðe levering goed geregeld. Tevreden klant

Gewoon goed

Snelle en goede levering

Heel prettig contact, er werd enorm meegedacht.

Ik wilde mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen of eventueel zelf afhalen, er werden allerlei opties aangegeven, was allemaal geen probleem. Service! Top!

Kwaliteit goed stuk vlees met veel smaak.k

Levering was top. Goed verpakt met ice-packs in een koeltas en dit geplaatst in een doos. De kwaliteit en de smaken van het groot stuk vlees was oprecht lekker en mals. Ga zeker meer bestellen van de Meat Boys.

Afspraak is afspraak

Ze leveren wat ze beloven, op tijd en supergoed verpakt

Hoge kwaliteit vlees

Jammer dat de bestelling een dag te laat was maar het vlees en de kwaliteit maakten alles goed

Goed maar kan nog beter

Prima snelle levering. Wel miste diverse artikelen labels dus moet je echt kennis hebben om te weten wat wat is.

Top service!

Ik had verschillende stukken gekocht. 1 van de stukken was niet goed dus gemaild. Volgende dag, zonder discussie, een nieuw stuk in huis! Niet alleen top vlees maar ook service!

Topbedrijf!

Je kan een bedrijf pas beoordelen, als iets afwijkt van het reguliere. In mijn geval was een van de producten niet naar wens. Geen gedoe met foto’s, geen moeilijke vragen maar gewoon een adequate oplossing. Wat een verademing. Goed vlees. Duidelijke communicatie en een -zo blijkt- fijne after-sales. Keep it up!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam