Top vlees en snelle levering!

Gewoon heel tevreden met mijn bestelling.

Kwaliteit en service is goed

Tot nog toe is alles goed verlopen zoals ik besteld heb

Mooie Tomahawk

Voor het eerst besteld. Mooie tomahawk om straks caveman style te bereiden! Perfecte levering en ben benieuwd naar de smaak!

Winkel zelf netjes, vlees was het proberen waard

Opgehaald, achteraf bleek het te weinig te zijn. Verschil netjes terugbetaald. Echter niet zoon fan van de Braziliaanse ribeye. Was al aan de goedkope kant, maar structuur was vrij stug met een muffig geurtje en smaak. Ook vanwege het schandaal van verboden hormonen in Braziliaans rundvlees in de EU zou ik voor een ander land kiezen.

Top vlees en fijne service

Weer heerlijk vlees gehaald bij The Meatboys. Altijd goed

Goed kwaliteit vlees

Goede service, snelle bezorging!

Top kwaliteit

Snelle levertijd en uitstekend vlees.

Fantastische ervaring!

Afgelopen week gestart met het carnivoordieet via The Meat Boys. Uitstekend kwaliteitsvlees zonder antibiotica, E-nummers, toevoeging van water of andere zooi: puur natuur! Geen vraag over het dieet is te veel gesteld, altijd een snel, vriendelijk en respectvol antwoord of advies terug. Top!

Top vlees voor een prima prijs!

Het vlees van the Meat Boys is mij nog nooit tegen gevallen. Top kwaliteit, goede prijzen en snelle levering. Enige verbeterpunt is dat er ijspacks worden gebruikt bij leveringen van vers vlees. Doordat deze packs soms direct contact maken met het verse vlees, bevriest dit vlees deels. Dit wil ik eigenlijk niet als ik het nog moet portioneren en daarna zelf invries. Verder echt niks op aan te merken!

Goed- prima klantenservice

Snelle levering, smakelijk mals vlees, 2 kipsleetjes kwamen beetje ontdooid aan maar dit werd onmiddellijk (onverwacht maar zeer gewaardeerd) goedgemaakt; kip nu wat sneller dan gepland opgegeten: ‘deze moet je vaker bestellen’ was t commentaar. Gaan we doen!

Goed vlees, goede service!

Snel bezorgd, top verpakt en veel vlees dus lang genieten!

Super goed

Snelle goede levering zoals besteld. Mooi eerlijk vlees top gekoeld bezorgd.

Top kwaliteit en service

Prachtige producten en geweldige service!

Enorm goed

Snelle levering en verrassend goed vlees voor zo een lage prijs, echt niet verwacht! Top kwaliteit

Top rib eye!

Snel geleverd, gekoeld en prachtig mooi vlees. Smaakte zoals vlees hoort te zijn!

Subliem!

Goede bezorgservice en heerlijk vlees. Goede kwaliteit!

Good quality

Worth it

Lekker vlees en een goede snelle Service!

Lekker vlees en een goede snelle Service

Goede kwaliteit

Ruim assortiment. Goede kwaliteit. Redelijke prijzen. Uitstekende verpakking. Aflevering ok.

Heerlijk vlees

Heb onder andere ossenhaas. Ribeye en entrecote besteld. Dit werd goed verpakt bezorgd en het vlees is van zeer goede kwaliteit. Als je het beetje in de gaten houdt ook goed betaalbaar!

goede service en kwaliteit

Maak nu ruim een jaar gebruik van The Meat Boys hun carnivoor box zowel met als zonder gehakt. Zeer te vrede over hun klantvriendelijkheid en behulpzaamheid bij vragen. De kwaliteit van de producten is goed. zeker een aanrader

Goed kwalitatief vlees

Echte liefhebbers die altijd goede aanbiedingen hebben! Service is ook top!

Lekker heur

Prima geregeld met mekander

Mooie Ribeye, goede service!

2 ribeyes snel ontvangen, was een probleempje maar dit is keurig opgelost!

Goede service prima vlees!

Ik heb voor een goede prijs een hele entrecote gekocht om zelf te portioneren. De service was erg goed en het vlees smaakt prima!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam