Mooi vlees, voor een redelijke prijs en ook veel vers .

Zie bovenstaande

Top nog geen slechte ervaring gehad

Tot op heden steeds top vlees gehad

Allereerst: Zeer smaakvol vlees, niet het goedkoopste! Verder uitstekende dienstverlening.

Zie boven.

Goed vlees, was zelf iets vergeten toe te voegen, snel contact en alles alsnog geregeld

zeer tevreden

elke keer zijn wij verrast met de snelheid en prima geleverde producten

Wij hadden de ossehaas aanbieding

De ossehaas v d aanbieding was zeker goed , ik ben ook benieuwd naar de duurdere ossehaas van jullie.

Top vlees.

Zeer snelle levering en super kwaliteit vlees.

Zeer goed. Aanrader

Verschillende keren al besteld en elke keer goed. Laatste keer kleine hikup. Had vries besteld maar kreeg vers. Lekker natuurlijk maar niet conform bestelling. Super opgelost. Vers toch meegenomen (thuis ingevroren) waarbij de ossenhaas als compensatie extra groot/duur was. Netjes opgelost

Goede kwaliteit goed geregeld

Het was weer snel geleverd. Goed kwaliteit vlees!

Top kwaliteit!

Hele prettige service en zoals altijd was ook dit keer het vlees (ossenhaas en lamshaas) van een topkwaliteit!

Super kwaliteit vlees

Voor kerst met de familie 3.5kg entrecote besteld. Heerlijk mals, wat een genot. Absolute aanrader om je kwaliteitsvlees bij the meat boys te halen.. Tot gauw!

Veel vulling, weinig kalkoen

De smaak van de gevulde kalkoen was goed, maar de verhouding kalkoen/vulling sloeg door naar vulling, terwijl mijns inziens het kalkoenvlees de hoofdmoot moet zijn

Gaat wel

Mooie

Altijd op tijd geleverd

Oosenhaas besteld voor 2de kerstdag, de partij die het zou moeten uitleveren was te laat maar alsnog werdt eerste kerstdag de ossenhaas per koerier geleverd…. Echt top mannen!!!

Prima vlees en duidelijk geleverd met een goede tijdstip aanduiding

Vlees is van uitstekende kwaliteit

Super lekker vlees, goed verpakt met ijs voor transport. Al verschillende soorten gehad en allemaal even lekker.

Heerlijk stuk vlees

Super service aan de telefoon en onwijs snel geleverd

Top vlees

Netjes geleverd

Ossenhaas

Prima vlees, lekker van gesmuld met de kerst

Snelle levering, top kwaliteit shortribs

Top kwaliteit shortribs gekregen. Helaas te groot voor mijn dutch-oven waardoor ik nog wat zaagwerk moest doen. Ik had 3 medium size besteld, kreeg 2 grote pakken geleverd. Niet erg, maar wel onhandig.

Zéér slechte bezorging!!

Duurde vijf dagen voordat het werd bezorgd. Had vers vlees besteld en niet diepgevroren.

Bedrijf met hart voor service

Ik beveel The Meatboys van harte aan , jongens die staan voor service , altijd ! Zullen er alles aan doen om jou als klant meer als tevreden te houden . Ik zelf had vlees besteld voor de kerst , vlees tot 2 toe niet afgeleverd door het externe bedrijf en kneep hem behoorlijk op 24 december . Alsnog voor de zekerheid door TMB een ander pakket opgestuurd welke dezelfde dag (24-12) aankwam… evenals het oorspronkelijke pakket , nu had ik dus 2 vleespakketten waarna ik contact heb gezocht wat te doen met het 2e pakket . Ik mocht dit houden en werd mijn een fijne kerst gewenst . Kijk dat is pas service . Dank je wel Jannick en collega s bedankt voor het heerlijk vlees , graag tot de volgende keer Vriendelijke groet , Raymon Clots , Velserbroek

Bestelling verliep goed! Ik ontving alleen geen bevestiging. Heb hierover contact gelegd en ontving die toen alsnog. Bezorging verliep ook goed en vlot. Producten prima kwaliteit!

Simpel geweldig heerlijk!

De levering was prima, niets op aan te merken. Het vlees zelf, ossenhaas, was echt top. Zag er mooi uit, goed verpakt en een mooie stevige streng. We hebben erg van genoten, de smaak was heerlijk en het was super mals. Absolute aanrader.

Ze top

Snelle levering en top kwaliteit

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam