Echt top!

Top vlees, service en contact zakt onder het vriespunt

Regelmatig bij de boys besteld, altijd tevreden geweest over de kwaliteit, service en de snelle gekoelde levering. Zelfs foutjes in gewichten lossen ze netjes op door te compenseren met een kortingscode of het nazenden van een product. Echter de laatste twee bestellingen gemerkt dat de klad er in komt. Voorbeeld laatste bestelling: ik bestel een aantal ribeyes online. Hierna bel ik dezelfde dag na om de bestelling uit te breiden. Dit wordt telefonisch bevestigd en mij wordt toegezegd dat de bestelling wordt aangepast. Na meerdere dagen geen gehoor bel ik nogmaals. Hierna nogmaals de bevestiging dat het wordt geregeld. Daarna weer niets vernomen en een mail gestuurd. In de mailwisseling word door Tjeerd bevestigd dat het op de pakbon is vermeld dat de bestelling wordt uitgebreid en dat ik diezelfde dag nog een betaalverzoekje krijg voor de opgehoogde bestelling. Je raad het al....ik ontvang nooit een betaalverzoek. Een dag later wordt de bestelling geleverd met daarin uitsluitend de originele producten en niet de uitbreiding daarop. Ik heb echter wel producten besteld die ik aan vrienden en familie heb beloofd, die ik vervolgens teleurstel. Na een mail met de vraag waarom dit zo gebeurt, wordt er he-le-maal niet meer gereageerd....jammer! Ik wil helemaal niet zo'n zure review schrijven maar ik kan er niks anders van maken dan waardeloze communicatie

Uitstekende service

Ik bestel al langere tijd. 1 keer werd er een verkeerd gewicht geleverd van een stuk vlees wat ik nodig had in een ander besteld formaat. Zonder enige discussie kreeg ik het juiste formaat alsnog geleverd. Wat een super klantvriendelijk bedrijf en wat een heerlijk vlees. Echt een aanrader voor iedereen

Goed vlees voor een mooie prijs. Ook de aanbiedingen spreken mij aan. Als je belt met vragen wordt je snel, vriendelijk en duidelijk geholpen.

Super goed!

Duidelijke communicatie Heerlijk vlees mooie producten Mooie aanbieding Kwaliteit Goede service

Mooi vlees voor een goede prijs!

Snelle goed gekoelde levering! Prijs kwaliteit verhouding heel goed. Aanrader zal hier zeker vaker bestellen en ook aanbevelen bij mijn Kamado BBQ vrienden

Snelle levering, goede kwaliteit

Wij bestellen al enige tijd ons vlees bij Meatboys. Levering is altijd snel, kwaliteit van het vlees goed. Kortom een aanrader!

Eerste bestelling gedaan, zeker niet de laatste

Vorige week aantal entrecôte’s besteld en dat werd snel geleverd, erg goed vlees!

Nazorg? Radiostilte

Na een bestelling van iets minder dan 100 euro werden de varkenswangen vervangen voor spare-ribs. Niet netjes, maar kan gebeuren. Na een correcte mailwisseling en de belofte om het geld van de wangen terug te storten (ik mocht kiezen of ik de wangen alsnog wilde, tegoedbon of terug storten) heb ik niets (ook geen geld) meer vernomen. Ik ben nu een aantal mailtjes mailtjes en bijna 2 weken verder.

Goed en snel en netjes geleverd

Goed vlees en goede service snel geleverd

Goed vlees, eerlijke prijs

Snelle levering van het bestelde vlees, wat ook kwalitatief goed smaakt en voelt. Enige hindernis vind ik de circa bij het besetellen. Zo kwam veel vlees behoorlijk veel lager uit qua gewicht, waardoor je feitelijk meer per kilo betaald en andere vergelijkbare aanbieders met eenzelfde service goedkoper zijn (niks zeggend over de kwaliteit uiteraard). Dat stoort mij een beetje. Zo zou ik Tante door kip willen bestellen, maar het is nogal een verschil of je 900 gram krijgt voor 19,95 of 1000 gram per 19,95. Helemaal als het om 20 kilo bijvoorbeeld gaat. Daarom 4 sterren, maar zonder aanbeveling.

Ossenhaas en Diamanthaas is heerlijk !

Perfecte bezorging via Trunkers Vlees prima diepgevroren aangekomen Smaak van het vlees is heerlijk!

Product wordt gestuurd zoals gepland

Quality Butcher

I’ve always had great meats from the boys. Yesterday’s leg of lamb on my bbq was the tastiest I’ve had.

Heerlijk

Super gaar en lekker .mischien mogen ze iets pittiger

Zoals altijd. Snelle levering en top kwaliteit.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Easy to order, good quality

With this special on the Rib eye I coulnt find a better price anywhere else. Saved €10/Kg.

Goed vlees, heeeeerlijk

Lekker vlees

Levering

Soms is het wat moeilijk om mijn adres te vinden voor levering .. ook altijd laat op de avond . Voor de rest alles top !

Het vlees is goed tot uitstekend

Jullie keus vlees is van zeer goede kwaliteit en daar ben ik tevreden over. De transportdienst moet echter veel verbeteren, ze zijn niet in staat om ons adres te vinden. Helaas al meerdere keren gebeurt dat ze de straat en huisnummer niet kunnen vinden.

Importados de Sudamérica.

Caros pero buenos, carne Argentina, Uruguaya y Brasilera.. excelente!! La costilla Escocesa, dura.. los chorizos ibéricos los mejores de Holanda!!

heel soepel en vriendelijk. Goede service!

Ik kan niets anders zeggen dan dat de service perfect, beleefd en vriendelijk is. Niets op aan te merken. Well done!

Ribeye met een oude datum, na contact alles netjes opgelost

Ribeye aan een stuk geleverd gekregen met een oude datum erop. Na contact met The Meat Boys is het heel netjes opgelost en heb ik een een nieuw stuk geleverd gekregen. Top service en afhandeling.

Uitstekende kwaliteit. Stipte levering.

Uitstekende kwaliteit. Stipte levering.

Perfect alles zoals besproken geleverd

Alleen kreeg ik via de site 10% korting te zien dat is helaas niet gegeven wat ik wel vreemd vond.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam