Het vlees van ca800 gram woog 730 gram, het mes was van heel slechte kwaliteit, en het plankje was enkel goed voor de houtkachel. 1 positief punt. Het vlees is lekker.
1 dag werd een week, onbereikbaar en geen antwoord via mailS, terug retour want had al andere gekocht voor de zekerheid! Ik hoop dat de terugbetaling niet in verhouding op zich laat wachten...
Beste Patricia, U heeft als het goed is de terugbetaling mogen ontvangen. Ik begrijp dat u dit te lang vond duren, net als de levering die via postNL vertraging had opgelopen (normaal gesproken word er geleverd met een andere bezorg dienst). Bedankt voor uw feedback in elk geval. Het zal in de toekomst niet meer voorkomen en hopelijk besteld u nog eens! Vriendelijke groet, The Meat Boys
Eenvoudig te bestellen. Levering volgens planning en alles keurig verpakt. Stevige kartonnen doen, vlees in dikke koelzak met bevroren koelzakken. Picanha was mooi stuk vlees en erg lekker.
Helemaal top! Vlees wordt mooi verpakt voor verzending en blijft goed koud. Niks te klagen.
Bedankt Jermaine! Mvg, The Meat Boys
Als ik 2 pakketten rib fingers bestel en betaal dan hoop ik dat ook te ontvangen. 1 vd 2 pakketten was iets anders. Weet niet wat. Hoe gaan we dit oplossen? Gr Frank Dag later werd fout direct toegegeven en gedeelte geld terug gestort. Ook kwam er een dag later nog een nalevering. Prima opgelost! Service is top.
Beste Frank, Wat jammer om te horen dat de bestelling niet is geweest zoals je had gehoopt. Helaas hebben wij bij het inpakken een verkeerd product ingepakt. We nemen contact met je op om een gepaste oplossing te bedenken. Met vriendelijke groet, The Meat Boys
Originele beoordeling
Goede site met mooi assortiment en mooie kwaliteit
Bedankt voor de review Frank! Mvg, The Meat Boys
Prima stukken vlees, maar hele ervaring is matig geweest. Zonder mede te delen te laat bezorgd (en had het nodig voor een feest) en bij bezorgen is het pakket gewoon voor de deur gezet, ipv bij de buren zoals aangegeven. Iedereen had mijn pakket mee kunnen nemen. Heel slecht!
Beste Beer, Dat is vervelend om te horen. Wij werken met een externe partij om de levering te voorzien. Onze pakketten worden bezorgd door Trunkrs en hebben hier een goede ervaring mee. Maar uw pakket zomaar voor de deur zetten is natuurlijk onacceptabel. Wij zullen contact opnemen met Trunks en zorgen dat de bezorger hierop aangesproken word. Goed om te horen dat het vlees verder wel heeft gesmaakt. Wij zullen u nog een mailtje nasturen om u te compenseren. Mvg, The Meat Boys
Het afgelopen jaar al enkele keren besteld bij The Meat Boys van vlees tot gevolgelte. Snelle service, goede producten en prijs kwaliteit verhouding is goed.
Demis, bedankt voor de bestelling en de goede review!
In het begin van de meatboys altijd top vlees voor een top prijs. Na een jaar geen vlees te hebben gehad door diverse oorzaken toch weer besteld. wat een tegenvaller. Buiten het feit dat de aanbieding van de entrecote nog 25% hoger bleek te liggen tov de concurrentie bleek ook het aangegeven gewicht van 1.0 - 1.2 kg maar net de 1.0 kg gehaald te zijn. Ik was dit helaas anders gewend van de meatboys. Het geeft mij toch het gevoel dat deze mannen te snel gegroeid zijn en terecht zijn gekomen in de grote vijver waar er zovelen van zijn. helaas helaas, het was zo veel belovend jaren geleden Update: ze hebben de klacht serieus genomen en zijn met een passende oplossing gekomen. Complimenten voor de after sales service . We gaan het opnieuw proberen en vertrouwen op de voorgaande ervaringen die alleen maar positief waren .
Beste Robert, Wat jammer om te horen dat de bestelling niet is geweest zoals je had gehoopt. Uit jouw recensie lezen we gelukkig niet dat de kwaliteit van het vlees niet goed was. Helaas zijn de vleesprijzen, net zoals andere producten enorm gestegen. Daarom kunnen wij niet meer de hele goedkope prijzen hanteren als vroeger. Let wel op: het kans zijn dat ons vlees in de actie duurder was dan onze concurrenten, echter verkopen wij wel de topkwaliteit entrecote uit Argentinië en een concurrent misschien een entrecote uit Europa. Doordat wij met voorverpakt vlees werken dat gesneden wordt uit Zuid-Amerika kan het verschil soms wel is afwijken van het gewicht dat is aangegeven. Wij proberen hier zo veel mogelijk op te letten. We nemen contact met je op om een gepaste oplossing te bedenken. Met vriendelijke groet, The Meat Boys
Originele beoordeling
Heerlijk vlees, netjes volgens afspraak bezorgd.
Helaas ging het bezorgen verkeerd maar netjes opgelost door de Boys. Ontzettend mooi vlees gehaald voor een ouderwetse grillavond met de familie.
Bedankt Peter!
Vlees besteld zelfde dag geleverd, gewoon super service en niet bevroren Gewoon top
Lekker en goed vlees
Mijn eerste bestelling na een advies van iemand anders. Uitstekend product. Alleen...kreeg mailtje dat het te druk was en de bezorging de andere dag zou komen. Half uur later toch bezorgd. Beetje verwarrend. Met vriendelijke groet Anneke Kusters
Lekker stuk meat voor mooi prijsje.
Heerlijk vlees. Goede kwaliteit
Super levering en vlees hoor. Maar in het kader van het mileu vraag ik mij af of er iets aan de verpakking gedaan kan worden. Grote doos met folie en koelelementen. Wat mij betreft mag de koerier een koelkast in zijn wagen hebben en enkel het vlees overhandigen.
Snelle bezorging en geweldig vlees.
Bestellen, betalen, track & trace , Bezorgen, Verpakking en natuurlijk super vlees!
Met Pasen gaan we de gevulde kalkoen van 3 kg aansnijden. Tijdens de eerste Formule I race hebben we de riblappen uit Uruguay laten sudderen na de race heerlijk stoofpotje gegeten.
Super vlees, eenvoudig besteld en op tijd geleverd ! Wat wil je nog meer !
Mijn vlees keuze was uitverkocht, dus werd netjes gebeld. Leveren ze meer en een betere keuze dan mijn eerste keuze. Chapeau
Ik had buikspek en ossenhaas besteld. Goede en snelle service en zeer goede kwaliteit vlees. Ik raad The Meatboys dan ook echt aan.
Wij hebben nog niet al het bestelde vlees geproefd maar de Ribeye was voortreffelijk. H.V.
Perfect!
Emmy van Leersumhof 5