Bestelling niet geleverd

Mijn bestelling gister niet geleverd conform afspraak. Krijg de Meatboys ook niet te pakken en alles staat op afgehandeld. Zal vandaag naar de slagerij moeten om wat anders te verzinnen.

Prima geregeld

Vlees werd netjes bevroren afgeleverd in een doos met koelzakjes erbij. Kwaliteit was in orde. Binnenkort maar even langs de winkel om daar te kijken.

Prima geregeld

Bij levering bv 3.4 kg entre cote een blad bijvoegen hoe te versnijden bv 2 of 4 cm dikte, schuin snijden en bereiden.

Mwah

Er kwam een koerier die niet eens wist dat ie vlees bij zich had. Ik pakte het vlees uit en was overduidelijk “ingevroren geweest” dus ik was redelijk verdrietig omdat je ontdooid vlees niet nogmaals moet invriezen. Heb het wel gedaan op hoop van zegen. Ik had een short Rob gekocht van 1,9 kilo wat op de weegschaal 1,3 kg was met bijna nul vlees eraan. Dan controleer ik de brisket wat een “choise ” is. Ik nam een gok want het werd nergens aangegeven, maar vermeld het gewoon en laat men een keuze! De Entrecote zag er wel goed uit. Suggestie Beef en Steak levert het vlees via koeltransport, ik betaal liever meer dan het risico op bederf… want as zomer ga ik op deze manier niets bij u bestellen.

Mwah

Snelle levering en vriendelijke bezorger alleen jammer dat doos beschadigd is omdat het een kadootje is

Goed stukkie vlees

Emmy van Leersumhof 5