Zeer goed vlees en prima verzorgde verzending.

Heb ik hierboven al omschreven

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Mooi stukje vlees

Snelle levering en perfecte hammetjes

Prima vlees, snelle bezorging en zelfs de verpakking is een feestjez

Tomahawk besteld, recepttips ontvangen, de volgende avond na een informerende mail kwam de bezorger met een mooie stevige doos aan de deur. In de dood een koeltas met ijszakken en de keurig gesealde tomahawk. Gister bereidt en het vlees was heerlijk mals en precies zoals de bedoeling was. Dus petje af!

Goede service en goede communicatie. Aanrader

Snelle levering maar te weinig geleverd van bijna alle artikelen

Het vlees ziet er prima uit en is goed verpakt. De levering is snel. Maar de stukken vlees waren (flink) lichter dan op de website vermeld. 3 spareribs 800gr: Geleverd slecht 1900gr (20% te weinig). 2 kleine bavettes 600gr: Geleverd slechts 840gr (30% te weinig) Diamanthaas 1,5kg werd de eerste keer slecht 300gr geleverd. Gelukker werd 2 dagen later werd nog 1,2 kg nageleverd. Echter was dit zonder enige communicatie. De procureur was wel netjes op gewicht. En de kip was iets lichter dan op de website vermeld, maar binnen een redelijke marge. Bovenstaande heb ik ook gemeld via email maar nog geen reactie gekregen. Al met al niet ontevreden over het vlees, maar zonder communicatie weet je als klant niet wat te verwachten. Wellicht dat ik nog vaker bestel bij Meat Boys om mijn diepvries voorraad aan te vullen, maar zeker niet voor leveringen waar ik snel gegarandeerde hoeveelheden nodig heb.

Snelle levering mooi product

Mooi en lekker product , nette verpakking en snelle levering

Goed en netjes verpakt

Iberico spareribs waren lekker, wel kortte ribben en veel vet.

Supper snel geleverd!

Zondagmiddag besteld maandagmiddag geleverd!

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Mooi pakketje vlees

het vlees is in perfecte portie's diepgevroren toe gekomen; Aanrader

Zeer goede kwaliteit

Kwaliteits vlees en snel goed gekoeld geleverd. Rechtstreeks van Argentinië. Goed verpakt in mooie dozen .

Als afspreek snel geleverd en top produkt

Super kwaliteit

Goede service, snelle bezorging en goede kwaliteit.

Super lekker en super service.

Goed bereikbaar en snelle lever service!!!

Alleen jammer dat je geen bevestegings mail krijgt van je bestelling

Op tijd met een mooie app die aangeefame wanneer de levering plaats vind. Verpakking netjes en op de juiste temperatuur

Heerlijk vlees

Stickers met info in Nederlands op vlees, veel soorten haal je het eruit ( etiket met buitenlandse tekst) bij meerdere soorten aan 1 stuk, had ik moeite of dat dit het vlees was wat ik had gekozen.

Altijd goed

Na een tijdje weer even vlees besteld. Mooie spare rib aan een stuk. Super lekker en snel bezorgd.

Heerlijk stuk vlees en perfect bezorgd

Al een aantal keer vlees besteld ……. De kwaliteit blijft super …..echt heerlijk vlees. Ik blijf bestellen !

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

Netjes afgeleverd en een perfect stuk vlees

Snelle vlotte levering

Makkelijk te bestellen , snel geleverd

perfekt vlees stipte levering

alles zeer goed

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam