Het wordt minder

Wagyu besteld, was van mei, nog een week houdbaar, viel een beetje tegen En heb al 3 keer gevraagd waar de factuur blijft

Zeer snelle levering

Eigenlijk was het niet mogelijk om mijn bestelling op tijd te leveren maar na een belletje is het toch gelukt! Geweldige service!

Levering gaat soepel, kwaliteit van product deze keer minder.

Levering gaat soepel, kwaliteit van product deze keer minder. Mes niet scherp genoeg, vlees van mindere kwaliteit (niet gewend)

Aanrader

Ribeye is zeker een aanrader nogmaals mijn dank hiervoor.

super goed vlees. Backoffice kan beter

Bestel al jaren mijn vlees bij meatboys. Kwaliteit vlees is super goed. Laatste keer is de helft echter maar geleverd. Wordt niet op mail gereageerd. Telefonisch contact gehad. Deel was niet leverbaar. Dit is niet gecommuniceerd. Wordt na geleverd zeggen ze. Meer dan een week later staat ineens bezorgdienst aan de deur om 22.00 uur. Dit is wederom niet vermeld. Toevallig waren we thuis.

Prima behalve de brisket

Twee keer een bestelling geplaatst bij The Meat Boys. Over de eerste keer ben ik heel erg tevreden. De tweede bestelling was echter deels teleurstellend. De procureur die ik besteld had smaakte prima. De brisket bestond alleen uit de flat, de point ontbrak. Er zat amper vet aan en hierdoor werd het erg lastig om een mooie malse brisket te maken.

Uitstekende service

Top.

bezorging slecht moet nog komen

Dit is de rede Zojuist heeft onze bezorger geprobeerd om jouw pakket van The Meat Boys BV af te leveren, maar helaas was het opgegeven adres niet bereikbaar. Mijn adres was goed te bereiken over het vees nog geen mening

Perfect geregeld en goed verzonden.

Alles klopte

snelle levering maar.....

1 besteld Item (spek) was bevroren zodat het niet in porties gesneden kon worden vooraleer het in de diepvries te steken. Stond niet vermeld bij bestelling. Jammer.

Vlotte transactie

Duidelijke website om te bestellen en vlot geleverd

Helemaal top!

Super vlees, super service.

Fantastisch Ribeye

De bezorging was volgens afspraak de volgende dag (in de avond besteld) en de Ribeye was fantastisch!! Volgende keer bestel ik zeker weer bij de Meat Boys

Waanzinnige ossenhaas

Haal hier altijd de hele ossenhaas zodat ik de tournedos voor de beef wellington op maat kan snijden. Zoals altijd weer heerlijk smaakvol en mals.

Snelle en goede levering kan een ander nog van leren

Mooi bedrijf, mooie producten, goeie service

Mooi bedrijf, ietwat trage website maar t werk allemaal super. Goeie foto's, en megasnelle levering! Geven duidelijk antwoord op vragen, en toen eea aan producten niet helemaal in orde was, hebben ze dit gelijk opgelost. Volgende keer haal ik het weer bij jullie jongens !

Goed product en snelle levering

Wij hebben een iberico ham besteld, deze werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Goede communicatie.

Vlees was uitstekend

Ik had al 2 weken van te voren besteld en leverdatum dus 2 weken later het vlees kwam op de juiste dag aan. Daarnaast was het vlees goed mals en al getrimd.

Zeer mooie Kamado

Gisteren besteld en vandaag mijn 15 inch Kamado uitgepakt, na tientallen reviews gelezen te hebben van allerlei merken de gok genomen om de 15 inch van The Meatboys te bestellen. De Kamado is echt in onberispelijke staat uit de verpakking gekomen, zeer eenvoudig in elkaar te zetten en oogt zeer degelijk, het frame is zo stevig als het oogt op de foto's. Een uiterst vriendelijke chauffeur heeft de Kamado netjes voor de deur gezet en nog even met hem gesproken over het vlees wat door The Meat Boys wordt verkocht en mijn interesse en verwachting is gewekt over de kwaliteit die geleverd wordt. Ik kan niet wachten tot mijn eerste Argentijnse steak van de Kamado afkomt.

Prima, snel, en hoogstaand

Snelle levering van een kwalitatief hoogstaand product en tegen een schappelijke prijs

grandioos

Perfect geleverd zoals aangegeven in een mooie stevige doos inclusief ijspacks en koelzakken. Het vlees was keurig verpakt en het gewicht kwam overeen met hetgeen dat was besteld. Vlees zelf van erg goede kwaliteit

Supersnelle bezorging, erg klantvriendelijk

Mooie producten, duidelijke site, fijne communicatie.

Elke keer weer super

Ik bestel regelmatig bij The Meat Boys met veel plezier. Deze bestelling miste er helaas 1 product , contact gehad met the meat boys en de volgende dag direct op gestuurd alsnog dus ik ben een tevreden klant

We bestellen nu alweer een aantal jaar bij deze gasten en stuk voor stuk is het kwaliteit, of het nou picanha, entrecote of ossenhaas is het is allemaal een superkwaliteit. We hebben wel eens wat bij de concurrent besteld maar eerlijk gezegd vinden we the meat boys beter. Jongens ga zo door. Groetjes een tevreden klant.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam