Ik bestel met regelmaat hier gaat eigenlijk altijd goed. Helaas de laatste keer ging een klein dingentje mis gelukkig werd dit snel en met goede communicatie opgelost. Kwaliteit is ook altijd goed

Betrouwbare en correct bedrijf

Als er problemen worden die direct aangepakt zonder vragen te stellen en zonder te discussiëren. Zorgt altijd dat de klant krijgt wat hij besteld heeft.

Delay not informed

I bought on Thursday, expecting arrival on Friday (as described on the order), and my order just arrived on Monday! No emails informing the delay, I was the whole day at home waiting on Friday, and I was expecting to do a barbecue on the weekend, that did not happen as planned.... I needed to get meat from someone else. Let's see if I can do on next weekend.

Top producten en goede service & contact!

Lekker vlees, probleem snel opgelost

Hartstikke blij mee. Vlees was top, snel geleverd en top smaak. Was iets minder dan aangegeven, maar meteen reactie en een goede oplossing aangeboden. Dankjewel!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellen is makkelijk, bezorging komt netjes in een gekoelde afgesloten doos, kwaliteit van het vlees is goed. Wij hebben hier al meermaals besteld en zijn altijd tevreden.

Heel mooi, super mals vlees. Snel geleverd tegen een goede prijs. Ik bestel nergens anders meer.

goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb nu al heel vaak besteld. Altijd netjes behandeld. Een heel enkele keer gaat is er iets mis gegaan, maar na een berichtje wordt dat netjes opgelost. Het vlees is van een goede kwaliteit.

Prima service, vlees ziet er goed uit

Vlees gekoeld geleverd. Ander vlees gehad als besteld. De volgende dag kosteloos het juiste geleverd. Top service.

Topkwaliteit

Snel geleverd, goed gekoeld en mooi verpakt. Diepvries zakken erbij..heerlijke ossenhaas!

Super goed vlees! Professioneel geleverd!

Het vlees werd goed geleverd en was goed koud gehouden door de ice packs. Kwaliteit van het vlees was fantastisch!

Alweer geweldig!

Super vlees, super prijs, geweldig geleverd en deze keer met presentje geleverd. Deze gasten weten waar ze mee bezig zijn!

Geweldig vlees en top service!

Het vlees is erg goed. En wordt netjes geleverd. Bij ons ging dat het mis door de bezorger van Trunkrs, maar The Meat Boys hebben dit rechtgezet en alles is perfect bezorgd.

Goede kwaliteit vlees en prima service

Het vlees is echt heel lekker en de hele afhandeling is prima verzorgd. De levering was stipt, het vlees was goed ingepakt en was koud..

Mooi mals vlees netjes verpakt

Ossenhaas besteld uit de aanbieding 3 kilo voor 110 euro, wij hadden 2 x 3 kilo besteld er kwam echter maar drie kilo, een mail gestuurd en de volgende dag werden de andere 2 ossenhazen gebracht. Wat ik ook geweldig vind is dat er diepvrieszakken worden meegeleverd, dat zie je bij andere aanbieders niet. Al met al een prima slager ik ga hier vaker bestellen.

Netjes koel geleverd.

Mooie dure verpakking

Ingevroren vlees komt goed aan. Alleen de beoordeling uiteindelijk laat op zich wachten. Slechts 3 worstjes gegeten. U bent wat voorbarig. De Meat Girls zouden dit nooit doen. Groet vaste klant misshien.....

Alles volgens afspraak

Het beste vlees echt met niets te vergelijken prima smaak ...

Top kwaliteit voor een prima prijs

Snelle levering, top kwaliteit.

Ossenhaas in aanbieding maar van slechte kwaliteit

2x ossenhaas besteld vanuit de aanbieding, lijkt erop dat het vlees daarop is geselecteerd. Erg veel ‘vuil’ op het vlees, geen mooie marmering en behoorlijk wat pezen. Jammer, vaker besteld maar dit is tegen gevallen.

nog niets ontvangen

vermoedelijk wegens weekend en besteld donderdag 28 geen probleem daar we nog wat hebben liggen

Geweldig!

Rib eye, kogelbiefstuk en chorizo worstjes en allemaal lekker. Vlekkeloze bezorging ook.

Wisselende resultaten

De ene keer is het geweldig de andere keer het tegenovergestelde. Afgelopen week heb ik Brisket besteld alleen hier zat geen vetlaag op. Dus het recept gevolgen maar we eindigde met een droog stuk pulled beef. Jammer De keer daarvoor vlees besteld stuk direct gemaakt dat was super, het andere stuk vlees bewaard maar dat was voor het eind van de houdbaarheidsdatum datum echt niet goed meer.

Snelle levering en erg lekker vlees!

Aanrader, gemakkelijk bestellen, snelle levering (binnen 24h). Top vlees! Enige wat onduidelijk was of het nu entrecote (besteld) of ribeye was (stond beide op etiket, terwijl het een ander deel van de koe is). Echter, mooi dooraderd stuk, zeer mals en heerlijke smaak! Ook niet onbelangrijk gewicht klopte met advertentie (1.85-2.0kg, 1.85kg besteld).

Hele snelle levering, goed gekoeld en kwaliteitsvlees.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam