Perfect!

Hele snelle levering en hoge kwaliteit van het vlees!

Uitstekende kwaliteit

Voor het eerst besteld bij meatboys. Ga het in de toekomst zeker vaker doen!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Mooi gemarmerd vlees. Lekker mals. Netjes bezorgd met icepacks in een mooie verpakking.

Goed vlees . Netjes verpakt .

Vlees ziet er goed uit.

Mooi vlees voor mooie momenten met vrienden

Correct vlgs afsrpraak en vlees van goede kwaliteit. Zeker op de kamado heerlijk om te delen met vrienden

Vlees was top

Tijd indicatie levering had alleen beter gekund hoorde pas erglaat waneer d'r geleverd werd

Vlees top kwaliteit service slecht

U wil mijn mening nou dat kan het vlees wat ik van mijn bestelling wel ontving is top kwaliteit maar als je bestelling NIET kompleet is en je bel, mail, WhatsApp daarover dan is er niemand thuis en dan zetten jullie nog wel op de site , heeft u vragen neem contact op , ja dat probeer ik maar niemand reageert zo jammer dit ...

Rumpsteak van ossenhaas!

Rumpsteak op de kamado gebraden, super lekker!!

Alles naar verwachting

Het vlees is van uitstekende kwaliteit

Snelle en goede service.

2 x besteld en 2 x niet goed helaas

Bij eerste bestelling ca 30% te weinig ontvangen, hebben ze later wel wat extra gestuurd maar daar had ik niets aan op de dag zelf. Van de week een 2 de kans gegeven. 2 x inside skirt besteld, deze zou schoon zijn gemaakt en klaar voor gebruik op bbq. De foto op de site was een mooi schoon rood stuk vlees met weinig vet. Wat aankwam was geheel wit van het vet en zelfs de vliezen zaten er nog op. Na schoonmaken was er nog ca 1 kg over ipv beloofde 1,6kg. 2 berichten gestuurd hoe ze dit willen oplossen, nu week later en niets vernomen echter. Helaas is dit bedrijf dus niet aan te raden

Uitstekend vanaf bestelling tot en met de levering

Uitstekend vanaf bestelling tot en met de levering

Notitie voor bezorger niet in acht genomen

Ondanks expliciet verzoek om NIET bij de buren te leveren, (nieuwbouwwijk), toch gedaan. In vriezer belandt en daardoor niet meer te portioneren. Nu in afwachting van een omruiling.

Niks op aan te merken, bestel altijd mijn vlees bij de meatboys en daar ben ik dik tevreden mee!

Quick, good service, and good quality of meet

Order easy, good quality of meet and very fast delivery, as promise, achieving my expectations.

Mooi vlees, snel bezorgd, goede service.

Een paar mooie stukken vlees besteld, snel en netjes geleverd. Eén stuk was behoorlijk te licht, maar dat is netjes opgelost, goede service!

Geweldige producten, super levering en makkelijk te bestellen.

De producten al eens vaker besteld. Nu een grotere partij nodig, ging heel soepel via de site. Levering was super snel en netjes! Uiteindelijk hebben alle gasten heerlijk gegeten!

Makkelijk te regelen, beste kwaliteit en betaalbaar!

Zo nu in dan doe ik een bestellen bij de the Boys. Soms voor mijzelf soms voor een familielid soms maar een dag van te voren en the boys kunnen altijd leveren!

As always, uitstekend vlees, loving it!

Delivered as ordered, carefully packed in a special cool bag in a sturdy box (worth keeping, wifie was impressed. Fantastic Iberco Ribs, and a huge piece of entrecôte. The family loved it on the Big Green Egg!

Na een verkeerde geleverde bestelling middels één mailtje, alles geweldig opgelost! Heerlijk vlees, goed verpakt en perfect afgeleverd.

Geleverd zoals beloofd/besteld

Bestelling compleet en juist qua gewicht. Vlees bij aankomst nog steeds koel en goed verpakt.

Gewoon goed!

Op tijd geleverd en goed produc

Onwijs goed vlees

Kreeg een verkeerde bestelling binnen, maar met wat contact goed afgehandeld heel tevreden.

Helaas geen reactie...

2 bavettes besteld waarvan 1 bevroren en 1 ontdooit ontvangen, volgens de klantenservice horen ze vers (ontdooit dus) te zijn. Op mijn vraag waarom de andere dan diepgevroren was kwam helaas geen antwoord. Zijn ze in de basis misschien altijd diep gevroren? Wat houd de term 'vers' dan precies in?

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam