Prachtig vlees,

Het vlees is vacuüm verpakt,prachtig vlees,en op tijdstip afgesproken geleverd. Top

Top vlees! Voor herhaling vatbaar haha

Binnenkort weer!

Perfect!

Conform afspraak geleverd. Prima gekoelde verpakking. En het belangrijkste....super malse en smakelijke Argentijnse Ossenhaas! Een absolute aanrader!

Super kwaliteit vlees,mooie stukken,prima verpakt

Zeer positief over het vlees,verpakking en bezorging. Voor herhaling vatbaar .

uitstekend !!

zeer snelle en uitstekende levering. top verpakt en gekoeld en of bevroren .... echt top! ik bestel vaker bij meatboys en echt elke keer top!

Zeer goed. Perfect vlees.

Snel geleverd. En weer super vlees. Voor mij niks anders dan de meatboys voor mijn kamadoo avonturen.

Snel en doeltreffend

Binnen een dag geleverd en koel bezorgd. Top

excellente service en bezorging.

De lamshaasje waren perfect voor Pasen. Genoten!

Heerlijk vlees, ontzettend snelle service

Heerlijk vlees, ontzettend snelle service

Perfect vlees

Snelle levering, goed gekoeld

Keurige afhandeling van klacht!

Strekking van de klacht: “Ik heb zojuist mijn bestelling binnen gekregen en ik snap dat er bij het gewicht ca. staat maar iets wat ca. 1,5 kg zou moeten zijn woog uit de verpakking slechts 850gr. Ik vind dit niet zo netjes als je met zo’n aanbieding stunt.” Binnen 24 uur (na het schrijven van deze review) had ik een reactie met excuses en de keuze uit verschillende manieren van compensatie. Binnen 5 werkdagen werd er zonder moeite een nieuw stuk vlees geleverd! Erg netjes opgelost mannen! Complimenten!

Was niet tevreden

Had hele hoge verwachtingen, 4 black angus worsten en 2 tomahawks bestelt .. bestelling gaat keurig. De tomahawks waren bevroren en de worstjes zaten er niet bij.. geen bericht , gewoon door gestreept op de bon .. alles is iDeal betaalt .. kan me niet voorstellen dat de worstje nog nageleverd worden .. geld weg ..worstje weg

Echt lekker

De meatboys always keeping up with the promise of great beef. It’s a warranty for my bbqs.

Echt het lekkerste vlees!

Een foutje in de aantallen. Gesproken met The Meatboys en die vertelde dat er een nieuwe medewerker was en die nog moet leren. Vandaag de nabestelling gehad en uiteindelijk opgelost.

Netjes, snel, hoge kwaliteit

Was een snelle levering waar ik netjes van op de hoogte werd gehouden. Het eten kwam goed gekoeld aan en mooi verpakt. Het eten was lekker en van goede kwaliteit

Super vlees, super service tegen een goede prihs

Mijn ervaring met de “ Meatboys “ is erg goed. Alle keren dat ik vlees bestelde, was de kwaliteit goed en op tijd ( zoals afgesproken ) afgeleverd ! Kortom …. Erg tevreden !

Vers en snel

Netjes verpakt en vers dus meteen te gebruiken. Top

Vlees komt heel goed gekoeld binnen in een mooie doos

Top kwaliteit

De kwaliteit van het vlees is uitstekend. De snelheid van levering is perfect. De bestelling wordt uitzonderlijk goed verpakt afgeleverd.

Men doet 100 procent hun best om afspraak waar te maken

Netjes op afgesproken tijd geleverd . Kwaliteit volgens Web site en zeer goed

top vlees

heerlijk vlees, dit keer in de aanbieding gekocht(diamanthaas) maar zoals gewend hele goede kwaliteit.

Top product

Goedemiddag Meatboys, Zojuist mijn bestelling ontvangen, dank daarvoor, het ziet er top uit. Echter staat in de bestelling dat de diamanthaas circa 1,5 kilo zou wegen. Nu kijk ik niet op eens onsje meer of minder maar de diamant haas die ik nu gekregen heb weegt 1035 gram, dat scheelt bijna een pond. En nu? Misschien is het handig dat jullie voortaan een kiloprijs vermelden bij de producten want dan zou ik pro rata betalen naar het gewicht. Met vriendelijke groet, Ger Brand. **************************************************************************** Naar aanleiding van bovenstaande vraag heb ik een mail gekregen met excuus van The Meat Boys en het hele bedrag is terug gestort gekregen op mijn rekening. Ik was hier niet op uit, ik vind alleen dat het niet in verhouding was. De kwaliteit van het vlees, hoe het vlees verpakt is en de inhoud van de verpakking (ijspacks, portioneer zakjes) en de verpakking zelf is van hoge kwaliteit. De afhandeling van de "klacht" is zeer goed opgepakt en afgehandeld, dat is nog eens service.

Zeer goed georganiseerd en super vlees

Teleurstelling

De Jamon Reserva ham besteld maar de ham is zo droog/hard dat het niet te snijden is. Smaakloos en hard. Er is een oplossing geboden waar ik mee akkoord ga maar sindsdien niets weer gehoord.

Levering volgens afspraak, en verpakt volgens de norm

2x ribeye wagyu besteld, kwam perfect op temperatuur en verpakt aan. Nu nog het nodige huiswerk doen, gril/pan/bbq en bereiding, hoe maximaal te gaan kunnen gaan genieten van deze volgens zeggen ultieme smaakbeleving.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam