Ik gaf dit al verjaardag cadeau en ik moet zeggen het was top top in orde !!

geweldig

Snelle en zeer keurig verpakte levering.

prime levering, prima vlees

zeer goed

Goed vlees, mag netter gesneden

Mooi entrecote dat heerlijk smaakte! Wel wat slordig gesneden met veel foutsnedes in de fatcap en nog veel silverskin

Mooie verpakking en goed vlees met een goed stuk vlees

Vlees topkwaliteit, goed verpakt ontvangen. Had een opmerking en deze werd snel en correct afgehandeld

gedaan met knauwen op het vlees en nu perfect

De eerste levering mt ossenhaas en anderen ben ik zelf een klein beenhouwertje geworden op mijn 82 jaar. Nu eens in porties gekocht en kan weer een tijdje verder. De laatste bestelling had ik verwachtop 11/3 omdat ik op 2/3 in de late namiddag had besteld. Maar al op 3/3 geleverd en waren niet thuis. Mogelijk mail sturen dag van levering daar ik ook op mijn bestelling leverdatum had genoteerd. De doos stond aan onze zijdeur maar gelukkig nog gezien in de late namiddag. groetjes

Heerlijk vlees

Lekker vers vlees word gekoeld bezorgd ziet er top uit heerlijk kwaliteit

Vlees zou vers aankomen, maar was bevroren, ook blikje ansjo vis

Door slechte weer is mijn bestelling op vrijdag 18 februari jl. niet geleverd. Begrijpelijk, en keurig gemeld door Trunks. Het werd nu maandag 21 februari geleverd, echter was diepgevroren en niet vers. Kan het dus niet proportioneren? Ik ga ervan uit dat mijn bestelling wordt omgeruild!?

Aanrader

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Vlees was weer top!

Had een Bavette besteld en een ossenhaas grainfed. Super kwaliteit. Echter vind ik de prijzen wel de pan uit reizen.

Heerlijk vlees, perfecte bezorging

Met Sycada-lappen heerlijke boeuf bourguignon gemaakt: top vlees!

Kon beter

De aangegeven leveringsdatum klopte niet. Was een dag later waardoor wij niet thuis waren en het pakje met vlees in de dagbladhandelaar werd afgezet. Vervolgens zijn de koelzakjes ook kapot gegaan waardoor de vloeistof over het pakje vlees kwam ... Vlees was wel vacuum verpakt maar ik heb er toch mijn bedenkingen bij ....

snel en vers bezorgd

ivm de storm kwamen ze het op zaterdag afleveren. werd hier netjes over geïnformeerd.

Correct geleverd

Om te proberen hebben we een Ibèrico Duroc ham besteld met snijplank. Lekker vlees, ziet er mooi uit en niet te groot…

Geen en of verkeerde items geleverd

Jammer dat het gebeurt maar na telefonisch contact zou het opgeloat worden er zou nog op de mail gerageerd worden maar daar is het nog wachten op. Scillet pannen zien er goed uit die gaan goed gebruikt worden op de bbq.

We hebben nog maar 1 van de 6 hammen ontvangen

De levering zou afgelopen maandag gebeuren van 6 hammen, wij hebben dinsdag 1 ham omvangen en anders nog niets van bericht ontvangen.

Toch nog een snelle oplossing voor de klacht

Na en reactie te hebben gehad op mijn feedback hebben ze supersnel gereageerd en de klacht goed afgehandeld. Helaas kan er door vakantie van collega's toch nog iets mis gaan. Maar ach, we zijn allemaal mensen, en ik vind het belangrijker dat het uiteindelijk goed is opgepakt! Bedankt!

Great quality; great price; great service

Ordered the sukade and the flank steak. The flank steak was full of flavour - very happy with it. Looking forward to making the sukade next!

Perfecte levering en heerlijk vlees

Mooi verpakt met koel elementen.

Mals vlees, Snelle levering

Perfect verpakte vlot geleverde set van bavet en rumpsteak. Ideale verpakking in fraaie doos, In nog geen 24u geleverd. Supermans mooi vlees!

Erg tevreden.

Prima vlees, goede levering. Op tijd en netjes verpakt.

Prima kwaliteit en keurige levering

Ik heb oa een ossenhaas besteld. Die was erg goed van smaak. Ik maakte mij wat zorgen over de levering omdat ik kort van tevoren bestelde, maar verliep prima. Allemaal goed verzorgd.

Zeer professioneel topkwaliteit vlees

Zeer professioneel en correct topkwaliteit vlees

Superb

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super kwaliteit

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam