Superb

Makkelijk te bestellen, snelle levering en super kwaliteit

Prima vlees, heerlijk, goede kwaliteit

Cool product, cool service

Cool product, cool service

Geweldige kwaliteit!!

In 1 woord,"geweldi8"! Goede kwaliteit,.goed verpakt!

Goede service en snelle levering.

schitterend

zeer snelle verzending super product!

Altijd goede service

Alles was goed

Alles was goed

Foute levering snel opgelost

Gewoon top!!!

Goed en betaalbaar vlees met top service

super goed vlees

Heerlijk stuk entrecote, mooi stuk. Ideaal om zelf in plakken te snijden en in te vriezen. Goede kwaliteit, heerlijk mals

Lekker spul, niks op aan te merken!

Netjes gekoeld geleverd na werktijd. Entrecote heerlijk mals.

topproducten

Goede levering, kwaliteit vlees erg goed.

Top, goede producten, snelle service.

Top, goede producten, snelle service.

Snelle communicatie en snelle levering

Helaas was een vd producten niet leverbaar, hierover werd goed gecommuniceerd met een aantal opties. Levering was snel en goed, eea werd goed verpakt aangeleverd

Prima, maar nalevering niets meer over gehoord

1 van de 3 items was niet voorradig. Keurig een mail ontvangen en gezegd dat ik graag nageleverd krijg ipv geld terug, maar geen reactie meer ontvangen en ook geen levering….

Kwaliteit is echt top

Echt genoten van de kwaliteit van het vlees. Alleen bij bezorging had ik nadrukkelijk gevraagd om niet aan te bellen omdat jullie laat bezorgen (22.30) en onze dochter sliep toen natuurlijk. Uiteindelijk wel aangebeld.

Voor herhaling vatbaar

Prachtig vlees en Supermals

Je krijgt wat je ziet!

Bestellen en laten bezorgen is top.

Goed verzorgd

Zeer verzorgd, vooral de verpakking

Zo als het moet zijn!!

Snelle bezorging, prachtig stuk vlees. Smaak fantastisch.

Keilekker

Snelle levering, perfect verpakt, maar voor levering in België is het bevroren vlees niet ideaal, 2de maal besteld. 2de maal het bevroren vlees ontdooid. Nog niet volledig, maar niet meer om terug in te vriezen

Prettig geprijsd, mooi stuk ribeye en entrecote

Snel, goed verpakt en gekoeld geleverd. Correcte bezorging overigens. Was wat huiverig om vlees 'online' te bestellen. Na wat feedback van een vriend over de ossenhaas van the Meat Boys en de bezorging eens geprobeerd...en goed bevallen!

Topservice en goed vlees

Topservice en goed vlees

2 keer wat besteld en 2 keer miste er iets

Het vlees is zeker van top kwaliteit. Alleen jammer dat ik nu 2 keer besteld heb en er 2 keer 1 artikel niet bijzat. Maar bij mijn volgende bestelling zouden ze het erbij doen

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam