Perfecte service en echt top vlees

Voor het eerst besteld bij de Meat Boys maar wat een service en kwaliteit vlees. Goed gekoeld aangeleverd en op de afgesproken tijd. Voor mij alleen nog maar Meat Boys.

Lekker mals vlees

Goede en snelle levering

Snelle levering, goed gekoeld en netjes afgeleverd. Kwaliteit is top!!!!

Vlees prima, bezorging slecht

Bezorger belt aan en laat vlees gewoon achter op stoep. Gelukkig was ik thuis want anders was het vlees volledig verpest.

top vlees!

Deze keer gegaan voor de ossenhaas, natuurlijk wel grain-fed want dat is de beste. Was weer heerlijk.

Prachtig stuk vlees Super lekker

Top service, uitstekend vlees en super snelle & verzorgde levering

Alles om de klant blij te maken. Daarom zijn wij ook een zeer trouwe klant en happy jullie gevonden te hebben.

Altijd weer een heerlijk moment

Altijd weer een heerlijk momentje als het vlees binnen komt Bestellen gaat makkelijk , (moet nog wel even wennen aan de nieuwe indeling) Enige minpuntje voor mij is dat je pas kan inloggen als je gaat afrekenen Je word goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger er is en het vlees is goed verpakt op naar de volgende bestelling

Mooi vlees, goede levering!

Precies wat ik besteld had!

Eigenlijk alleen maar positief! Het bestellen verloopt eenvoudig en omtrent de levering is de info prima! De levering zelf is keurig en het vlees is netjes verpakt in een keurige omdoos. En tja,….. de kwaliteit is meer dan prima, kortom voor herhaling vatbaar!

Perfect in orde

Vlot om online te bestellen. Binnen de paar dagen komt de bestelling toe.

Ik zou zakjes krijgen om te verdelen

Ik zou zakjes krijgen om te verdelen en invriezen! Ik heb daar een berichtje over gestuurd en geen antwoord gehad dat vind ik zeer slecht! Dus ik verwacht nog steeds een antwoord en die zakjes.....

Goede levering en topkwaliteit vlees!

Zie boven

Op tijd en netjes aangeleverd

Op zich alles weer top geregeld. Wederom goede kwaliteit vlees. Alleen beetje jammer dat drie stukken op het eind van de houdbaarheidsdatum zaten (jaar geleden gesneden en ingevroren). Kan niet alles tegelijk opeten.

Meerdere keren besteld nu en elke keer is het goed. Goed verpakte, mooie stukken vlees, smaakvol. Zeker een aanrader.

Zeer positief

Eerste keer echte Japanse A5 wagyu. In een woord geweldig. In eerste instantie ging er wat mis met mijn bestelling, maar the meat boys zijn zelf op en neer gereden om mijn bestelling te fixen erg netjes.

Super toffe pannetjes en vriendlijke bezorger!

Super gave gietijzeren pannenset. Alleen de bezorging verliep wat anders dan gedacht. Ik had ze op het werk willen laten bezorgen. Toen ik het tijdvak kreeg ( 17:00-22:00 ) heb ik die afspraak verzet naar de dag er op, op het thuis adres. De bezorger was heel netjes en vriendelijk maar dacht dat hij zich vergiste omdat op de doos nog nummer 12 stond ( het nummer van de zaak ). En het huisnummer is 14. Dus hij vroeg naar nummer 12 waarop ik hem vertelde dat hij waaschijnlijk wel goed was ( de doos was herkenbaar ). Waarop hij antwoordde dat het verwarrend was, dit omdat in het systeem het goede adres stond maar op de doos is dat dus niet aangepast. Dus eigenlijk is mijn enige aanmerking: mocht een adres geweizigd worden. Geef dit ook op het verzendlabel aan. Verder super gave set en hele vriendelijke bezorger als eerder al vermeld. Mvg Daan

Prima kwaliteit vlees. Bezorging uitstekend. Ik heb de Meat Boys bij al mijn kennissen aanbevolen.

€236 besteld en voor €70 geleverd!

Zeer slechte ervaring hier. Ik had voor kerst 3 keer japanse wagyu tournedos besteld en kreeg de amerikaanse variant die €20 per stuk goedkoper zijn. Enige reactie die ik kreeg was dat de japanse uitverkocht zijn! Volgens mij hoor je dat van tevoren aan te geven en achteraf zeker geld terug te storten wat ik nog steeds niet ontvangen heb! Verder was al het vlees ontdooid en stond er op de verpakking na ontdooing niet opnieuw invriezen waardoor ik het niet met kerst heb kunnen gebruiken. Omdat het vanwege drukte een dag eerder geleverd werd om 22:10 nota bene logiesch dat het ontdooid was. Misschien niet doel bewust maar wel opgelicht!!!

top vlees voor een top prijs, en ook nog eens snel geleverd

top vlees voor een top prijs, en ook nog eens snel geleverd

Uitstekende service

Prima service, snelle en correcte levering

Zie boven

Top product top service top bezorging

Geweldige ervaring

Een dutch oven besteld, wat snel geleverd is. Kwaliteit ziet er uitstekend uit.

Bestelling niet ontvangen, geen bericht, geen co tact

Bestelling niet ontvangen. Geen bericht gehad. Telefoon wordt niet opgenomen. Is dit een fraud??? Hebben anderen sit ook meegemaakt?

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam