Deze keer slecht andere keer beter.

Vlees voor 10:00. Zelfde dag besteld. Helaas was dit niet het geval. Vlees is pas volgende dag na 20:00 bezorgd Na contact met bedrijf gave ze als reden op een systeem fout. Verder geen oplossing aangeboden helaas. Vlees kwaliteit is goee

Top vlees

Prima levering!

Excellent vlees, supersnel gelevered, really good!

At the 11hr hour besloten om een meat fest te doen…..en zoals altijd even een lekker Rib-eye en lamskoteletjes online bij de Meatboys besteld. Ik moet natuurlijk het vrouwtje impressen (morgen bbq.. maar hoe doe je dat dan met het vlees) wouw wifie was mighty impressed met de quality van het vlees bezorgd. Heel hartelijk bedankt! Until next time, definitely recommendable. Mvg Mark

Op tijd geleverd kwaliteit zeer goed

Het grote genieten

Voortreffelijk geholpen, op tijd binnen, en weer heerlijk gegeten.

Zo goed ik ga het zeker nog een keer doen

Het vlees is top

Boterzacht

Goede producten

Ik heb alleen 2 keer bezorgkosten betaald en kwam in 1 pakket.

Heerlijk vlees en betaalbaar

Zeer goed en lekker vlees. Snelle levering. Helaas niet altijd zoals wordt geadverteerd. Soms een dag later

Fantastisch, in kwaliteit en service

De kwaliteit van het vlees is werkelijk fantastisch. De verpakking is een luxe zwarte doos met daarin een dikke koeltas en koelblokken. Ook de aftersales is werkelijk fantastisch. Er was een leveringsfoutje gemaakt, maar deze werd méér dan opgelost. Absolute topzaak!

Matig. 1e bestellling. 3 negatieve ervaringen.

1. Ingeschreven voor de nieuwsbrief om de kortingscode van 10% te krijgen. Niet ontvangen. 2. Verkeerd product geleverd. 3. Na mailen blijkt het niet geleverde product niet meer op voorraad te zijn. Geld wordt geretourneerd.

Geweldige service en een geweldig product

Mooi vlees,goede service, snelle bezorging, goed ingepakt

Mooie produkten

Toppie

Koop all jaren bij julie het is altijd goed Heb jullie als eerst gevonden in een popopstore in oud beyerland

uitstekend

vanaf het uitpakken tot de verpakking tot uiterlijk en kwaliteit vlees, echt echt uitstekend!

Heerlijk mals vlees, snelle levering!

Blij dat ik the Meat Boys heb ontdekt! Nooit meer naar de buurtslager! Vlees van topkwaliteit voor een scherpe prijs, mooi verpakt in een doos met koelelementen en altijd op tijd geleverd. Echt een aanrader!

Nadie

Ik vind het vlees van the meatboys altijd heerlijk! Wordt in een mooie doos geleverd en altijd met fijne koelelementen die je ook kan hergebruiken. De recepten op de site zijn ook heerlijk, laatst de Vietnamees stoofvlees uitgeprobeerd, in een Meat boys pan natuurlijk!

GEWELDIG!

Al heel lang vaste klant! Gister weer een super stuk vlees gegeten, top! Kan niets anders zeggen! Met kerst 70 ossenhazen voor ons personeel besteld en iedereen laaiend enthousiast!! Prachtige dozen waar het in verpakt zit! Ga zo door jongens, wij zijn fan!!

super!

Bestellingen plaatsen gaat prima, soms kan ik op de website niet vinden wat ik wil maar met een omschrijving of appje komt het altijd goed. Levering is op de afgesproken dag en tijd. Ik woon niet echt in de buurt van Rotterdam en daardoor is de levering meestal in de avonduren en dan ben ik toch thuis. Komt in mooie verpakking en is goed gekoeld. En natuurlijk het belangrijkste: vlees is van superkwaliteit!

Slechte service & beloftes.

Onlangs een bestelling geplaatst, welke de dag erna geleverd werdt. Helaas was het bij het uitpakken incompleet, er miste het een en ander. Mailtje gestuurd en een vriendelijke mail gehad dat dit intern fout was gegaan, en de missende producten zouden de dag erna geleverd worden. Week later nog niks ontvangen(ook geen track&trace) en weer een mailtje gestuurd. Wederom een vriendelijk mailtje dat het druk was en de bestelling zou dezelfde dag nog de deur uit gaan. We zijn nu weer een aantal dagen verder, en nog steeds niks ontvangen. Geen daden maar woorden, jammer.

Wagyu picanha is not really picanha

I bought 3 pieces of Wagyu picanha but unfortunately two of them was outside flat (coxão duro). The other piece was really tender as expected. For the price I would expect all of them to be picanha

Kwalitatief smakelijk vlees

Alles netjes verpakt en gekoeld geleverd.

Erg goed

Bestelling kwam keurig geïsoleerd verpakt aan. De ca xxx gram bestelde hoeveelheden bleken ruimhartig naar boven afgerond te zijn geleverd. Netjes!

Foutje perfect hersteld!

Ultra-snelle levering, dezelfde dag nog. Scheelt mij een ritje met gebroken teen naar de Makro. Bij het uitpakken bleek dat er een verkeerd stuk vlees was geleverd. Gemaild en binnen een kwartier een reactie dat het missende stuk alsnog geleverd wordt en ik het verkeerd geleverde gewoon mag houden, zonder bijbetalen! Ik ga hier zeker vaker mijn vlees inslaan ;-)

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam