Super kwaliteit vlees - nu al paar keer besteld en elke keer zeer tevreden. Ook qua customer service prima in orde. Goed contact en heel customer focused! Zeker een aanrader om hier vlees te bestellen.

overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen en snelle levering

overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen en snelle levering

Goed vlees, snelle levering, prima prijs

Meer dan tevreden!

Lekker vlees, goede bezorg service!

Zag er allemaal perfect uit. Lekker vlees, goede nuttige verpakking en prima communicatie. Er zou wel iets meer gefocust mogen worden op duurzame verpakking.

Godd vlees tegen goede prijs en stipt geleverd.

Altijd een "Lekker" Moment

Bestelling kwam op afgesproken tijd binnen Was goed ingepakt En kan niet wachten om het op te gaan bakken

Uitstekend!

Beste ossenhaas wat ik heb gegeten super blij

Heerlijk vlees

Vlees is altijd van topkwaliteit

Super vlees Super verpakt Super snel bezorgd SUPER prijs!!!!

Precies zoals boven beschreven! Mooi mals goed gekleurd kwaliteit vlees. In mijn geval de Ossenhaas 3 kg. Goed vacuüm en gekoeld verpakt, snel bezorgd en die prijs maakt ‘t geheel zéér aantrekkelijk! SUPER dus!!! Chapeau!

Twee keer USA Wagyu besteld en tevreden.

Zowel bestellen als bezorgen goed geregeld. Ik vind de foto’s op het internet wel sterk afwijken van het echt en is dezelfde foto voor USA Wagyu en Japanse Wagyu. Bij ons was het model van de tournedos niet echt het mooiste stuk van de haas. De smaak was iig goed en super mals.

uitstekend en snel geleverd

voortreffelijk

Geweldig vlees, gemakkelijk besteld en efficiënt geleverd

Geweldig vlees (Braziliaanse ossenhaas) - Heerlijk op de BBQ, iedereen heeft genoten. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis - top werk!

Heerlijk vlees.

Duidelijke site met vele soorten vlees. Netjes bezorgd in folie en koelelementen die je mag houden. Alleen jammer dat de bezorger niet aan de buren doorgegeven had dat het vlees betrof, misschien een puntje van aandacht om op de doos een opmerking te plaatsen van: bevat vlees bewaar koel of zoiets, maar nogmaals door de folie en koelelementen in dit geval niets aan de hand.

lekker vlees corecte levering

Alleen dienst van Postnl. laat te wensen over pakket wordt aan de deur afgezet; de chauffeur wacht niet om te zien of er wel iemand thuis is en laat het pakket gewoon achter indien er niemand thuis is kan het pakket er uren blijven staan wat nefast is voor zo een delikaat product

Perfect vlees, aflevering keurig

Heerlijk stuk procureur langzaam gegaard op de Kamado, aflevering op verzoek kunnen verplaatsen.

Topproduct

Nu de 18 en de 15 inch kamado besteld. Hele mooie en solide kamado's. Compleet geleverd wat ook top is.

Slechte navigatie van bezorger

Tel. kontact gehad met bezorger het adres stond niet correct in de navigatie ( Google) wij wonen al 10 jaar op dit adres bezorger kon het adres niet vinden ben toen maar met mijn eigen auto naar hem toe gereden Bezorger was correct en van goede wil Zijn baas moet hem een up to date navigatie geven deze is antiek

Goed vlees en goede service.

Ik bestel met enig regelmaat bij The Meat Boys vanwege de hoge kwaliteit producten en vlees. Zelden een fout gehad, maar eenmaal een fout gemaakt word deze ook keurig opgelost.

Topvlees en topservice!

Kwalitatief lekker vlees met een goede service!

Heel snel en mooi stuk vlees

Goed product. Snel geleverd .goed gekoeld

Nvt

Echt super lekker vlees

De ossenhaas is echt nergens zo lekker als bij de MEAT Boys.

Vlees is super

Mss toch proberen als het ingevroren vlees is vlotter te leveren. Was al redelijk ontdooid. Gelukkig was het voor de week zelf. Mvg.

Snelle levering lekkere producten

Tegenvallend

De Braziliaanse ossenhaas is droog, alsof het bevroren is geweest. Ipv de bestelde kipfilet kreeg ik een hele kip geleverd en de kip en worst komen reeds ingevroren aan!

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam