Snelle levering lekkere producten

Tegenvallend

De Braziliaanse ossenhaas is droog, alsof het bevroren is geweest. Ipv de bestelde kipfilet kreeg ik een hele kip geleverd en de kip en worst komen reeds ingevroren aan!

Top vlees en top service!

Super kwaliteit vlees, iedere keer weer! Voor 11:00 besteld en je kan 'savonds al genieten van jouw heerlijke maaltijd met top vlees.

Netjes op tijd geleverd en uiteraard een goed stuk vlees

Eigenlijk perfect

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Geweldig en nette levering

Goed en lekker vlees! Zeer netjes verpakt! En snelle levering!

Geweldig!

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Vlees is altijd van goede kwaliteit, verzending ging wat slordig.

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Perfect verzorgd

Mijn bestelling kwam keurig verpakt in koelzak en omdoos binnen .

Uitstekend vlees voor een uitstekende prijs

Heerlijk vlees voor een prima prijs

Top bedrijf

Super, geweldig verpakt top

Top Service en top kwaliteit

Top service en top kwaliteit producten

Top producten en snelle levering

Hele goede producten voor een goede prijs verhouding en een snelle levering

10 MET EEN GRIFFEL

Ik bestel regelmatig de Argentijnse ossenhaas. Heerlijk smaakvol en mals, echt van topkwaliteit! Keurig verpakt, koel en altijd op tijd geleverd. Laatst ook een zak black tiger garnalen ( gepeld) besteld, super lekker ook echt een aanrader! Ik zeg MEET the MEATBOYS

Top vlees!

Vandaag een ossenhaas ontvangen! Super! In de grillpan gebakken met paddenstoelen risotto met truffel…jammie!! Geweldig vlees, botermals! Ik zeg MEAT BOYS!!

Excellent meat, great service and fast delivery!

Alway love ordering from demeatboys, great assortment, choices and actions ☺️

Heerlijk en snelle levering!

Al meerdere keren besteld bij the meatboys, elke keer weer heerlijk vlees! Gister ook lekker eens wat andere items besteld uit het assoritment, de gekruide kip was ook heerlijk! De komende dagen gaan we genieten van de andere producten:) En ook hele snelle levering! Blijf zo doorgaan jongens!

Botermals vlees

‘s ochtends besteld en ‘s avonds in huis

Perfect!

Super goed vlees en altijd snel geleverd!

De ossenhaas was bedorven

De 2 Braziliaanse ossenhaas kwam keurig verpakt en gekoeld binnen. De dag erna uit het plastic gehaald waarbij een zeer sterke geur vrijkwam. Het vlees gespoeld en gedroogd. Verder schoon gemaakt en geportioneerd. Daarna weer netjes in de 3 plastic zakjes gedaan en weer terug in de koeling. Na 2dagen wilde ik het op de bbq doen, helaas dat kon niet meer. Stinkend en groen. Mijn vouw welke jarenlang op slagerij afdeling van een supermarkt werkte begreep niet hoe het kon. Ik als voormalig kok ook niet. Inmiddels een boze mail gestuurd maar no geen reactie. Helaas dus 80 euro weggegooid. Mag Danny

Waardeloos

Bestelling gedaan en niets ontvangen. Pakken telefoon niet op, en reageren niet op berichtjes. Mijn advies, niet bij hun bestellen.

Argentijnse eye rib

Het vlees heeft een zeeer indringende geuris de geur van rot vlees ,weet niet of dit normaal is heb er nog niet van gegeten msschn is de smaak goed

Opnieuw uitstekend!

Weer een perfecte Argentijnse ossenhaas, maar ook lekkere Angus burgers laten bezorgen door de Meat Boys. Prima prijsstelling en service.

Top Service

Helemaal top Goed vlees, en snel geleverd

Uit je jasje gegroeid

Te ‘groot’ geworden in korte tijd. Gaat ten koste van de service en kwaliteit. Mijn derde bestelling was erg teleurstellend; niet alles is bezorgd, vlees was niet vacuümverpakt (alles zat onder het sap vd ossenhaas) en de afspraak voor nalevering werd niet nagekomen.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam