Top tent

Pas geleden weer besteld bij de meatboys zat een minder stukje vlees bij ( kan gebeuren) Super opgelost gelijk een nieuw stuk vlees wat nog duurder was opgestuurd gekregen en het verschil was voor hun. Gewoon mooi vlees en service ook goed! Bedankt

Geen levering

Geen levering voor een familiediner, op woensdag besteld voor levering op vrijdag. In levering opties aangegeven dat er moet worden aangeklopt, sms worden veronden en dat het anders bij de buren kan worden afgeleverd. Koerier heeft geen van allen gedaan en is weer vertrokken met het vlees Helpdesks van de koerier (Trunkrs) heeft de koerier niet teruggestuurd. Meatboys is niet te bereiken in het weekend…

Goed vlees en correcte bezorging

Mijn ervaring is uitstekend!!

The Meatboys leveren mooi vlees voor goede prijs. 1x door bezorgdienst het vlees te laat en dus niet goed gekoeld geleverd/warm ivm weer. Zonder problemen nieuwe levering gekregen. Met vlees van de meatboys kun je je pitmaster skills uitleven....

Goed verpakt, heerlijk vlees

Goed vlees en snel geleverd!

Fantastisch vlees en top service

Product ziet er goed uit, levering later dan verwacht

Heb vlees besteld om op de bbq te bereiden en dan met vrienden heerlijk van te genieten. Vlees besteld op de dag dat de vrienden kwamen eten, echter het vlees werd rond 19 uur geleverd. En dat is later dan ik had verwacht. Dus even naar de lokale slager voor een alternatief, want bezoek was door de weeks en moet nog even op de bbq. Het vlees ligt nu in de vriezer, maar zag er wel erg goed uit. Dus die komt wel een andere keer. Had van mij een hoger cijfer kregen als het eerder op de dag was bezorgd. Want website en bezorging met koelelementen was top.

SUPER!!!

Aanbiedingen zijn Top, bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging en verpakking is uitstekend.

Goed vlees en snelle levering

Super snelle en goede leveringen

Echt een aanrader S morgens besteld en s avonds al in huis Goed verpakt en koel geleverd Het vlees zag er prima uit Super mals en goed van smaak Ik zal zeker hier nog mijn bestellingen doen

Snel, in de tijd

De ossenhaas zag er goed uit!

De ossenhaas zag er goed uit. Heb alleen nog niet de tijd gehad om hem klaar te maken.

Kwaliteitsvlees en snelle en nette levering

Zeer goede kwaliteit vlees. Levering was snel, keurig verpakt.

Top vlees, top service

Goed vlees, goede service ook als er een keer wat tegenzit. Erg tevreden

Snelle levering van mooi vlees!

Zoals ik al aangaf, snelle levering van mooi vlees!

Gemakkelijk te bestellen, binnen 24 uur gekoeld geleverd en het smaakt heerlijk!

Prima vlees!

Prijs kwaliteit prima! Mooi malse ossenhaas en goede entrecote! Miste alleen deze keer de berichtgeving over de aflevering. Voor de rest, voor 11.00 uur besteld is dezelfde avond in huis. Top.

Er missen producten die besteld zijn.

Er missen producten die besteld zijn. Mail gestuurd maar nog geen reactie. Nog even wachten of er een reactie komt. Verder prima vlees. Reactie kwam snel. Perfect opgelost met een heerlijke fles wijn cadeau. Top geregeld.

Goed vlees voor goede prijs

Goed vlees voor goede prijs. Was actie met 40% korting Levering van vlees is ook altijd top geregeld

Uitstekend!

Hele goede ervaring. Dit was de keer dat ik iets had besteld, en alles was op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alsnog wel goed gegaan!! Bezorging mislukt, misleidende informatie van logistieke partij

Ik krijg een e-mail bericht via Trunkrs dat mijn bestelling zou zijn afgeleverd, maar niet bij mij iig. Geen idee waar wel dus… ik hetgeen briefje door de bus gehad oid.. Ik heb geprobeerd contact te krijgen met de bezorgdiensten en met mastbossen zelf maar ik krijg helaas geen reactie. Het betreft bederfelijke goederen dus een weekend wachten met reageren is geen optie.volgens mij ;-) Ik heb dus geen idee waar mijn bestelling is gebleven …. Eerder ging het overigens wel goed, maar helaas deze keer dus niet.. Maar! Het is na wat heen en weer communiceren alsnog goed opgelost! Dank Meat Boys!!

Lekkere ossenhaas en super snel geleverd.

Alles perfect.

Brilliant

Great products and a fantastic service.

Eerste keer online vlees gekocht maar dit ga ik zeker vaker doen, het was prima kwaliteit vlees.

Emmy van Leersumhof 5

3059LT Rotterdam