Goed en snel geleverd.

Goed enn snel geleverd. Goede prijs Wel erg zakelijk en geen extratjes bij een grote bestelling

Goede kwaliteitsvoeding

Voeding met recente productiedatum en snel geleverd.

Snel ontvangen na bestelling.goed aanbod.

Problème avec la livraison

Tout était parfait, sauf la livraison sans même m’avoir appelé ou bien même sonné chez moi, Chronopost à livrer un colis de 15 kg à la poste et leurs ayant bien précisé que j’étais à mobilité réduite

Service buiten gewoon, iedere keer

Één klantenservice die mee denkt, doen wat ze beloven. Daarnaast natuurlijk het voer voor mijn honden dat ze verdienen.

Goede service, uitgebreid assortiment

Reageert snel op hulpvragen. Geweldig.

Parfait

Expédition rapide reçu sous 4 jours

Verzorgde, snelle levering

Ik bestelde Herrmanns natvoer voor onze hond. Deze levering werd snel geleverd en was mooi ingepakt. We zijn ook zeer tevreden over de voeding zelf van Herrmanns want onze hond is er dol op.

Goede service, snelle levering

Als ik een vraag heb krijg ik meteen een reactie en wordt het geregeld

Een kort uitstel was helaas niet mogelijk, jammer!

Ik wilde de bestelling 2 weken verschuiven, maar dat ging niet. Het was OF een levering overslaan OF nu bestellen. Dit vind ik niet handig, want nu heb ik twee weken lang een doos met voer staan, die ik eigenlijk nergens kwijt kan. Erg jammer! Het zou fijn zijn, wanneer je gewoon de leveringsdatum één of twee weken kunt aanpassen, dat had mij financieel ook wat beter uitgekomen.

Zeer snelle levering van top producten für den Hund. In mijn geval droogvoer van Farmina en dat ook nog eens tegen enorm concurrerende prijzen. Niks mis mee dat Best Pedfoods.

Heerlijke snacks en snelle bezorging

Mijn katten zijn gek op de snacks. Bezorging was super snel.

Einfach gut

War alles bestens bis auf Zahlungsart Es wäre schön mit Klarna zahlen zu können Wir und die Katzen sind sehr zufrieden Danke vom Dosenöffner und Katzenbimbo Franky Und die Halbgötter Beerus und Bianca "Grins"

Rapidité

Première commande OK, j'ai juste oublié de noter le code bienvenue et n'ai pas pu bénéficier de la réduction.

Goed verpakt, mooi assortiment

Hele fijne webshop, mooi assortiment diervoeding. Bestelling was snel verzonden. Goed verpakt en verder geen problemen ervaren!

Ik ben een tevreden klant

Ik ben reeds langere tijd klant bij Best Pedfoods en ben nog steeds heel tevreden over hun aanbod, het probleemloos bestellen en telkens een snelle, correcte levering aan huis! Frank Beckers

Problème de livraison

Le colis n’est toujours pas arrivé contrairement à ce qu’indique la société de livraison … C’est une première commande ici : pas sûr que je recommence ….

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede prijzen

En snel geleverd

Telefonisch eigenlijk niet bereikbaar, ik had ze 2 keer gebeld maar werd niet opgenomen. Bij de bestelling had ik wel iets extra's in het vakje geschreven en is keurig gedaan dus helemaal prima. Ook snelle levering.

Ik bestel hier elke maand brokjes voor mijn 2 chihuahua’s en ben zeer tevreden. Bestellen gaat soepel en bezorging is snel.

Snelle en correcte levering

Bestelling wordt snel en goed verpakt bezorgd

Bon rapport qualité/prix, bonne réactivité 9

La livraison s'est bien passée cette fois puisque la Poste l'a pris en charge. Un peu dommage que ce soit chronopost qui assure la livraison de vos produits. C'est un service incompétent, tout le monde s'en plaint, même la Poste. Sinon vous êtes très réactif, je vous en remercie. C'est un comble de recevoir plus rapidement des produits du nord de l'Europe que de la France elle-même ! ...

Offres attractives

Nombreuses offres de croquettes à des prix compétitifs. Livraison rapide et dans les délais . Parfait

Croquette chien Orijen sénior

Prix compétitif, livraison rapide, je recommande.

Rapide et efficace. Parfait

Envoi rapide. Parfait