Zeer snelle levering

De bestelling van het eren kwam de dag na bestelling binnen. Wij hebben Herrmann's natvoer voor onze hond besteld. Alles zat goed verpakt in de doos. Het eten, daar is onze hond verzot op. Onze hond heeft last van allergie en wij geven haar nu kangoeroe, wild, wild met pompoen en soms zalm met abrikoos.

Rapide, efficace, au juste prix, rien à changer

Rapide, efficace, au juste prix, rien à changer

Heel handige herhaalservice

Als je zelf aangeeft om de hieveel weken je toe bent aan een nieuwe zending voer, krijg je enkele dagen voor verzending beticht dat er een bedrag zal worden geïncasseerd voor de nieuwe zending. Kan je dan nog aanpassen indien gewenst. Zo zit je nooit meer zonder voer, wordt met korting zonder verzendkosten geleverd.

Alles bestens

Bestens

Ik had Inaba Churu besteld, best wel veel eerlijk gezegd, en meer dan de helft zat niet bij de bestelling. Heb contact opgenomen hierover via het contactformulier op de site, volgende dag meteen reactie gekregen en de resterende verpakkingen zijn toen alsnog opgestuurd en die kreeg ik een dag later al binnen. Alles is dus heel snel in orde gekomen.

Schnell und gut und günstig

Schnell und gut und günstig

Des prix intéressants et une livraison rapide

J’ai trouvé le meilleur prix pour les croquettes que j’achète régulièrement et la livraison a été rapide.

super

Al meer keren iets besteld en niets op aan te merken.

Bestelling was er super snel!!

Ik heb een abonnement voor de kattenbrokjes, altijd op tijd het product in huis! Aanrader@

croquette

rien à dire conforme à mes attentes

Snel en goed verpakt

Snel geleverd met test zakjes traktaties voor hond en kat, heel fijn!

Goede producten die snel worden geleverd.

Zeker een aanrader

Site très sérieux

Merci beaucoup pour le bon suivi de ma commande de plus les croquettes sont bien adapté à mon chien

Bon rapport qualité prix

Bien

Schnell und unkompliziert

Bestellen und ca 2 Tage später hat man sein guten Futter für das liebe Tier

Gewoon heel correct en goed

Ik ben eigenlijk al jaren tevreden over deze webwinkel. Denken goed mee met klant. Ik ben eigenlijk niets onredelijks ervaren met deze mensen. Eerlijke winkel.

parfait

commande expédié rapidement ,colis reçus 2 jours après .

RAS

Parfait pour tout, commande, livraison, paiement, et même le prix, continuez comme ça... Cordialement, merci

Seit Jahren immer klasse , schnelle Lieferung , zuverlässig

Ich bestelle seit Jahren bei Best Petfoots immer zuverlässige Lieferung , faire Preise , und pünktlich wie versprochen , also ich kann es nur weiterempfehlen

M'n labradoodle Lou is er gek van!

Hij is er superlekker van en is gezond!

Niks op aan te merken. Top!

Prima service, snelle levering en scherpe promoties bij bestelling van grotere aantallen. Best Petfoods biedt ook kwalitatief goede merken aan. Een aanrader.

EXCELLENT

livraison rapide et conforme prix atractif tout est bon

Ruim aanbod aan eerlijke prijs en snelle verzending, ik ga zeker opnieuw bestellen

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel