prima service

prettig dat bestelling al in het winkelmandje ligt, zodat het eenvoudig herhaalt kan worden

Goede kwaliteit kattenvoer, snel geleverd

Fijn dat je in grote hoeveelheden kan bestellen, voor een prima prijs. En netjes en snel thuis bezorgd

Very good

Fast and reliable product is conform and all is good thanks !

Snelle levering, ik ben zeer tevreden

Snelle levering, ik ben zeer tevreden

Voor het eerst hier besteld aanbieding was perfect. Alles was netjes verpakt, snel geleverd. Zeker een aanrader.

Snel en accuraat

Alles wat ik bestel wordt altijd supersnel geleverd

Snelle levering van uitstekend diervoer

Herhaaldelijk besteld en iedere keer de producten snel geleverd gekregen.

Sinds een jaar bestel ik het nat voer en snoepjes voor mijn hond bij deze firma. De logistiek is hier prima in orde. Leveringen komen altijd snel en zijn correct. Ik heb nog geen klachten gehad, dus ook nog geen contact gehad met klantenservice of verkoop. -peace-

Toen mijn merk brok bij mijn normale leverancier niet voorradig was heb ik voor het eerst hier besteld. Ging vlot en het voer was er snel.

Top !!!

Schnelle Lieferung, top Ware, werde Stammkunde.

Best PetFoods is het beste hondenvoer voor de goedkoopste prijs

Al jaren koop ik mijn hondenvoer bij Best PetFoods. Het is gewoon het beste hondenvoer voor de laagste prijs. De verzending is ook nog eens super snel en goedkoop. Omdat ik veel buitenhuis werk heb ik een keer een pick up point van dhl gebruikt. Dat was bij de Blokker. De medewerkers hadden het pakket wel ontvangen, maar konden het niet meer terug vinden. De Best PetFoods heeft toen heel snel pro-actief contact met mij opgenomen om ervoor te zorgen dat ik alsnog het hondenvoer kreeg. Zij zijn echt bereid om een stap extra voor de klanten te doen. Wat ik ook leuk vond zijn de kleine cadeautjes die ik wel eens kreeg bij een bestelling, bijvoorbeeld een klein zakje gezonde snoepjes voor mijn hond.

Gute Preise schneller Versand

Gute Preise schneller Versand

Unglaublich lieber und zuvorkommender Kundenservice

Es gab ein Problem mit DHL, der Kundenservice hat das ganz toll für mich gelöst :-)

Goede keuze

Zeer goede klantenservice

Makkelijk en overzichtelijk met veel productinfo

Goede kwaliteit

Heb me bestelling gedaan,en zeer snel geleverd Top

Snelle levering en prima prijs!

Waarom meer betalen? Bij Best Petfoods scheelt het in je portemonnee.

Snelle levering!

Mijn ervaring met bestpetfoods: tot dusver een succes. Binnen 1 dag geleverd, dat heb ik met online bestellen van dierenvoeding weleens anders meegemaakt.

Kundenfreundlich

Leider wurde die falsche Sorte Hundefutter geliefert. Die anschließende Reaktion war jedoch sehr positiv. Es erfolgte umgehend die Rückzahlung der zu viel gezahlten Summe und wir erhielten einen Rabattcode.

betrouwbare website

Duidelijke website, snelle levering.

Goed kwaliteit

Goede kwaliteit voer. Snelle levering

Alles bestens, schnelle Lieferung

Alles bestens, schnelle Lieferung, gute Preise

Uitstekend !

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, veel keuze

Zoals altijd prima kwaliteit en goede prijs

Wat blij met het aanbod van Herrmanns bio hondenvoeding en dat tegen een redelijke prijs. Top!