Verbazend snelle levering; stevige verpakking; prima produkt!

Zeventien kilo Orijen Original, met een Rhodesian ridgeback en beagle vliegt er dat in een maand doorheen. We houden goed in de gaten wanneer we weer moeten bestellen; een abonnement vinden we niks. Toch verrast het ons een enkele keer dat de bodem van de voederton in zicht komt. Geen punt bij BestPetfoods: bestellen en de volgende dag wordt geleverd. En de prijs? In de dierenspeciaalzaak op vijf minuten van ons huis, betalen we twintig euro meer voor dezelfde verpakking.

Sehr schnelle und problemlose Lieferung zu einem guten Preis.

Sehr schnelle und problemlose Lieferung zu einem guten Preis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Premier achat très satisfaisant

Bon rapport qualité-prix, livraison très rapide, emballage parfait, produit sous vide intact bien calé dans un carton très résistant Tout est parfait. Je recommande

Zeer tevreden.

Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis en keurig afgeleverd door DHL.

Goede persoonlijke service nav telefoon en email. Dit bedrijf is een aanrader.

Superfood voor mijn kat

Het manneke staat al bij de deur als de postbode aanbelt. Man...man ... hij is dol op het natvoer dat ik bestel. De smulpaap. En fijn dat het altijd snel geleverd wordt. Dikke miauw van het manneke.

Ma commande n'est jamais arrivée

Commande jamais livrée, informations de DPD très lacunaires.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede kwaliteit, prima snelle bezorging

Uitmuntend,

Uitmuntend, goed produkt en snel bezorgd.

Première commande

Je passe enfin à une nourriture de qualité pour chats croquettes et pâtée Acana Commande faite facilement, produits moins chers. Je vais commander de nouveau.

Karton beschädigt ungefragt Werbe-E-Mails

wenn man etwas bestellt, möchte man nicht mit Werbe-Mails zugeworfen werden. daher Ein Stern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

snelle levering, prima service !

Un site sérieux pour des produits de qualité

Commande traitée et livrée très rapidement, je recommande +++ Bon rapport qualité prix, je recommanderai à l'avenir sur le site.

Livraison au poil

Livraison des plus rapides ! Merci beaucoup!

Livraison rapide

Livraison rapide et conforme à la description

Mijn ervaring daar is niets mis mee .

Altijd op de gewenste dag bezorgd , super !

Mooie producten

Ik vind Bestpetfood hele fijne en mooie merken hebben. Ook de variatie is prima Leveren snel en als er iets niet is checken ze met je voor een alternatief product Ze hebben gezonde merken voor hond en kat Ik bestel altijd bij hen Top kwaliteit. Heel erg fijn

Mijn ervaring is heel goed, uitstellen gaat prima en eerder komen ook, je kunt het allemaal samen regelen. Ook de telefonische hulp is prima Mvg Olly en Greet

Rien à dire, tout étatit parfait

rapidité de l'envoi, produit très bien emballé, prix :)

Prima voer, en de levering is zoals vermeld op de website. Top!

Mooie producten voor een goede prijs

Wat geweldig dat er weer Ziwi Peak gedroogde 'Air Dried' brokjes zijn voor katten. Helaas alleen in kleine verpakking, maar misschien heb ik niet goed gekeken. Ik ga ook de 'Steam & Dried' brokjes proberen, die zijn iets voordeliger. Prachtig voer in ieder geval!

Geweldig!!

Goede service na eerst telefonisch contact te hebben gehad. Ze weten waar ze over praten. Ik zou dit zeker aanbevelen.

zeer snelle levering

Omdat ik een probleem had met een vertraagde levering en mijn katten slechts 1 soort brok verdragen, kon ik via BestPetfoods een zak aanschaffen en direct uit het magazijn ophalen. Heel fijn

Schnell geliefert

Hat alles bestens geklappt! Leider kommt das nassfutter nicht gut an!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

33 Kanaalweg