Perfekt

Guter Preis und schnelle Lieferung...was will man mehr

Parfait++++

Parfait bon rapport qualité prix et livraison très rapide merci

Bis auf den Versanddienstleister alles super

Bestellvorgang und Abwicklung super! Sortiment auch gut mit angemessenen Preisen. Leider ist auch hier für DHL ein Zuschlag nötig, weswegen ich DPD wählte.. Mein Paket wurde leider laut Boten zugestellt, ist allerdings nirgends zu finden. Wer kann, sollte hier den Versandaufschlag in Kauf nehmen…

Voor verloop alles super , mooi aanbod , prijzen zijn goed en comumicatie of berichten je krojgt over u order en verzendng ook . Zijn dingen ik graag heb weten wanneer verzonden word en dan kan aanpassen thuis of afhaalpunt en deze zijn correct !

Bien

Très bien rapide

Goede produkten en snelle bezorging

altijd goed

de brokjes van Olaf zijn altijd op voorraad

Première fois que je commande et c’est juste magnifique l’emballage parfait livraison top

Hyper satisfaite

Croquettes chiens

Satisfaite des choix des produits sur le site, livraison rapide . En revanche le colis est arrivé en mauvaise état.

Kwalitatief goed voer voor mijn liefste viervoeter en snel geleverd!

Heel langdurig

Maandag 2 zakken eten besteld, het zou binnen de 3 werkdagen aan huis geleverd moetten worden. We zijn 5 dagen verder en heb nog altijd mijn 2 zakken voeding niet ontvangen

Sehr leckeres Hundefutter.

Kaufe schon seit Jahre diese Futter und mein Hund liebt es immer noch wie am ersten Tag. Kann ich nur weiter empfehlen. Leckerer ist nur das von Orijen Six Fish.

kat ziek door product

Na het langzaam introduceren van nieuwe Ziwi Peak kattenbrokjes via deze webshop, kreeg mijn kat ernstig braken en diarree, ondanks dat zij gewend is aan hoogwaardige, eiwitrijke voeding. De webshop blijft volhouden dat ze niets kunnen doen zonder batch nummer, terwijl ik zelfs heb aangeboden de geopende verpakking terug te sturen voor onderzoek. Hierna is er geen enkele reactie meer gekomen. Door het gebrek aan verantwoordelijkheid en communicatie ben ik teleurgesteld in de afhandeling van deze klacht, zeker omdat het om de gezondheid van mijn huisdier gaat.

Unkomplizierte Bestellung, Preis Leistung ok

Wir bestellen gerne wieder allerdings nur Versand mit DHL. Dpd hat keinen Zustellversuch unternommen und die Sendung gleich in den paketshop gebracht Aus Altersgründen lassen wir uns das Futter immer liefern. Also bitte nicht mehr mit Dpd versenden.

Im Online-Shop angebotene Artikel erweisen sich nach Bezahlung als nicht lieferbar

Einen Tag nach Bestätigung des Bestelleingangs folgt die Mitteilung, das das Produkt nicht lieferbar ist. Die Rückerstattung des Kaufpreises erfolgte problemlos und zügig. Trotzdem fühle ich mich veralbert, wenn nicht lieferbare Artikel - wie in diesem Fall - weiterhin im Online-Shop angeboten werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijn kunnen bestellen en snel geleverd

Uitgebreid assortiment en prima afhandeling. Ik mis alleen meer snacks waar absoluut geen kip in zit.

super

snel te bestellen en snelle levering

Sehr nette Kommunikation

Super liebes und hilfsbereites Team im Hintergrund. Danke für eure Hilfe Nur zu empfehlen

Perfecte voeding voor onze hond

Onze hondnis allergisch aan kip, rund en varken. Daarom.bestel ik telkens de zalm, wild, geit of schaap of paard van Herrmanns. Deze voeding is aangevuld met groenten en onze hond is er verzot op. Ze verdraagt het goed en is perfect voor haar.

Livraison rapide et belle promotion pour le black friday. Au top!

Entièrement satisfaite

Première commande effectuée chez BestPetfoods. Prix intéressants, livraison rapide. Parfait !

Très bon site.

Très bon site avec du choix je recommande.

Super schnelle Lieferung zu einem unschlagbarem Preis.

Ich habe 72 Dosen Herrmanns Hundefutter gekauft, da es 20% gab. Dadurch war der schon gute Preis dann unschlagbar, und innerhalb einer Woche war das Futter bei mir. Top

goed product

Ik kon de brokken van farmina goed vinden op de site. Ze zijn ook snel bezorgd.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR