Ik bestel hier elke maand brokjes voor mijn 2 chihuahua’s en ben zeer tevreden. Bestellen gaat soepel en bezorging is snel.

Snelle en correcte levering

Bestelling wordt snel en goed verpakt bezorgd

Bon rapport qualité/prix, bonne réactivité 9

La livraison s'est bien passée cette fois puisque la Poste l'a pris en charge. Un peu dommage que ce soit chronopost qui assure la livraison de vos produits. C'est un service incompétent, tout le monde s'en plaint, même la Poste. Sinon vous êtes très réactif, je vous en remercie. C'est un comble de recevoir plus rapidement des produits du nord de l'Europe que de la France elle-même ! ...

Offres attractives

Nombreuses offres de croquettes à des prix compétitifs. Livraison rapide et dans les délais . Parfait

Croquette chien Orijen sénior

Prix compétitif, livraison rapide, je recommande.

Rapide et efficace. Parfait

Envoi rapide. Parfait

Très bon site

Très bon site sérieux et du choix.la livraison est rapide je recommande.

Ik maak gebruik van de mogelijkheid om automatisch maandelijks te bestellen en te betalen. Dat gaat perfect. Geen omkijken meer naar.

Correct en snel.

Enkel spijtig dat de voeding Nld neutered mini qua invoer uit Servië komt en niet uit Italië. Er is toch een verschil in kwaliteit. Voor de rest qua service top.

Duidelijk en snel

Duidelijke website, snelle en accurate levering. Veel keuze. Mijn kat smult ervan.

Super site

Commande OK produit OK livraison rapide

Altijd supersnel geleverd

Top kwaliteit voer, snel geleverd!

Reibungsloser Ablauf

Wie immer lief alles reibungslos und schnell. Gerne wieder.

Slecht

Katten eten het niet. het is een vieze pap. Zonde van het geld. Wel correct en snel verzonden.

Heel snelle en correcte levering, top

Snel en goed

Makkelijke website en keurig en snel geleverd.

Heel goed geholpen

Snel geleverd en hele goede brokken En een hele mooie prijs

Top service, goed hondenvoer farmina

Vlug geleverd en de hond lust het graag. Zeker een aanrader.

Supersnel en correct

Bedankt voor het extra cadeau

Fijne producten en een hele snelle verzending! Binnen een dag in huis.

goed assortiment en snelle bezorging

De brokken van Farmina bevallen heel goed. Ook fijn dat ze snel bezorgd worden.

Heel tevreden

Snel verzonden en heel veel keuze in de voeding die ik aan mijn honden en katten geef.

Top!!!

Bestelling snel binnen, zag er top uit.

Veel keus, snelle verzending, kleine verbeterpunten mogelijk

Ruim assortiment, snelle verzending (volgende dag in huis). Dat laatste is erg fijn want soms kom je te laat achter dat het voer bijna op is. Zoeken en (de resultaten?) filteren werkte bij mij op de telefoon niet feilloos, maar wellicht klopt mijn verwachtingspatroon niet. Een loyalty programma zou ook leuk zijn (zoals bijv bij zooplus, maar door de lange levertijden <zelfs van artikelen die op voorraad zijn> bestel ik daar niet meer). Echter moet dat niet ten koste van de levertijde zijn. Ga zo door!

Superblij met best pedfoods

ik maak nu bijna 1 jaar gebruik van best pedfoods en heb een bestel/bezorg abonnement. 1x per 4 weken ontvang ik bericht dat de automatische incasso onderweg is en kort daarop volgt het bericht dat mijn nieuwe levering onderweg is. Ik ben bij BPF terecht gekomen omdat ik een leverancier zocht van Buddy zalm brokken 12 kg. Ik ben overgestapt op dit merk nadat Orijem van eigenaar is gewisseld en Buddy uitstekende recensies kreeg. Nu iedere 4 weken een zak van 12 kg zalm, en onze labradors zijn er gek op en ze doen het goed. Kortom een aanrader. Het is makkelijk en je weet precies wanneer de volgende levering komt.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR