Laden reviews...
395 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient une livraison rapide et un service fiable. Le rapport entre la qualité et le prix est positif et le support client est efficace. L expérience d achat est globalement satisfaisante avec une bonne fiabilité.
Via de website van Best Petfoods kon ik zeer eenvoudig en overzichtelijk een bestelling plaatsen voor het speciale natvoer voor mijn hondje. Verder kon ik hier ook een automatische herhaalbestelling van maken (i.e. abonnement), waardoor ik bij de opvolgende bestellingen niet eens meer hoefde te zoeken naar het juiste product en ik tevens wat korting kreeg; mooi meegenomen! De levering was ook erg snel; binnen 2 werkdagen was de bestelling al aangekomen thuis en mijn hondje smult van de speciale maaltijden!
20 May 2026
Andrew
Spijkenisse
Breed assortiment dat aansluit bij een eliminatie dieet!
19 May 2026
Valery
meine Katzen fressen es gerne
18 May 2026
Regina
Bedburg
Et un petit sachet de friandises en cadeau, le top
17 May 2026
Yann
Clarensac
Ziwi gedroogde brokjes gekocht en volgende dag al in huis.
16 May 2026
Angelique
Leiderdorp
Ich habe nachgefragt ob ich Testfutter bekommen könnte. Da haben Sie mir einige kleine Probepäckchen mitgesendet. Super. Danke.
16 May 2026
Stefanie
Elsendorf
I have been using best pet foods for over the year. I started using their subscription service a few months ago after trying to find a cheaper alternative to the brand I use. The automatic shipping delivery and payment saved me alot of time.
13 May 2026
Kimeshnee
Roosendaal
Sehr gut verpackte Ware! Super schnelle Lieferung!!! Toller Service!
12 May 2026
Andrea
Osburg
Een echte aanrader, alles verliep snel en goede producten.
11 May 2026
Antoinette
Amsterdam
Hele behulpzame klantenservice en snelle levering
11 May 2026
Marja
Dronten
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
9 May 2026
Marijke
Ulvenhout
prima snelle levering
7 May 2026
Paul
albrandswaard
Livraison rapide et articles moins chers.
6 May 2026
Louis-Marie
Pas de Calais. France
De bestelling van het eren kwam de dag na bestelling binnen. Wij hebben Herrmann's natvoer voor onze hond besteld. Alles zat goed verpakt in de doos. Het eten, daar is onze hond verzot op. Onze hond heeft last van allergie en wij geven haar nu kangoeroe, wild, wild met pompoen en soms zalm met abrikoos.
28 April 2026
Kathy
Middelkerke
Rapide, efficace, au juste prix, rien à changer
27 April 2026
Sébastien
JONQUIERES
Als je zelf aangeeft om de hieveel weken je toe bent aan een nieuwe zending voer, krijg je enkele dagen voor verzending beticht dat er een bedrag zal worden geïncasseerd voor de nieuwe zending. Kan je dan nog aanpassen indien gewenst. Zo zit je nooit meer zonder voer, wordt met korting zonder verzendkosten geleverd.
26 April 2026
Caroline
Assen
Bestens
26 April 2026
Dr. Friedhelm
Porta Westfalica
Ik had Inaba Churu besteld, best wel veel eerlijk gezegd, en meer dan de helft zat niet bij de bestelling. Heb contact opgenomen hierover via het contactformulier op de site, volgende dag meteen reactie gekregen en de resterende verpakkingen zijn toen alsnog opgestuurd en die kreeg ik een dag later al binnen. Alles is dus heel snel in orde gekomen.
25 April 2026
E.A.H.
Maassluis
Schnell und gut und günstig
23 April 2026
André
Mülheim
J’ai trouvé le meilleur prix pour les croquettes que j’achète régulièrement et la livraison a été rapide.
23 April 2026
Sylvie
France
Al meer keren iets besteld en niets op aan te merken.
21 April 2026
Annick
Hoogstraten
Bestelling was er super snel!!
21 April 2026
Amanda
Abcoude
Ik heb een abonnement voor de kattenbrokjes, altijd op tijd het product in huis! Aanrader@
19 April 2026
Marjolein
Nijmegen
rien à dire conforme à mes attentes
19 April 2026
herve
france
Snel geleverd met test zakjes traktaties voor hond en kat, heel fijn!
17 April 2026
Brenda