Niet voor herhaling vatbaar

De bestelling was in orde maar het kan niet zijn dat ik zelf contact moest opnemen om het tijdstip van de levering te vernemen.

Altijd alles op voorraad en volgende dag in huis. Daarbij de enige ZIWI dealer. Dikke poot van Bodi

Zie bovenstaande

NIETS op aan te merken

Overzichtelijke site Prima prijs Vlotte levering

Snel en altijd correct

Snelle levering, duidelijke website. Ik had even pech met een verkeerd geleverd product, maar dat is heel charmant opgelost.

Super!!

Heel blij met best pets food. Ze zijn echt de goedkoopste op het merk dat ik voer. En de herhaalservice is ook ideaal en ook daar krijg je weer korting.

Altijd snelle service!

Zeer tevreden! Ik bestel elke maand met de herhaalservice voer voor mijn hond en dit verloopt prima. Altijd op voorraad en snel en compleet geleverd.

Mijn hond geniet eindelijk van zijn voeding!❤️❤️❤️

Ik dacht dat ik een hond had die kieskeurig was met eten totdat ik hem kocht Orijen. Het is echt een aanrader!!!

Goede snelle service !

Gemakkelijk te bestellen.

gemakkelijk hanteerbaar

onze kater is allergisch voor bepaalde eiwitten. Daarom moet hij hypo-allergeen eten krijgen op basis van 1 eiwit Op jullie website was dit snel terug te vinden en met applaws hebben we dit snel gevonden

Snelle levering.

Leveringen in goede stevige verpakking. Prima service

Uitstekend, snelle levering!

Prima hondenvoer zonder granen, makkelijke website, snelle levering!

echt een aanrader!

Goede voeding voor m'n 2 hondjes en altijd snelle verzending!

altijd in orde

simpel, duidelijk, snel

Ruim assortiment en altijd vlekkeloze bezorging!

Altijd zeer tevreden over BestPetFoods: fijn assortiment van gezond kattenvoer en altijd snelle en vlekkeloze bezorging!

Super.

Snelle levering en nog korting ook.

Snelle goede levering

Veel keus, qua soorten maar ook qua hoeveelheden (KG's). Snelle en goede levering

Snelle verzending, top!

Snelle verzending, top!

Fijne korting, snel geleverd

Ik heb brokken besteld en was er ook binnen 2 dagen zoals beloofd

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Bestel hier altijd voor ons Tibetaantje (: Alles hier is Super! zijn voer, zijn snacks, de bezorging en de service.

Snel .

Alleen jammer dat het gelijk bij een punt wordt afgegeven. Voor de rest top en snelle levering!

Super!!!

Snelle levering. Goede en nette behandeling als je een vraag hebt.. Super tevreden

Herhaalservice is ideaal

Keurig netjes verpakt, goede kwaliteit voer en dervice

Duur

Het is een duur product . Als regelmatige klant zou er best een discount afmogen.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR