Erg fijne service!

Een foutje , gemaakt door mij, in het verzend adres werd snel en vriendelijk opgelost! Bestelling was ook snel in huis.

Guter Internetauftritt, superschnelle Abwicklung, sehr gute Verpackung

Das Preis-/Leistungsverhältnis stimmt Der Internetauftritt ist übersichtlich und verständlich die Bestellung, Bezahlung und Lieferung ist einfach und schnell die Verpackung ist sehr gut es gibt nichts zu reklamieren oder nachzufragen-- was will ein Kunde mehr?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Temps de livraison très long comparer à ce qui est promis, plus d'une semaine

Livraison devant mettre 1 à 3 jours, plus d'une semaine finalement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel snel geleverd en goeie service.

Spijtig dat Acana kitten droogvoer regelmatig niet leverbaar is .

Snel

Bestelling werd de volgende werkdag al geleverd.

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice

We hadden een vraag over de herhaalservice. De volgende dag werden we al gebeld met een antwoord. Super snel geregeld en heel vriendelijk te woord gestaan. Ook de bestelling was super snel binnen.

keurig op tijd

Goede webshop

Goede betrouwbare webshop. Ze denken echt met je mee in oplossingen ook. Aanrader!

Top service, voer altijd op voorraad en snel geleverd.

Het hondenvoer is altijd op voorraad en wordt echt snel bezorgd. Sneller dan bij andere aanbieders. Top service.

Supersnelle service

Altijd supersnel geleverd zeker een aanrader

Parfait

La livraison a un tout petit peu tarder mais c'est peut-être la faute des transporteurs. Sinon tout est OK, rien à dire.

Snel en goed

Heel goede producten die heel snel geleverd worden!

Goeie producten voor mijn katten

Eindelijk gezond kattenvoer gevonden, Herrmann’s en Acana, dat mijn katten ook lekker vinden. Het is zeer voedzaam, dus ze eten minder dan ze voorheen deden met de goedkopere voeding. Best Petfoods verpakt de bestelling zeer zorgvuldig en de levering verloopt soepel en snel.

Heb ook schriftelijk contact gehad om mijn leverdatum te veranderen. Werd direct en keurig op geantwoord en naar gehandeld.

Bestellen was makkelijk, snelle levering, goed verpakt.

Prima, snel.

Ik werd prima geholpen en goed op de hoogte gehouden van de levering

Snelle levering voor feestdagen

Hele snelle levering, ik had zf verwacht dat het niet meer voor de feestdagen geleverd zou gaan worden. Prima voeding. En goed geprijst ondanks dat alle hondenvoeding zoveel duurder is geworden de afgelopen jaren. Dit zie je bij iedere verkoper zakken worden kleiner en duurder. En hier heb ij nog een grotere zak voor relatief minder kunnen kopen als bij andere aanbieders.

Goede website en snelle levering

De website heeft een ruim assortiment en is overzichtelijk en heeft alle product informatie die nodig is om een goede keuze te kunnen maken. Ondanks de bestelling te hebben gemaakt in de drukste tijd van het jaar ( lees rond kerst) is de bestelling gewoon optijd bezorgd.

Nog steeds niet ontvangen bestelling

Heb tot nu toe meer dan een week geleden besteld , nog niks ontvangen. Niet schuld van best pet foods maar van DHL , onderzoek nog bezig Uiteindelijk bezorgd , waren zo vriendelijk om voor de tweede keer te verzenden wat wel op tijd binnen kwam,buiten hun schuld om was levering vertraagd

TOP! Prompte und zuverlässige Lieferung - sogar kurz vor Weihnachten!

Habe zwar bislang nur ein einziges Mal hier bestellt, aber dabei wird es nicht bleiben. War sehr zufrieden mit der sehr schnellen Lieferung. Auch sonst alles bestens. Bitte unbedingt weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer goede winkel! goede service!

Fijne winkel

Nog snellere levering dan ik had verwacht net voor kerst.

Hat alles reibungslos geklappt

Mooie korting.

De hondenbrokjes zijn snel geleverd en ook nog eens met een mooie korting.

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR