Onze super allergische hond is vind dit voer heerlijk!

Onze hond kreeg rauw voer omdat hij overal op bleef reageren. Hij mag alleen puur konijn, puur kangeroe of vis van de haring familie hebben. Hij ging steeds slechter eten omdat alleen konijn rauw te krijgen is. Eerst de blikken met puur kangeroe geprobeerd, hij eet nu veel smakelijker en zijn vacht en oren blijven goed gaan.

Super klantenservice

Ik had een 6 kilo zak single lam besteld en toen ik mijn hond smorgens de brokjes wilde geven bleken er beschimmelde brokjes tussen te zitten. De medewerkster van de klantenservice was ontzettend vriendelijk en heeft een nieuwe zak toe gestuurd. Dat noem ik echt een hele goede service. Ik zal het hondenvoer hier blijven bestellen.

alles klopte

Minder voer nodig en gezonder

Door de ingrediënten is er minder nodig per dag en onze hond is er dol op.

Alles Bestens. Gerne wieder. Und 25% günstiger als sonstwo

Trockenfutter von Orijen. In 2 Tagen geliefert. Günstiger um 25%. Bei Premiumfutter macht es viel aus. Auf alle Fälle bis bald.

Zeer fijne site

Bestellen was zo gedaan Veel keuze en het werd de andere dag al bezorgd

top shop

Altijd snel, super klantenservice. Prima webwinkel.

Zeker een aanrader

Snel, niet duur en alles was top

Schnelle Lieferung

Hat gut geklappt

Snel geleverd en goede prijs

Ik kan Best Petsfoods zeker aanraden. Levertijd die ze aangeven klopt bestellingen zijn lekker snel in huis en de prijs is top

Klantvriendelijk

Eerste pakket was niet toegekomen na een week (door gebrek aan opvolging van Bpost, pakket is nog steeds bij hun) Na telefonisch contact met Bestpetfood meteen een nieuwe zending ontvangen de dag nadien met DHL. Top!

Uit nieuwsgierigheid een bestelling gedaan, daarnaast heeft men hier het voer voor mijn kat die nodig is. Pluspunt is dat je hier per blikje kan bestellen en niet perse een tray van 24.of 28.stuks. De bestelling was goed verpakt en snel geleverd!

Zeer goed.

Goede kwaliteit. Uitstekende service. Aan te raden

erg goed

snel en goed geleverd

Snelle levering en goede service

1a Service, schnelle Lieferung und gute Auswahl

1a Service, schnelle Lieferung und gute Auswahl. Auch wenn Produkt vergriffen, wird Ausweichartikel angeboten. Sehr nette und kompetente Beratung. Danke und Grüße

Snel geleverd!

Kleine verpakking stevig / grote verpakking dunnetjes. Goede track & trace informatie. Goede producten

Top het is top

Was blij dat ik geen account moest aanmaken

Er is niets waarom ik niet nog een keer zou brstellen

Site fiable et livraison rapide

Je suis très satisfaite de vos services à chaque commande. La livraison est super rapide et les colis très bien emballés.

Schnelle Lieferung

Einer der wenigen Anbieter mit 17 kg Orijen Catfood. Vielen Dank

Perfect Hondenvoer

Erg goed.

Goede producten goede levering

Wij bestellen Acana hondenvoer, deze is bij Best Petfoods altijd het goedkoopst en de levering is goed,

Snel, prima verpakt, geleverd zoals je wil dat het gaat.

Snel, prima verpakt, geleverd zoals je wil dat het gaat.

Fast delivery

Fast delivery