Goede website met zeer vlotte afhandeling

Gemakkelijkewebsite waar bestelling heel goed en vlot op verloopt. Altijd heel tevreden over de snelle levering. Alleen spijtig dat ik de fit & trim van Orijen 11.4 kg voor mijn andere hond niet in herhaalservice kan mee bestellen

Een fijn betrouwbaar bedrijf

Een duidelijke en snelle levering van het bestelde product. De poezen kinderen zijn weer blij.

Snelle levering, kwaliteitsvoer

Ik zocht alternatieve voeding voor mijn hond tijdens de vakantie. Via wat zoeken kwam ik bij Best Petfoods uit en heb een proefbestelling gedaan. Dat kwam vlot en netjes binnen, en mijn hond reageerde goed op het bijmengen. Voor 8 dagen heeft mijn 2800 gram nodig, dat is wederom keurig en vlot geleverd. Voor de twijfelaars; Ziwi Peak is kwalitatief goed voer, daar komt de prijs vandaan.

Heel prettig!

Altijd super snel bezorgd, in een woord heel prettig!

Zeer vlotte levering

Ik heb hier nu een paar keer blikjes kattenvoer besteld en er is een ruime keuze binnen het merk dat ik wil hebben, en dat vaak niet te krijgen is in lokale dierenwinkels (Applaws). Zeer vlotte levering en een goede prijs.

Top kwaliteit en levering

Fijn bedrijf om mee te werken

Fijne webshop!

Hele fijne webshop met veel keuze uit natuurlijke snacks voor onze hond. Snel geleverd en geen problemen ondervonden.

Really positive

I am buying food for my cats from Bestpetfood since 3 years now and I'm always getting the best product at the best price. Delivery normally occurs with DHL which can give problems but it's not related to the shop. Oh, food is delivered on a customized pet box which i really like :)

Gewoon goed..

Altijd snelle levering. Goede kwaliteit.

Snel en goed

Duidelijk en overzichtelijke site, snel geleverd ondanks drukte bij pakket bezorgers

Schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, sehr gut verpackt. Super Preis-/Leistungsverhältnis. Alles bestens

Guter Service

Sehr unkomplizierte Bestellung und schnelle Lieferung. Immer wieder.

Prettige webshop!

Overzichtelijke webshop waar alles makkelijk en snel op te vinden is. Goede omschrijving en uitleg over de ingrediënten van de producten die ze verkopen. Daarbij ook merken die niet tot nauwelijks in Nederland te bestellen zijn.

Goed assortiment en geweldige service

Ik ben zo blij dat ze het assortiment van Inaba hebben en levering is super snel. Klantenservice is helemaal goed

zoals altijd: topservice en een hoge kwaliteit assortiment !

Best Petfoods heeft een prachtig assortiment HQ hondenvoeding. Na het plaatsen van een bestelling (en uiteraard betaling) vindt de levering supersnel plaats. Een aanrader om bij te kopen !

Great products and the best service

I have been buying from bestpetfoods for the past 3 years and they are great.

Snel en makkelijk

Bestel regelmatig brokken voor de hond goede service en super snel geleverd,

Snelle levering van kwalitatief voer!

Wij zijn lang op zoek geweest naar speciaal voer voor onze kat aangezien hij intolerant/allergisch is voor de meest gangbare eiwitten. Bij Bestpetfoods hebben we voer gevonden wat hij kan eten en hij vindt het heerlijk! Hij blij, wij blij! De bestelling wordt snel geleverd en is altijd goed verpakt. Voor onze andere dieren bestellen we hier nu ook hun voer!

Tevreden

Goede kwaliteit en prijs

Mijn kat vindt het fantastisch!

Goede service! En top kwaliteit.

Unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung - Topp!

Unschlagbares Preis-Leistungs-Verhältnis! Jederzeit wieder.

Zeker een aanrader

Goeie ervaring met deze site ..snelle levering...top niks op aan te merken

Ik had mijn bestelling ondanks de december drukte snel binnen, ben erg blij met de bezorgdienst, en het tempo waar mee gewerkt wordt.

Was eerste bestelling, heel tevreden

Was eerste bestelling. Goed en stevig ingepakt en snel geleverd

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR