Soms blijft je order even in voorlopig staan. Als het verstuurd is, dan is het er de volgende dag.

Een snelle en goede service

Goede kwaliteit dierenvoeding/ snacks Snelle service!

Heel goed !

Snelle service en levering . Een aanrader !

Slechte kwaliteit voeding

De blikken kangoeroevlees bevatten kleine scherpe stukjes bot.

Goed product

Goed product en snelle levering

Misser met merk maar netjes opgelost

De blikken van Herman's bio bevatten slechts 740 gram zonder blik waarvan ook nog eens bijna de helft bouillon terwijl er op staat inhoud 800 gram Dit zijn de puur konijn en puur kalkoen De blikken waren zo ernstig beschadigd dat ik ze niet eens gevoerd heb Hier melding van gemaakt Best pet foods heeft het keurig opgelost Je kan er gerust bestellen zou alleen nadenken over de inhoud van Herman's bio

Freundliche und schnelle Abwicklung der Bestellung

sehr gut

Zeer lange leveringstijd.

Ik word al gevraagd om een review te schrijven terwijl Het product nog binnen moet komen. Zeer lange levertijd via DHL. Hier bestel ik niet meer. Zal een prima winkel zijn maar ik ga geen negen dagen meer wachten op een zak hondenvoer.

Schnell Lieferung, jederzeit wieder

Das Preis/Leistung Verhältnis ist hervorragend, Die Lieferung war ist wie angegeben eingetroffen! Packung unbeschädigt etc. Ich werde hier wieder bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eindelijk een shop die kwaliteit levert!

Onze kat pico at junkfood. Dat vonden we nadat we onderzoek zijn gaan doen naar kattenvoer. Online vind je eerst alle marketing teksten van de kattenvoer producenten maar een onderbuik gevoel en tegenstrijdige claims zeiden dat er iets niet klopte. Het kwam als een verrassing dat fabrikanten als Mars en Dunkin Donuts achter de populaire kattenvoer merken zitten. Na te zoeken naar wel betrouwbare merken die het beste voor hebben met je huisdier kwamen we uit bij best petfoods en zijn erg blij met onze bestelling en kwaliteit van het voer.

In en woord "super"!

Bestelling geplaatst en dag erna bezorgd. Plus veel goedkoper voor het zelfde product. Dat kan heden ten dage iedereen goed gebruiken.

Best Petfoods is een van de weinige online zaken die purine arm vlees verkopen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast is de levering en service super

Goede duidelijke website

Snelle afhandeling van je bestelling, duidelijk aanwijzingen ivm de betaling. Ook de verzending ging snel en werd je goed op de hoogte gehouden over wanneer het geleverd werd.

Best Petfoods geeft een zeer goede service en naservice.

Preis-Leistung stimmt

Schnelle Lieferung und super Auswahl.

Mijn hond smult ervan!

Mijn hond vindt het heerlijk. Is niet te houden zo lekker vindt hij het.

Kon beter

Altijd goede service maar de laatste keer maar 1 doos hondenvoeding opgestuurd i.p.v 3 vanuit het magazijn. Maar het is een drukke periode ik vergeef jullie . een fout kan altijd gebeuren wij zijn trouwens maar mensen.voor de rest top .prettige feesten groetjes diane

Snelle levering !!!!

Einfach und schnell

Unkompliziert, schnell geliefert

Aanrader

Overzichtelijke website Goed verpakt en snelle levering

Al paar keer hier besteld, snelle levering.

Schnelle, unkomplizierte Lieferung

Schnelle, unkomplizierte Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en scherpe prijzen, absolute aanrader

Snel geleverd, goed verpakt

Advies: om een 10 te halen zou je bij aankoop wel ‘n kadotje voor de hond erbij mogen doen. Bij 3 grote zakken voer moet dat financieel toch kunnen.

Kwaliteit en supersnel

De lekkerste snacks supersnel geleverd

33 Kanaalweg

Capelle aan den Ijssel 2903LR