Hoogwaardige voeding. Snel geleverd

Na veel webshops voor dierenvoeding geprobeerd te hebben bleek dit de enige te zijn die de betere voeding verkoopt en ook nog op tijd levert!

Zeer correcte en snelle levering.

Heel blij met Best Petfoods. Goede voeding op natuurlijke basis.

Eenvoudig bestellen en snelle levering; prima prijs/kwaliteitsverhouding!

De 3 Musketiers vinden het eten heerlijk!

Levering zoals aangegeven

We werden aangenaam verrast met de beloofde leveringstermijn.

Hele goede kwaliteit voeding voor puppy's. Goede omschrijving van de producten en handige website.

Klantgericht en vriendelijk

Ik bestel altijd kangoeroe eten voor mijn hondje ze heeft een voedselallergie altijd goed verpakt en voor een goede prijs een aanrader dus.

Goede prijzen en snelle levering

Krijgt wat je besteld en snel

Goede service snelle levering

Ik ben hartstikke tevreden, goede produkten voor onze Benjo en Boo.

zoeken soms te lastig

Beste Petfoods, Mijn ervaring is dat alleen het zoeken naar het gewenste merk en het gewenste product is wat lastig is. Service na de geplaatste bestelling is prima! Met vriendelijke groet

Supersnelle levering

ze hebben me nog nooit in de steek gelaten

Goede producten op tijd geleverd

Netjes opgestuurd en op tijd. Duidelijke site en goede prijzen. We kopen er al meer dan een jaar hondenvoer en nu ook kattenvoer

Tevreden

Snelle service van deze keer.

zijn uitstekend diverse malen al besteld en altijd worden de afspraken nagekomen

zie bovenstaand

Goede service!

Meerdere keren voer besteld voor meerdere dieren. Altijd snelle bezorging, klant vriendelijk en wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket! Verder nog nooit problemen gehad.

Snel en voordelig

Betrouwbaar, snel en af en toe korting. Fijne leverancier voor mijn hondenvoer.

Snelle levering. De poezels smullen van de snacks

Ik ben er zeer tevreden over!

Mijn hond lust het graag, het is gezond, wat moet je meer hebben!

Best Petfoods levert snel en heeft goede kwaliteit en vaak leuke aanbiedingen.

Goed product, aantrekkelijk geprijsd en snelle levering

Mijn hond vind het voer lekker en heeft geen last meer van overgevoelige darmen en huid. Goede kwaliteit voer zonder toevoegingen

Breed assortiment en super snelle levering

Tot nu toe alles altijd snel in huis, erg fijne selectie aan producten. Aanrader!

Goed voer, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis! Super snel en super fijn. Ik bestel de afgelopen maanden altijd hier het hondenvoer. Ze hebben precies het voer wat mijn hond nodig heeft en het wordt altijd snel en op tijd geleverd. Ik bestel het voer alleen nog maar hier!

Klantvriendelijk en snel!

Bij een probleem met de levering van ons pakket is er direct actie ondernomen, we hebben hem alsnog de volgende dag ontvangen. Hierin werden we vriendelijk en snel geholpen.

Zeker een aanrader!

Ik ben erg tevreden over Best Petfoods. Ze verkopen het merk dat wij voor onze hond kopen, online bestellen is easy peasy en ze leveren erg snel. Kortom: een echte aanrader!

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel