Nu geen overleg
Ik heb een kat die erg kieskeurig is en een batchnummer van Applaws Oceanfish, besteld bij Zooplus, afwees. Bij Zooplus kreeg ik vervangende blikjes, maar dat was hetzelfde batchnummer. En toen bood Best Petfoods uitkomst want zij waren wel bereid om in het magazijn naar een ander batchnummer te kijken. En toen deze blikjes goed gegeten werden, kon ik bij de volgende bestelling hetzelfde batchnummer doorgeven en kreeg ik weer de goede blikjes. Geweldig!
Maar nu waren de blikjes bijna op en heb ik op het bestelformulier aangegeven dat ik graag weer hetzelfde batchnummer wilde. Gelijk ook drie pakken besteld.
Helaas, zonder enig overleg met mij werden mij toen drie pakken gestuurd met een ander batchnummer en de kat wil ze niet. Kosteloos retourneren is niet mogelijk. Gelukkig eet een andere kat het wel, maar het zijn wel 72 blikjes en deze kat eet incidenteel oceanfish (de andere dagelijks, die lust niets anders naast de brokjes).
Was er vooraf overleg geweest dan had ik doorgegeven dat ik eerst een paar blikjes wilde proberen, nu werd mijn verzoek voor dit specifieke batchnummer genegeerd (en ik snap best dat er niet eeuwig een voorraad is, maar dat had dan overlegd kunnen worden).
Ik ga weer terug naar Zooplus want dan kan Applaws mee met de rest van de bestelling en betaal ik geen verzendkosten.
Jammer. Ik was zo enthousiast over dit bedrijf.