zondag besteld , maandag geleverd

Goede webshop.

Fijne webshop, snelle levering. Mooie kortingen bij meer zakken.

snelle levering, herhaalservice top

In deze tijd met lockdowns is de herhaalservice een uitkomst. Daarnaast biedt het ook nog interessantere prijzen. Maandag besteld, dinsdag al afgeleverd. Mijn honden zijn fan van Acana!

Goed en betrouwbaar

Snelle bezorging in stevige doos. Bij niet niet in voorraad wordt er overlegd. Nemen de extra kosten dan voor hun eigen rekening.

Prima webwinkel

Prima webwinkel! Levert snel, heeft goede producten op voorraad en een overzichtelijke website.

Producten zoals beschreven, en snelle levering. Top !

Betrouwbaar en snelle levering

Voor de eerste keer besteld, eenvoudige bestelwijze en snelle levering. Product goed verpakt.

Snel in huis

Juiste product snel in huis

De beste prijs, de snelste service !

Ik heb dezelfde producten al bij diverse onlineshops besteld, maar Best Petfoods steekt er qua prijs en snelheid met kop en schouders bovenuit !

Medewerkers denken met je mee, een probleempje wordt snel opgelost, en de bestelling wordt altijd heel snel verzonden

Zeer snelle levering en prima kwaliteit!

De leveringstermijn is steeds gerespecteerd. Onze katten genieten met volle teugen van de voeding en de snoepjes!

Snelle levering, correcte prijzen

Zal best gezond zijn katten voer maar mijn poesje moet er niets van hebben weg 70 euro.

Levering was oke DHL was wat later verder oke. Jammer dat mijn poes Lappie het niet lust. Houd liever van Junkfood ze is 3 jaar oud nu al verpest door gewoon katte voer. Zelfs de snoepjes lust ze niet. Ruikt wel goed maar ja ik hoef het niet te eten. Mijn schuld en de industrie. Domper...

Vlot geleverd en goed verpakt.

Niks op aan te merken

vlugge en correcte levering

vlugge en correcte levering

Snelle afhandeling vaak korting.

Bestel voer voor mijn fretten ( Ziwi peak cat) Zit vaak een cadeautje bij die helaas niet altijd geschikt is voor de fretten maar maak er huisdieren van anderen blij mee. Krijg vaak kortings mail waar je echt wat aan heb als het pittig geprijsd voer uit nieuw Zeeland besteld moet worden. A good meal every day keeps the doctor away. Helaas scoort de bezorging via dhl heel laag. Komen te laat of niet . Bezorgen bij buren zonder briefje in de bus of briefje in bus dat bij buren ligt die weten van niets en dan blijkt het achter mijn container te liggen.

Goede communicatie en snelle levering

Voeding altijd in voorraad + correcte service en snelle levering

Perfect!

Onze Rhodesian ridgeback krijgt al vier jaar keurig zijn Orijen op tijd toegestuurd en sinds twee jaar eet onze beagle daar ook van mee. Zeventien kilo wordt keurig netjes en bijzonder vriendelijk afgeleverd door de pakketbezorger. Perfecte service van Best Petfoods en DHL. Zelfs wanneer we in Zeeland op de camping zijn, wordt het keurig op tijd geleverd. En Orijen... het beste wat je je hond kunt geven, toch!

mooi net afgeleverd

geen treuzeling eerlijk

Bestellen en binnen korte tijd in huis. Super!! Ook de mogelijkheid om verschillende soorten maat voer zakken te bestellen is prettig!

Kwaliteitsproducten, snelle levering.

Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden, ik kon eindelijk heerlijk eten vinden waar mijn extreem kieskeurige kat dol op was, en tegelijkertijd is het eten van uitstekende kwaliteit. De service is ook geweldig!

Tijdig en volledig zoals verwacht geleverd.

Tevreden.

Niets veranderen, houden zo

Dik in orde: makkelijk bestellen, vlotte levering, altijd op voorraad

Snel en goed geregeld

Als het online bestellen altijd zo makkelijk zou zijn. En goedkoper, dan is dat wel heel fijn.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel