Goede site en snelle service!

Een bestelling is makkelijk te plaatsen en de snelheid van verzending is ook top. Het is ook leuk dat je soms ineens een extraatje in de doos hebt zitten zoals snacks of een proefverpakking. Best Petfoods is mijn vaste adres voor goed voer voor een goede prijs!

Snelle levering en netjes verpakt

Great Service

Great Service

hele goede service!

Ik heb 1 kat die alleen maar Applaws Ocean Fish lust (naast de brokjes) en een bestelling via Zooplus werd afgekeurd. Zooplus stuurde zonder problemen een nieuwe zending, maar met hetzelfde batchnummer. Dat schoot dus niet op. Ik ben gaan googelen en kwam bij Best Petfoods. En wat bij Zooplus en Medpets niet kon, kon hier wel: de dame die mij te woord stond heeft in het magazijn gekeken of zij blikjes met een ander batchnummer had. En dat was het geval. Ik blij, maar vooral mijn kat blij. Ook kon ik losse blikjes bestellen met een ander smaakje en die worden door alle 4 katten lekker gevonden. Ik blijf dus bij jullie.

Top bedrijf

Bestel al enige tijd het voer voor mijn 4 hondjes hier en ben zeer tevreden! Bij vragen helpen ze super en toen er iets fout ging met de levering werd er direct een nieuw pakket verstuurd. Echt een super goede service!

Super goed

Makkelijk te bestellen. Handige site . Brokken tot nu toe goed en lekker voor de woeferts

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel