Betrouwbare webshop

De bestelling was heel goed ingepakt en op de aangegeven dag geleverd.

Fijne webshop met goede service en mooi aanbod

Ik heb nu een paar keer bij Best Petfoods besteld en heb zelfs een abonnement voor het voer van mijn hond met allergie aan kunnen regelen. Heel handig dat ik niet meer na hoef te denken of ik nog genoeg voer heb. Nu krijg ik automatisch het voer iedere maand opgestuurd. De prijs van het voer van mijn hond is ook veel goedkoper dan andere webshops. Echt een aanrader dus!

Transparante website en snelle levering!

Alleen maar goeds!

Hat alles bestens geklappt!

Schneller Versand inkl. Tracking.

zeer vlot

zeer vlotte levering, interessante prijs, via mail correct op de hoogte gebracht van elke stap bij levering, betaling

Helemaal goed

Ben aan de telefoon voortreffelijk geholpen

Heel goed.

Voormij en zeker mijn klein kapoentje vinden het uitstekend. Ze is er dol op. Goede kwaliteit. Tot binnenkort. Groetjes. Sonja en uta.

Makkelijk produkten vinden op de site . Wil je informatie staan ze voor je klaar . Snelle bezorging

Eerste bestelling

Na m’n bestelling bericht dat t geleverd wordt op de 2e dag erop dus prima

Snelle service en altijd bereikbaar.

Dit bedrijf levert snel wat ik bestel en is makkelijk bereikbaar voor vragen. Goede service.

Alles naar wens!

Het was de eerste maal dat ik hier bestelde. Alles verliep vlekkeloos. Scherpe prijzen en uiterst snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Super service, snelle levering en goede communicatie.

Heel tevreden na verschillende bestellingen. Het zou fijn zijn als terugkerende/ vaste klanten korting kunnen opbouwen of dat er vaker interessante aanbiedingen zijn van het bestelde product.

Snel en een goede prijs.

De Applaws vissnacks (Tuna, Salmon and Mackerel filets), waar mijn 2 katten verzot op zijn, zijn bij deze shop aanmerkelijk goedkoper dan bij mijn huidige leverancier (Zooplus) vandaar dat ik nu een flinke hoeveelheid heb aangeschaft die de volgende dag al geleverd werden. Ook dat is beter dan bij ZP. Ik ben dus heel erg tevreden. Andere artikelen weet ik niet dat zal ik eens nakijken, want de prijs is voor mij het aller belangrijkst.

gezond en diervriendelijk. prima service

Alles ist gut.

Alles ist gut.

Ik zou graag willen dat jullie ook met PostNL verzenden.

DHL is altijd te laat met afleveren.

Heel goede hondenbrokken en supersnel in huis.

Onze hond Stella houdt van jullie brokken. Vooral die met vis de Acana Classics Wild Coast. We nemen ze ook onderweg mee als verwenbrokjes. Ook andere honden vinden die brokjes lekker, want die kennen ze niet. Na een paar keer de Acana Vis , bestellen we tussendoor een keer vleesbrokken.

Mit Lieferung zufrieden .

keine 10% Rabatt bei 1e Bestellung leider erhalten. Rabatt Code war ungultig.

Super snelle levering

Enige firma die deze premium brokken voor katten hebben! Alles heel snel en perfect geleverd.

Goeie service en prijzen, helaas werken ze met DPD

Ik vind het een goeie service en prijzen, maar dat ze werken met DPD is erg jammer. Ik bestel al 20 jaar online, ik krijg dagelijks pakjes. Alles in huis komt van online. Naar mijn ervaring is DPD de slechtste bezorgservice die er is. Jammer dat Best Petfoods nog met hen werkt. Ik heb altijd problemen met DPD, ik weet niet waarom ze het zoveel slechter doen dan al die andere bezorgd services en waarom Best Petfoods nog met DPD wil werken.

Super service!

De brok die we besteld hadden, bleek niet op voorraad. We werden daarover gebeld. Advies gekregen wat een goed alternatief was en de bestelling werd kort daarna bij ons thuisbezorgd. Hele fijne service

Goed gedaan

Scherp geprijsd met een goede service!

Snelle levering, vriendelijke bezorger, goede & duidelijke communicatie via mail, goede prijs voor kwaliteit

Goede prijs en snel geleverd

Besteld en vlot geleverd

Eerste keer gebruik van gemaakt, op tijd en vlot geleverd

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel