Top service, voer altijd op voorraad en snel geleverd.

Het hondenvoer is altijd op voorraad en wordt echt snel bezorgd. Sneller dan bij andere aanbieders. Top service.

Supersnelle service

Altijd supersnel geleverd zeker een aanrader

Parfait

La livraison a un tout petit peu tarder mais c'est peut-être la faute des transporteurs. Sinon tout est OK, rien à dire.

Snel en goed

Heel goede producten die heel snel geleverd worden!

Goeie producten voor mijn katten

Eindelijk gezond kattenvoer gevonden, Herrmann’s en Acana, dat mijn katten ook lekker vinden. Het is zeer voedzaam, dus ze eten minder dan ze voorheen deden met de goedkopere voeding. Best Petfoods verpakt de bestelling zeer zorgvuldig en de levering verloopt soepel en snel.

Heb ook schriftelijk contact gehad om mijn leverdatum te veranderen. Werd direct en keurig op geantwoord en naar gehandeld.

Bestellen was makkelijk, snelle levering, goed verpakt.

Prima, snel.

Ik werd prima geholpen en goed op de hoogte gehouden van de levering

Snelle levering voor feestdagen

Hele snelle levering, ik had zf verwacht dat het niet meer voor de feestdagen geleverd zou gaan worden. Prima voeding. En goed geprijst ondanks dat alle hondenvoeding zoveel duurder is geworden de afgelopen jaren. Dit zie je bij iedere verkoper zakken worden kleiner en duurder. En hier heb ij nog een grotere zak voor relatief minder kunnen kopen als bij andere aanbieders.

Goede website en snelle levering

De website heeft een ruim assortiment en is overzichtelijk en heeft alle product informatie die nodig is om een goede keuze te kunnen maken. Ondanks de bestelling te hebben gemaakt in de drukste tijd van het jaar ( lees rond kerst) is de bestelling gewoon optijd bezorgd.

Nog steeds niet ontvangen bestelling

Heb tot nu toe meer dan een week geleden besteld , nog niks ontvangen. Niet schuld van best pet foods maar van DHL , onderzoek nog bezig Uiteindelijk bezorgd , waren zo vriendelijk om voor de tweede keer te verzenden wat wel op tijd binnen kwam,buiten hun schuld om was levering vertraagd

TOP! Prompte und zuverlässige Lieferung - sogar kurz vor Weihnachten!

Habe zwar bislang nur ein einziges Mal hier bestellt, aber dabei wird es nicht bleiben. War sehr zufrieden mit der sehr schnellen Lieferung. Auch sonst alles bestens. Bitte unbedingt weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer goede winkel! goede service!

Fijne winkel

Nog snellere levering dan ik had verwacht net voor kerst.

Hat alles reibungslos geklappt

Mooie korting.

De hondenbrokjes zijn snel geleverd en ook nog eens met een mooie korting.

Heel erg tevreden ben ik met de supersnelle correcte levering. Geen ander is zo snel en correct. En ook nog eens een prima prijs. Ik zou het iedereen aanraden

Prima webshop

Een van de produkten was niet meer leverbaar. Netjes een mailtje gekregen, prima afgehandeld. Een aanrader.

Altijd netjes en op tijd mijn bestelling in huis en ook de gratis dingen erbij wat je op de punten kunt sparen. Kortom een mooie eerlijke site en ook heel duidelijk.

sérieux, efficace

Première commande sur le site, le vendeur est très sérieux. Envoi très rapide, je passerai d’ autres commandes sans problème

Top Preis für Orjen Tundra, super schnell geliefert!

Wie oben beschrieben, gerne wieder!

Xyz

Xyz

Schnelle und unkomplizierte Bearbeitung und Lieferung.

Meine Bestellung als Gast, wurde schnell bearbeitet. Trotz Weihnachten, war die Bestellung 2Tage später da. Werde mir ein Konto anlegen. MfG C. Herrmann

Tout est parfait

Commande simple et rapide tout comme la livraison. Belle qualité du produit, je recommande.

Goed product, snelle afhandeling

Goede hondenbrokken Acana pacific tegen goede prijs en snelle afhandeling.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel