Lage prijzen maar slechte service

Bestel altijd Acana maar wederom voor de 2e x de verkeerde zak gekregen, heb Orijen gekregen, pakbon staat een V en een paraaf op van het magazijn maar het maakt ze blijkbaar niks uit wat ze versturen, of ze zijn dom of ze hebben het niet en versturen daarom maar wat anders...verkoop het dan niet...tel niet te bereiken in het weekend, geen antwoord op mijn mail gehad...nooit meer daar bestellen

Goede service en advies!

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Overzichtelijke website en snelle levering.

Overzichtelijke website en snelle levering.

my experience was a bit worrisome

One of the items was canceled without any notification. If we did not find that out ourselves, we would get the refund.

snelle verzending

Erg tevreden

Snelle levering, klein minnetje

Best Pedfoods levert snel en correct. Alleen: als ik de herhaal modus wil instellen is het niet mogelijk om twee dezelfde producten te kiezen waardoor ik geen verzendkosten hoef te betalen. Het moet toch mogelijk zijn dit te organiseren zodat ik de 5% korting kan ontvangen en mijn bestelling gratis wordt bezorgd.

Super vlug

Ik heb woensdagavond mijn bestelling gedaan en vrijdag morgen stond de bestelling al aan mijn deur.

Goede en snelle levering

Prijs/kwaliteit top. Vlotte levering.

goed.

De brokken zijn goed van smaak denk ik de hond vind het lekker

Orijen

Alles Top, schneller Versand, Ware nicht beschädigt

Tadellos – Empfehlung!

Bestes Preis-Leistungs-Verhältnis, Blitzversand! Jederzeit gerne wieder.

Duidelijke website. Snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering

Geen bijzonderheden

Mijn honden gaan er geweldig op

Mijn hond had een darm problemen maar op dit voer gaan ze allebei zo goed heel blij mee ook namens de hondjes

In goede orde

Best one!!!

I had a very good experience with u! I found very fast the food for my dog and on a very good price aswell!!! Thank u!

snelle levering icm goede prijs

snelle levering icm goede prijs

Fijne webshop, genoeg keuze

Fijne webshop ruime keuze vanaf pup tot senior hond ( ook voor katten) goede service, vandaag bestellen morgen in huis!

Snelle levering, makkelijk aan te passen

Goed en voordelig

Twee keer droogvoer voor mijn kat besteld. Snel geleverd en een stuk voordeliger!

Uitstekend op de hoogte gehouden over de levering

My cat loves it!

I'm using N&D products all his life and he is a very happy 10 year old tabby! Delivery was very fast, I recommend.

Prima voer voor een redelijke prijs

Best Petfoods heeft naar mijn ervaring goed kattenvoer voor een redelijke prijs. Snelle verzending. Helemaal top !

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel