Prima voer voor een redelijke prijs

Best Petfoods heeft naar mijn ervaring goed kattenvoer voor een redelijke prijs. Snelle verzending. Helemaal top !

Snel geleverd de juiste product gelijk op voorraad voor mij ideaal.

Keurig net bedrijf

En netjes aan de afspraak gehouden

Goede service!

Ik wilde zes zakken hondenbrokken bestellen van 17 kilo per zak. Zonder moeite hebben ze de leverancier gebeld om na te vragen wat de datum van houdbaarheid was van de hondenbrokken. Binnen een uur werd ik terug gebeld. Ik heb besteld en de volgende dag had ik de hondenbrokken in huis.

Alles is top bij Best Petfoods

Mijn kat heeft een voedselallergie en ik was op zoek naar een alternatief voor haar nat voer. Na lang zoeken heb ik op de website van Best Petfoods gevonden wat ik zocht en heb Herrmann's Bio Selection zakjes van 100gr besteld. De bestelling, betaling en levering verliep vlot en de verpakking was ook efficiënt (geen te grote doos). Mijn kieskeurige kat is gek op het nat voer, ze begint al te spinnen van genot als ik een zakje uit de kast haal. Ze heeft ook minder last van jeuk en het krabben en likken is nu veel minder. De voeding is vochtig en ze ruikt ook lekker. Het vlees zwemt niet in een dikke vette saus, zoals meestal het geval is. Alles is top.

Snelle levering en goed betaalbaar

Het werd niet de dag erna al bezorgd maar dat is netjes aangegeven bij het bestellen. De prijs is goedkoper dan bij andere leveranciers. Nu gaan we het abonnement nog proberen.

Goede webshop

Goede en gemakkelijke webshop, levering in een aantal dagen binnen met de dhl.

Snelle levering.

Snelle levering en ik was blij met de korting.

Snel verstuurd, goede prijs en heel fijn verpakt in meerdere zakken waardoor het voer vers blijft. Wij zijn erg tevreden.

Erg goed!

Zelf per ongeluk verkeerde bestelling geplaatst. Meteen nieuwe order gemaakt en dezelfde dag verstuurd met div proef zakjes !

Excellent and fast service!

Easy to order and everything went well.

Altijd snel geleverd Koop vaak katten voer/snacks

Duidelijke website

Heeft een snelle levering en goede producten. Echt een aanrader TOP.

Snelle levering, goed kwaliteit kattenvoer.

We bestellen hier in verband met hoge kwaliteit kattenvoer. Je weet dan zeker dat wat je hier besteld ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Snelle levering wat ook niet onbelangrijk is.

Er was iets mis met mijn bestelling, ik kreeg super snel antwoord van de klantenservice en binnen een dag is het ontbrekende deel van mijn bestelling, met nog wat extra's, alsnog toegestuurd. Kortom super service!

0yu89u

[p8iuj

Gerne wieder!

Schnelle Lieferung; Preisleistung ist nicht zu toppen!

Perfekte Qualität, freundlich und super schnell geliefert

17 kg Sack Orijen Cat Trockenfutter, in Deutschland schwer zu bekommen und teuer. Hier günstig und nach Anruf im freundlichen Call Center, online bestellt und 2 Tage später in Deutschland angekommen. Werden wir definitiv wieder bestellen!

Veroorzaakte obstipatie

Snoepjes hebben ernstige obstipatie veroorzaakt bij de kat. Gelukkig na twee dierenarts bezoeken is ze terug de oude.

Snelle levering!

Snel geleverd, en leuk dat je regelmatig een mail krijgt waarin je 10% korting krijgt je volgende bestelling.

artikel is snel geleverd

Zuverlässig & schnell + gute Qualität

Wir haben Katzenfutter von Wiesbaden aus geordert und waren überaus positiv überrascht davon, wie schnell und zuverlässig das Katzenfutter bei uns angekommen ist. Wir werden wieder Best Petfoods und können dies nur weiter empfehlen.

Schnell, sehr gut verpackt, reibungslose Bestellung

Positive Erfahrungen E Mail Benachrichtigung zeitnah Unkompliziert Schnell Dhl super

Snelle en goede service

Verkopen goed voer met snelle en hoede levering.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel