Kundenservice

Das bevorzugte Futter für meine Katze ist sehr schwer lieferbar. Jedes Mal wenn ich bestelle ist es ausverkauft. Die ganze Abwicklung von Rückzahlung bis Infomail, dass das Futter wieder vorrätig ist, funktioniert super. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring met klantendienst.

Even een vergissing i.v.m. de levering van een bestelling, maar na een enkel mailtje werd alles geregeld en levering volgde daarna heel snel.

Ze verkopen producten die ik nergens anders zo makkelijk kan bestellen en mijn kat vind ze heerlijk.

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling en dat is netjes opgelost

Sehr gut und schnell

Sehr gute und schnelle Lieferung, beste Qualität. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was de 1e keer dat ik bestelde…

Goede ervaring. Op tijd afgeleverd en goed verpakt. Dit was een proefpakket nieuw voer voor onze jonge hond. Hoop dat hij het lekker gaat vinden.

Super!!

Altijd een super service en goede ervaring bij Best petfoods!!

Snel geleverd, kat vindt het erg lekker

Orijen kattebrokken gekocht voor jonge kat. Langzaam aan overgezet op deze brokken. Ze eet de brokken graag. Haar vacht ziet er nu weer mooi uit en haar spijsvertering is weer zoals het hoort.

very good

Thank you! Very good quality of the food. Excellent service and delivery!

Super snelle levering

Onze hond moet op een speciaal dieet, waarbij het voer niet overal verkrijgbaar is. Super blij dat wij dit eten bij Best Pestfoods konden bestellen. Daarbij ook super snelle levering. Maken alle beloftes waar!!

Bestelling goed en snel geleverd

Bestelling goed en snel geleverd

Super snel bezorgd

Product gezocht, gevonden, besteld, volgende dag in huis!

Altijd punctueel

Product is altijd consistent en tijdig.

Tevreden

Ik bestel reeds verschillende jaren bij jullie en was altijd tevreden. Ik heb deze keer gewacht op een actie voor werelddierendag omdat de prijzen er niet goedkoper op worden. Er werd een klein cadeau beloofd maar dit was niet bijgevoegd en dit vind ik zeer jammer. Ik had nochtans nog een bestelling willen plaatsen zodat we zeker enkele maanden zouden toekomen maar ben nu nog in twijfel. AANPASSINGEN :NA EMAIL NIEUWE BESTELLING GEPLAATST EN CADEAU WERD TOEGEVOEGD.

Erstklassige Futtermittel

Bis jetzt hat alles super geklappt! Wir sind sehr zufrieden. Die Preise sind unschlagbar günstig und die Lieferung klappt blitzschnell. Könnte nicht besser sein!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn favourite webshop voor kattenvoeding

Enkel goede merken verkrijgbaar en snelle service.

Snel geleverd geen problemen.

Leuke kortingssites en altijd snel in huis

Schnelle Lieferung

Das Produkt ist sowieso gut, aber die Lieferung war ebenfalls TOP.

Top bedrijf !

Goede producten en snelle service

Gezonde voeding

Kwaliteitsvoeding, klantvriendelijk. Er zijn ook regelmatig acties. Snelle service. Eigenlijk 9,5 op 10.

Snelle levering en goeie prijs

Bestelling werd snel geleverd, kwaliteit is dus prima

Perfekt

Heb mijn bestelling mogen ontvangen in goede orde waarvoor dank en zeker tot de volgende keer Gtjs Danielle

Super Preis-Leistungs-Verhältnis

Guter Preis, sehr schnelle Lieferung - gern wieder