Goede service goede prijs en goed product

Dit voer vind mijn hond lekker. Hier hoeft die niet zo absurt veel van te eten dat die geen zin meer heeft. Hoe had met regelmaat zachte poep en diarree bij het voer van Royal canin en devotion. Daar heeft die gene last meer van. Snel bezorgd. Op opmerking in bestelling dat de korting code het niet deed gebeld en voor gezorgd dat die het nu wel doet. De prijs is ook goed vergeleken met andere sites. Snel bezorgd

Tevreden

Snelle Levering.

Makkelijk bestellen, snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte service

Ik stond versteld van de snelle levering van onze bestelling, ze was de volgende dag reeds bij ons thuis. Best Petfoods is voor ons de enige webshop waar we vonden wat we zochten en aan een correcte prijs. We zijn zeer tevreden.

Prima als gezegd bezorgd

Bezorging, prima doorgegeven .er valt niets op aan temerken prima

Transparante leverancier!!

Na bestelling te hebben gedaan al bericht gehad dat de levertijd bij de koerier mogelijk iets meer tijd zal kosten. Maar toch andere dag al bestelling geleverd en keurig netjes verpakt.

Altijd snel geleverd Eten ook goed voor de katten

goede producten en snelle levering

Hundfutter kurz vor Verfall

Habe 2 Großpackungen Hundefutter bestellt. Lieferung kam schnell, aber leider ist das Trockenfutter bereits im kommenden Dezember verfallen; wäre ok, wenn Hinweis auf das kurze Verfallsdatum im Bestellvorgang gewesen wäre. So aber leider nur 2,5 Sterne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijne prijzen, snelle zending

Goed assortiment. Fijne eerlijke prijzen, mooie aanbiedingen en hele snelle zending. Een echte aanrader!

Zeer snelle en correcte levering

Mijn pakket kwam via Oekraïne, doos aan de voorkant goed beschadigd !

De zak met inhoud van hondenbrokken was door de beschadiging NIET meer vacuüm getrokken. Niet leuk om zo slordig te ontvangen.

Goede prijs en bezorging

Maar… korte houdbaarheid van hondenvoer. 3 maanden slechts. Ben bij andere leveranciers gewend dat de houdbaarheid over het algemeen minimaal 6 maanden is. Opzich niet erg dat de houdbaarheid kort is, maar vermeld dat dan wel.

Er kwamen een aantal producten kapot binnen. Dit is snel en vakkundig opgelost.

Super snelle levering ,mooie prijs

Voor de eerste keer hier besteld ,en ik moet mijn complimenten hiervoor geven. De volgende dag al geleverd ,en ook nog eens een heel stuk goedkoper dan in de winkel. Dus ik ga zeker vaker bestellen bij jullie .

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Veel keuze en de prijs is prima. Het is ideaal om grote zakken voer te leveren, geen gesleep meer. Verzending ging flot.

Snelle kwaliTIJD

Orijen original hondenvoer. Hij vindt t super. Niet goedkoop maar wel lekker.

guter Preis, schnelle Lieferung, alles perfekt

guter Preis, schnelle Lieferung, alles perfekt

goed, zoals het zou moeten zijn

goed, zoals het zou moeten zijn

Kwalitatief goede brokken

Vandaag besteld, morgen in huis

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Beste prijs en snelle levering.

Het product wat ik zocht was bij Best Petfoods het voordeligst van alle aanbieders, en de volgende dag al geleverd, dus Super Tevreden!!!

Schnelle Lieferung, leider gab es ein Problem mit dem Versandunternehmen. Der Support hat super schnell reagiert. Sehr freundlich, sehr vorbildlich. Werde dort weiterhin bestellen.

Snel, netje verpakt, tevreden!

Snel, netje verpakt, tevreden.

Snel en voordelig

Ze zijn zeer behulpzaam wordt snel geleverd en de prijs is ook goed zeker een aanrader.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel