Ik bestel hier regelmatig.

Altijd snelle levering en produkten zijn netjes/zorgvuldig verpakt.

BestPetsFoods s’middags is de dag erna in huis, plus ze bieden extra korting aan , als je iets meer van een product koopt. Ik en de hondjes zijn er erg blij mee.

Snel levering

Sehr schnelle Lieferung und guter Preis

Alles perfekt

Snelle levering!

Snelle levering en onze hond smult ervan!

goede snelle levering

goede snelle levering

Fijn dat je bij meerdere verpakkingen van 2 kg droogvoer extra korting krijgt. Hoef je geen grootverpakking van 7,5 kg aan te schaffen die je niet “vers” kan houden omdat je er veel te lang mee doet. Nu heb ik toch nog wat voordeel terwijl de zakken dicht en vers kunnen blijven totdat je ze echt nodig hebt….

Ok

Goede producten en een razendsnelle levering!

Super snel geleverd

Super snelle levering

Ok

Pakket ( doos) was redelijk beschadigd toegekomen, een stevige verpakking kan hier wat in helpen

Super snelle levering

Herhaalservice en super snelle levering.

Fast delivery, safe and best price

Fast delivery, safe and best price for Orijen food for my dog. Thanks

Snelle levering, top!

Goede service, goede prijs en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen voor onze 3 katjes!

Geweldige levering en service!

Geweldige levering en service!

Super contact met medewerkers. Goede voedselkwaliteit!

Good customer service and good price

Was immediately contacted when I had difficulty using korting code. Quick delivery and shipment packaging was good.

Qualitativ hochwertige Auswahl

Schnelle und perfekte Abwicklung

Jederzeit gerne wiedet

Ich bestelle hier die Orijin "Knusperkekse" - zu einem super Preis (17 Kg) und schnell geliefert. Ich gebe eine uneingeschränkte Kaufempfehlung!

Kwaliteit!

Prima ervaring en goed voer.

Goed assortiment & perfecte service

De herhaal service is een fantastische optie en de korting die je erbij krijgt erg fijn. 5% korting per bestelling, na 10 bestellingen 10%! Alles gaat via DHL dus geen gedoe en alles loopt op rolletjes. Een aanrader

Snel en betrouwbaar.

Snelle levering, hoogwaardig voer

Ik bestel altijd weer opnieuw omdat ze hoogwaardig voer hebben. Orijen voor honden en Applaws voor egels (eigenlijk kittens)

Gutes Sortiment, schnelle Lieferung. Gute Preise!

Auf der Suche nach speziellem Hundefutter haben wir die Seite gefunden. Der Preis ist im Vergleich zu den Wettbewerbern unschlagbar und der Versand war auch sehr schnell

Alles Top!

Schnelle Lieferung und Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Was will man mehr!?

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel