Fast

Fast delivery

Klantvriendelijke webshop met zeer goede producten

Als men vragen heeft krijgt men snel antwoord. Producten worden snel en goed verzonden . Ik ben zeer tevreden klant ,daar ik hier keuze heb in het hele gamma van Pawfect voor honden .Zeer goede voeding ,die ik ten zeerste aanbeveel,

Zeer tevreden over de levering

Voer besteld voor mijn honden. Kreeg ik keurig verpakt geleverd. Ik werd gebeld omdat een product niet aanwezig was. Er werd een alternatief aangeboden.

Toppie

Het is altijd een plezier om bij jullie te winkelen goede service en snel daar hou ik van .

Snelle levering en goed en behulpzaam contact per telefoon

Alles prima!

Geleverd naar behoren

Snelke en correcte levering

Klantenservice vriendelijk, maar levering nog steeds niet ontvangen

De levering laat enorm op zich wachten. Nochtans was dat ook een reden om te bestellen bij jullie. Klantenservice is vriendelijk en antwoord snel, maar dus nog steeds niets ontvangen.

heel goed

snel bezorgd duidelijke app

Dikke prima

Overzichtelijke webwinkel. Snel besteld, verzonden en geleverd.

Snelle levering , fijn dat er ook kleine verpakkingen zijn van bepaalde hondenvoeding

Helemaal goed

Zeer tevreden!

Snelle service, goede prijs, en de herhaalservice met korting is natuurlijk erg gemakkelijk en voordeliger! Dus zeker een aanrader!

Keurig en op tijd bezorgt.

Besteld en dag later bezorgt.Zo zie ik het graag.Heb een x meegemaakt bij een concurrent dat ik een week heb moeten wachten op mijn bestelling.Was dus blij verrast dat ik echt de volgende dag mijn bestelling had.Top!

Goede prijs en service

Snelle levering. Top!

Schnelle Lieferung - alles bestens

Bestellvorgang und Lieferung schnell und ohne Probleme.

Schnelle Lieferung, gut verpackt, gerne wieder

alles prima

op tijd geleverd en correct

goedkoper en snelle levering

Het product was goedkoper dan bij de concurrentie en de levering supersnel. Maandag (feestdag) besteld, dinsdag geleverd. Een aanrader

Happy cats

Zeer snellen levering. Uitgebreid assortiment Inaba snacks

Snelle levering goede voeding

Goede service en prima webshop

Reliable and also a bit cheaper than other sites

Good quality and quick delivery

Goede ervaring

Ik heb hier de kattensnoepjes gevonden die we in Tsjechië hadden gekocht. De katten vinden die heerlijk dus iedereen is blij. Normale prijzen, vrij snelle levering. Niets op aan te merken.

Zeer tevreden, de katten zijn dol op dit voer, mooi goed verpakt en netjes ontvangen.

Immer wieder gerne …

Ware schnell und ohne Beschädigungen (was heutzutage nicht selbstverständlich ist..) angekommen. Zuverlässig, schnell und einfache Bestellung. Zudem zu einem Preis, zu dem auch ein Züchter noch hochwertiges Futter kaufen kann, ansonsten ist das bei den heutigen Preisen schlichtweg nicht mehr möglich. Hier werde ich definitiv wieder bestellen und bin höchst zufrieden! :)

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel