Fijne webshop

Prima Petshop !

Goede kwaliteit , snelle levering , netjes ingepakt , aanbevolen :)

Goede brok, goede service, vlotte levering & vriendelijk .

Zeer goede kwaliteit voer voor onze katers. Goed verpakt en snel geleverd. Geregeld leuke aanbiedingen

Super snelle levering

Overal was (is) de grootste verpakking van een bepaald merk kattenvoer uitverkocht. Toen ik het artikel bij Bestpetfoods ging bestellen, kreeg ik gewoon hetzelfde aantal kg aan kattenvoer opgestuurd, maar dan in twee kleinere formaten kattenvoer. Dat vind ik nou creatief en klantgericht denken. Dat blijkt namelijk niet bij andere leveranciers mogelijk te zijn. Ik bestel hier zeker vaker.

Gewoon goed

Goede service Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Excellent service

The minute my order was placed everything was set in motion and I received the dog food the next day. Super fast service

Heel tevreden

Ik bestel altijd Acana hondenvoer bij Best Petfoods. Voor een goede prijs en met altijd een snelle levering. Heel tevreden. Nu ook wat snacks besteld die afgeprijsd waren ivm Black Friday.

Snelle levering en het juiste merk voor mij

Superfijn dat ik mijn Oorijen kattenvoer hier in groot berpakking kan bestellen. Wordt snel geleverd.

snelle correcte levering

Super snelle service

Super snel geleverd en goedkoper dan bij andere aanbieders. Blij mee!

Tis goed

Ok

Ruime keuze, snelle levering

Prima prijs en snelle levering. Ook herhaalservice is interessant.

Mijn katten zijn heel kieskeurig maar de appaws blikjes van Best Petfoods gaan er goed in!!

Prima levering, mijn katten en ik zijn zeer tevreden !!

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede aanbiedingen

Ik ben zeer tevreden

goed en betrouwbaar adres

snelle levering, goed verpakt.

Geweldige service!

Topservice! Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering en een gelukkige kat!

Erg goede ervaring

Snelle levering erg fijne webshop voor het bestellen van je voer mede door de herhaal service.

Volgende dag in huis

Super snelle levering!

Heel goed!

Mooie, heldere website, snelle levering, netjes verpakt.

Beste prijzen van internet

4 honden veel nodig, kom telkens weer bij Best Petfoods uit voor de beste prijs

Bestelde producten zijn heel netjes verpakt en de bestelling wordt snel geleverd.

snelle service en kwaliteit voer

zeer goede ervaring

Keine Ware erhalten

Bisher kann ich keine brauchbare Bewertung abgeben, da die Ware von DHL als "zugestellt" gemeldet wird, aber ich keine Ware erhalten habe. Daher bin ich natürlich im Moment unzufrieden. Eigentlich war ich mit der Abwicklung bis dahin zufrieden, nur ohne Ware ist das natürlich schlecht. Die Nachforschung kann nur vom Auftraggeber erfolgen, nicht vom Empfänger. Nun warte ich ab, ob die Ware noch auftaucht. Dann ändert sich die Bewertung natürlich. Bisher habe ich bezahlt für nichts.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Kanaalweg 33