Altijd binnen 24 uur aangemeld bij de bezorgdienst. Meestal ook binnen 24 uur in huis.

Alles gut geklappt

Sehr gerne wieder

Goede ervaring

Komt haar afspraken na perfect

Goede levering

Eerste keer bestelling gedaan. Alles goed gegaan.

Super producten

Super producten voor m’n katten die ik per to val hebt ontdekt bij cats& dogs evenement ze zijn er dol op

perfect

Keurig en snel verzonden, erg tevreden.

Goede prijs , de hond is er erg blij mee en snel geleverd.

Na zoeken op internet ,de Juiste artikelen gevonden . Mooie kwaliteit goed verpakt en goede prijs. Zo hoort het!

Smullen maar

Mijn kater heeft het bestelde goedgekeurd. Meneer hapt er lekker op los. Snel bezorgd ook. Dus allemaal top.

Snel besteld en bezorgd

Goede Prijs goede service

Lage prijs

Snelle levering altijd op tijd goede kwaliteit

Goeie en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle en goede levering

Goed contact

Mijn levering komt later. Hierover kreeg ik een mail, en werd ik later ook gebeld voor uitleg en vraag of het voor mij een probleem zou zijn. Een mooi voorbeeld van snelle en goed communicatie, die misverstanden en irritatie voorkomt!

Snel geleverd, goede prijs!

Prima kwaliteitsproduct, goedkoper dan bij de concurrent en daarbovenop vaak nog kortingsacties.

ik raad het niet aan

I am dissatisfied and indignant karma from you has not yet arrived, change the extra bed next time

Superhandig de herhaalservice!

Niet meer misgrijpen naar de voeding van je hond. Ik vind het een heel prettige service dat de zak voer van mijn hond iedere keer weer klaar staat zodat ik niet meer misgrijp. Je ontvangt een e-mail en je kunt de service ook makkelijk even pauzeren. Daarnaast is de prijs een stuk aantrekkelijker. Snelle levering, ik ben fan!

Snelle levering en voordelige prijzen

Nadat onze dierenspeciaalzaak voor de 4e keer dit jaar de prijs can het kattenvoer verhoogd heeft ben ik online gaan zoeken en deze winkel gevonden. De prijs per blikje scheelt bijna 50 cent. Ik hoef mijn huia niet meer uit en er wordt binnen enkele.dagen geleverd. Ben zeer tevreden

Vlotte levering

Tot nu toe loopt het op rolletjes bij een bestelling.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Top service top products

My cats love it

Prima kwaliteit

Snelle service en hoogwaardige dierenvoeding.

Gebruiksvriendelijk

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, goede uitleg, Overzichtelijk snelle levering !

Snelle, correcte leveringen

Beste prijs, uitstekende orderafhandeling

Door de herhaal service wordt je bestelling automatisch klaargezet in de webwinkel, met een mooie korting op de koop toe. 2 dagen later heb ik het eten voor onze Briard weer in huis. Wat wil een mens nog meer?

Super service !

Snelle comunicatie , super snelle levering en hele goede service. Hele fijne winkel .

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel