Top hondenvoer kunnen bestellen

Ben heel tevreden met deze winkel

Snel geleverd en alles is goed gegaan.

Dikke 10

Reageren op email Snelle en goed verpakte bezorging

Toppi !

Excellente qualité

Bewuste voeding

Goede selectie. Persoonlijk kom ik hier voor Orijen

Geweldig goede service!

Het kattenvoer wat ik meestal bestel was niet meer in de hoeveelheid te krijgen. Een vraag naar de klantenservice en er kwam direct antwoord! Dus prima service bedankt!

Scherpe prijs

Scherpe prijs voor kwaliteitsproduct.

Betrouwbaar en correct zoals altijd

Altijd snelle reactie en goede communicatie. Website is overzichtelijk en gemakkelijk. Ik bestel enkel nog bij hun.

Verzorgde levering.

Snelle vlotte, verzorgde levering.

Zeker aan te bevelen

Een webshop met kwalitatief goede voeding tegen een prima prijs. Altijd een goede service met zo nu een dan iets extra’s om te proberen bij de levering. De herhaalservice inmiddels juist afgesteld en werkt voor ons goed. Het helpt je op tijd het voer te bestellen/ in huis te halen zodat je niet voor verassingen komt te staan. Kortom zowel het assortiment als de faciliteiten/ levering zijn prima.

Super tevreden

Zekker beste hond/cat blikken eten en bovenop super snel gestuurd

betrouwbaar en snel

al diverse keren bij Best Petfoods besteld. Breed asoortiment van goede hondenvoeding, zeer nette prijzen, snelle en zorgvuldige levering

Goed product

Goed product, levering duurde een aantal dagen

Goede prijs, snelle levering

Ik heb mijn bestelling zelfs op vakantie bestemming in het buitenland (BE) kunnen ontvangen. Wat nog beter is: net zo snel geleverd als in NL en nog steeds geen bezorgkosten.

Altijd goed en op tijd. Niks te klagen!

Ruime keuze en snel geleverd.

Goed.

Volgens mijn mening is Best Petfoods een klantklantvriendelijke en betrouwbare site.

Ik ben zeer vriendelijk en met volle aandacht door de klantenservice geholpen. De honden brokken zijn volgens onze dierenarts super gezond en met geen ander product te vergelijken.

Toppie

Het kereltje vindt het goed.

Snelle levering, goede prijs!

Groot assortiment, goede prijs!!

Ik heb prima ervaringen met Best Petfoods. Kan niet beter.

De eerste keren was de betaling een beetje verwarrend voor mij, maar na een paar keer heb je dat ook door. Bestelling gedaan en de volgende dag in huis.

Uitstekende service !

Hulpzame klantenservice, ook bij " after sales". Eventuele problemen worden snel opgelost! 5 sterren, zeker!

Doet zijn naam eer aan

Zeer tevreden, makkelijk te bestellen. Bulkprijzen erg fijn. Snel bezorgd. Alles netjes verpakt.

Goede ervaring

Kanaalweg 33