Geweldige kenmerken

Altijd vlot geleverd prima kwaliteit van hondevoeding.

Prijs kwaliteitverhouding top!

Prettige website, fijne communicatie mbt track and trace. Levert op tijd.

Goede producten en snelle levering

Tevreden over Best Petfoods

Prima voer

Aangezien mijn vriendje ibd heeft en suikerpattient is is dit voer ideaal voor hem weinig koolhydraten en ik vrijwel hypoallergeen is gaat dit prima voor hem ,ik vind het alleen aardig aan de prijs

Goed assortiment en snelle levering

Het is niey makkelijk om in NL freeze dried kattenvoer of snacks te krijgen maar Pet foods verkoopt Nature’s Feast, niet alleen gedroogde kip of ronijn maar ook lam en geit. En een paar dagen later in huis.

Altijd prima service

Ik heb een herhaalservice ,ze mailen precies op tijd . Een druk op de knop en betalen en m'n hondjes kunnen weer een maand er tegen aan. Altijd keurig ingepakt. Gewoon continu perfect

Goed voer tegen goede prijs.

Goed vier tegen goede prijs en snel aan huis geleverd.

Correcte vlugge levering

Correcte vlugge levering

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs!

Goed voer voor mijn hond en door de regelmatige kortings actie nog aantrekkelijker om bij Bestpetfoods te bestellen!

fast delivery , great products

fast delivery , great products

Goede service, topkwaliteit, klant en diervriendelijk

Ik heb best performs ontdekt met zwarte vrijdag. Ze doen het hele jaar goede acties. Persoonlijk ben ik bij hen terecht gekomen voor Orijen. Ik ben heel tevreden met deze webshop. De naam is terecht. Ze doen echt moeite om uitstekende producten aan te bieden. Ze doen geregeld aanbiedingen wat echt de moeite loont.

Topservice

Snelle levering en voordelig

Snelle levering en voordelig in prijs

Dikke kroel van mijn kat

Mijn kat smult van het voer dat ik bij Petfoods bestel. Prima. Het wordt zonder uitzondering ook altijd snel geleverd. Helemaal goed. Klein verbeterpuntje: voor trouwe klanten zou er af en toe wel een soort van korting gegeven mogen worden. Volgens mijn kat moet dat af en toe wel kunnen omdat hij "zegt" dat hij hij alles lekker weghapt en dus een goede klant is.

Er wordt altijd razendsnel geleverd echt super.

De bio kip 800 grams blikken can Hermann's mis ik helaas in het assortiment waardoor ik die noodgedwongen elders bestel. Wie weet komt dit nog.

Te duur

Te duur

Goede service verlening, super kwaliteit hondenvoer!

Geweldige service

Ik bestel hier altijd. Ik maar gebruik van herhaalservice en dat bevalt prima! De prijzen zijn ook scherp.

Handig en makkelijk

Altijd snel bezorgd

Wij bestellen altijd het voer voor onze hond hier omdat hij een alergie heeft. Het is altijd goed en snel bezorgd.

Betrouwbare online shop

Duidelijke website, goede leveringstermijn en prima prijs- kwaliteitsverhouding.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Wat ben ik blij dat deze webshop Inaba Churu verkoopt. Zo kunnen onze vier katten een tijdje genieten van de snacks

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel