Nog niks ontvangen

Eerste levering ging prima De tweede is er nog steeds niet , wacht al bijna 1 week

Geweldige kenmerken

Goede kwaliteit van voeding voor mijn viervoeters,goede service en snel geleverd

Snel en correct!

Ik wou eens dierenvoeding van Ziwi Peak voor mijn katten. Vond ik bij jullie. Plaatste een bestelling en werd snel (ondanks de drukte bij de koerierdiensten) geleverd in prima staat. Mijn kieskeurige viervoeters zijn heel tevreden met hun Ziwi Peak voer. Binnenkort volgt nog een bestelling. Een aanrader! Eén ding spijtig is dat ze niet alles van Ziwi Peak in natvoer hebben...

Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis.

+++++

Heel tevreden

Goede site om deftige voeding voor mijn hond te kopen. Snelle levering.

Was goed!

Goed!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel te bestellen

Super snel en alert

Ik bestel al enige tijd herhaalservice is top. Je hoeft nergens meer aan te denken.Er wordt meegedacht en evt alternatief gezocht toen er een leverings probleem bij de leverancier was. Ik werd gelijk gebeld en op de hoogte gesteld. Heel keurig. Super service!!

Super petfoods en bedrijf

Één van de katten had een doffe vacht en nieste veel. Na te zijn overgestapt op graanvrij voer, zijn die problemen weg. Er wordt contact opgenomen, indien van de reeds betaalde bestelling, iets niet leverbaar is en suggesties aangeboden. Niet akkoord met andere voedingsuggesties, dan wordt het teveel betaalde vlug teruggestort.

Snel geleverd, goede prijs en supervriendelijk geholpen aan de telefoon

Very good brands and food

Good service. Fast delivery.

Ging soepel

Duidelijk, makkelijk bestellen en snel in huis

vlugge correcte levering

zoals steeds correcte en vlugge levering in verzorgde verpakking

Snel, goedkoop, professioneel

Zoals beschreven

Great selection and prices, very quick delivery.

Great selection of grain free cat food available on the webshop, for very reasonable price. I ordered Orijen Six fish for my cats and they really like it.

Fijne prijs

Snel geleverd en leuke korting

Goede prijs voor super eten voor de hond en kat en vandaag besteld morgen in huis... Heel fijn.

Goede kwaliteits voer en snel geleverd!

Was opzoek naar beter voer voor mijn katten. Dit is helemaal gelukt en ze vinden het nog heel lekker ook! Zeker een aanrader!

Very fast, very good

Excellent service; the item was delivered nearly in 24 hours. Very good service, thank you!

Betrouwbaar en snel

Bestellen gaat gemakkelijk, degelijk verpakt en snel in huis

Simpelweg perfect: snel, correct en vriendelijk !

perfect !

goed product, (niet) bezorgen helaas enkel door DHL

Bestelling ging gemakkelijk en vlot. Bezorgen kon helaas enkel door DHL die ondanks wachten bij de deur een mail stuurden dat bezorgen niet gelukt was. Moesten dus 2 dagen later naar afhaalpunt.

Prettig, snel, waarde voor je geld.

Deze webwinkel heeft regelmatig kortingen en specials. De bestelling komt snel en netjes verpakt aan. Alles ziet er keurig uit.

Goed service en snel bezorging

Fast delivery and good service

Fijne site om te bestellen, snelle levering.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel