Héél goede service en correct.

Héél vriendelijke bediening en goede en snelle service.

Lekker

Mijn hondje vind het lekker wat ik bestel en ik word goed geholpen en krijg fijn advies

Fijne webshop!

Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering en scherpe prijzen.

Goede service!

Ik had 2 zakken Orijen puppy van 6 kg besteld en omdat die niet leverbaar waren kreeg ik 3x 2 kg voor het bedrag van 1x 6kg. Super service, heel netjes. De andere zak komt zodra die weer leverbaar is. Heel netjes opgelost vond ik.

Verkopen goed kattenvoer

Ze verkopen merken kattenvoer die ik niet makkelijk ergens anders kan kopen. Mijn katten zijn gek op Inaba churu en acana

Enige in Nederland die Ziwi verkoopt

Supersnel en goed verpakt Ik ben blij

Bestellen ging gemakkelijk. Gelukkig klopte de informatie wat betreft bezorg tijd ook. Dus de dag erna mocht ik het voer al ontvangen.

Top winkel

Groot assortiment van Ziwi peak voor kat en hond. En een geweldige service en snelle verzending. Een top winkel!

excellent

fast service

zeer professioneel en snelle reactie

Bij vragen werd ik een paar uur na mijn bestelling gebeld, wat wijst op persoonlijke correcte opvolging van de bestellingen. Ook werd de levering tijdig geleverd. Spijtig maar zerken niet de schuld van Best Petfood, werden de dozen over het hek gegooid waardoor deze beschadigd waren. Gelukkig zat het hondenvoer stevig verpakt.

Prima prijs voor goed product

Orijen Tundra makkelijk on line besteld tegen prima prijs. Levering liet wat lang op zich wachten

Super fijne webshop

Erg tevreden over Best Petfoods. Kan er met al mijn vragen terecht. En wat ook prettig is dat is de stevige verpakking waar ze het voer in verzenden. Een dikke 10!!!

Zeer snelle en goede service

Erg positieve ervaring gehad. Ik had op de website per ongeluk een verkeerde postcode ingevuld. Ik kreeg daarna meteen een e-mail met de vraag naar welke postcode ze de bestelling konden sturen. De volgende dag had ik bestselling al ontvangen!

Kattenvoer zeer snel en goed geleverd

Het kattenvoer kon nog niet in 1 keer geleverd worden, kreeg een mail of we een deel levering wilden. Hier hebben we voor gekozen. Is op tijd geleverd zonder extra kosten, rest kwam zsm er achteraan.

Hele fijne ervaring, hele snelle levering

De levering is zeer snel en goed communicatie met de verkoper.

Mijn kat is blij dus ik ben blij.

Prima service.

Snelle levering goede service

Snel bestellen op de website en snelle bezorging. Ondanks het bericht dat het druk was was het er binnen 36 uur

Ik had een vraag, die werd per mail snel beantwoord

Our cat Rick is in love with kiwi pet food

Thank you very much for this wonderful opportunity and high quality pet food you offer on your website. Our cat Rick already do not recognize previous food we used to buy from grocery, he stares at us waiting to put him quality food, as once he tasted kiwi food, he doesn't want to switch to another one. Thank you again!

Prima site

Een site die echt hulp biedt als er een probleem is en een advies geeft, Aan bevelen? Ja hoor

Keurige levering volgens afspraak

Indien iets niet op voorraad is wordt daar over gebeld zodat je niet onnodig zit te wachten. Goede service

Prima voer en goed verzonden

We hebben Ziwi Peak hondenvoer besteld, dit is echt een aanrader. Het werd goed verpakt en snel verzonden. Hier bestel ik voortaan vaker!

Ik ben super tevreden met de bestelling.

Snel bezorgd en ook in de aanbieding. Drempel voor gratis bezorging niet te hoog en kattenvoer smaakt volgens onze katten.

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Best Petfoods. Mijn kat is er namelijk tevreden mee. Dikke miauw.

Kanaalweg 33

2903LR Capelle aan den Ijssel